Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: dátový tok

  1. #1
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Stano_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    523

    Už sa o tom písalo, musím urobiť cca 2,5hod. video va 1 DVD. Dátový tok mi vychádza
    cca 3800. Zdká sa mi to málo, aj keď sa jedná vyslovene o dovolenku (múzeá a pod.).
    Chcem to robiť na 2-prechody, VBR, s minimom cca 3000. Aké máte skúsenosti?
    Skúsim ešte niečo vyhľadať, ale toto je rýchlovka, chcem to urobiť dnes.
    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Canopus ProCoder 3
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od Stano_tvf Zobrazit příspěvek
    Už sa o tom písalo, musím urobiť cca 2,5hod. video va 1 DVD. Dátový tok mi vychádza
    cca 3800. Zdká sa mi to málo, aj keď sa jedná vyslovene o dovolenku (múzeá a pod.).
    Chcem to robiť na 2-prechody, VBR, s minimom cca 3000. Aké máte skúsenosti?
    Skúsim ešte niečo vyhľadať, ale toto je rýchlovka, chcem to urobiť dnes.
    Díky.
    Hmm, když to má být "rychlovka", tak rozhodně souhlasím s Pitomcem a nelitoval bych investice do DL-media (DVD9) - 2,5 hodiny dej na CBR 6500 One-Pass a je vymalováno - cca 7 GB od oka (Mastering Quality).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    6

    Urcite pouzi DVD9 a datovy tok min. 6000.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Stano_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    523

    Díky všetkým, včera bola nedela a DVD9 som nezohlal ).
    Urobil som to tak, ako som písal a vyzerá to O.K., večer to pozriem podrobnejšie.
    Aj tomto fore, aj na grafike.cz som našiel niekoľko odpovedí z minulosti, kde hovoria
    že pri temer statických dejoch stačí nad 3000. Skúsil som to, večer zhodnotím.
    Ku koderu - používam Vegas Pro 8c, tam je MainConcept Mpeg-2. V minulost som používal
    (a skúšal) aj Canopus Procoder 2, nejaké veľké rozdiely som však nevidel.
    P.S. Rendrovanie trvalo 4 hodiny! 2 prechody, VBR, video 2h32m.
    PC - CPU Quad Core 3,3GHz, 2GB RAM!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    mainconcept neni moc dobry pri nizkych tokoch .. na ~3800 by som osobne dal CCE ..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. minimálny datový tok
    Od Stano_tvf v sekci Editace videa
    Reakcí: 54
    Poslední příspěvek: 24-10-2008, 20:36
  2. dátový tok - Vegas
    Od Stano_tvf v sekci Editace videa
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 18-02-2008, 13:27
  3. Datový tok v APP
    Od hozjacz v sekci Editace videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-02-2007, 12:10
  4. datový kód
    Od Lubosek5600 v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-08-2006, 12:41
  5. Mpeg 2- datový tok!!!
    Od parkan v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-10-2004, 19:31