Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Propojení

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    3

    Mám dotaz , mám pc kartu winfast DV 2000 a DVB-T Strong 5016. Je možný tyto dva přístroje propojit něčím jiným než koaxialem z modulátoru? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Tedy nevím, nemám ani jeden z tvých výrobků (STB + TVkarta), ale nahlédnutím do popisu toho STB např. u Softcomu vidím (ty reklamní výstřiky o křišťálově čistých "kostičkách" raději nekomentuji):

    [COLOR="DarkGreen"]Špičkový DVB-T set-top box vybavený anténním modulátorem je určený pro příjem pozemního digitálního TV a FM vysílání. Lze použít pro připojení k televizoru, projektoru nebo jako součást domácího kina. Umožňuje tak sledovat digitální programy v DVD kvalitě, vše s křišťálově čistým obrazem a zvukem. Díky zabudovaným výstupům lze připojit k mnoha zařízením, nechybí S-Video, dvojice SCART konektorů ani koaxiální S/PDIF audio výstup. Pro servisní účely je připraven servisní port RS-232, který slouží například pro aktualizaci firmwaru. Pomocí funkce EPG můžete prohlížet seznam vysílaných programů až na 7 dní dopředu. Součástí balení je i dálkový ovladač pro pohodlné a snadné nastavení či prohlížení programů. V set-top boxu jsou zabudované i tři hry (Tetris, Miny, Gomoku). Formát DVB-T představuje budoucnost televizního vysílání. Jedná se o přímé pozemní vysílání MPEG2 video streamu se špičkovou kvalitou obrazu. Jelikož vše probíhá digitálně, kvalitu obrazu neovlivňuje rušení, odrazy a podobně. Navíc není třeba instalovat novou anténu, tento formát je plně kompatibilní se všemi anténními systémy klasické analogové televize.[/COLOR]

    Tudíž bych to propojil přes S-video, pokud ho tvá TVkarta má... jako že ANO, viz obr. (převzat z FAQ Leadteku)
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: dv2000_02_svideo_in.jpg 
Zobrazení: 110 
Velikost: 98.6 KB 
ID: 19569  
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 21-05-2009 v 13:21
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    3

    A prosil bych o radu co přesně mám koupit a co kde nastavit aby to šlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od fstiller Zobrazit příspěvek
    A prosil bych o radu co přesně mám koupit a co kde nastavit aby to šlo.
    Mnoo, to je od tebe opravdu hezké, že jsi si uvědomil potřebu něco koupit když to nemáš, ale nenapsal jsem to dost jasně, nebo ty A/V kabely mám vyfotit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1

    zdravim, mam podobnej problém... mám TV kartu Leadtek DTV1800h a chci ji připojit k STB který má jen scart.. když použiju redukci scart->s-video myslíte že mi bude vše v pohodě fungovat ? i televize v HD rozlišení ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Teoreticky by mělo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    3

    No ta kabeláž se dá lehce vyřešit návštěvou elektra ale vyznat se v nastavení winfast bez českého návodu je o dost složitější. Nemůžu pořád přijít na to aby karta nepříjímala signál jenom z koax.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od sica Zobrazit příspěvek
    zdravim, mam podobnej problém... mám TV kartu Leadtek DTV1800h a chci ji připojit k STB který má jen scart.. když použiju redukci scart->s-video myslíte že mi bude vše v pohodě fungovat ? i televize v HD rozlišení ?
    Co to je za STB? A jestli pro DVB-T, tak je to nošení dříví do lesa a naprostá zbytečnost.
    Jinak přes SCART ani S-Video žádné HD rozlišení nehrozí, to tak leda přes HDMI (které tam ovšem není, takže to nemá smysl řešit).
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Propojení
    Od slay v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 28-11-2011, 22:46
  2. CD, DVD, Blu-ray: PROPOJENÍ DVD S TV
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-02-2011, 09:46
  3. LCD: Propojení LCD s PC
    Od avatarek v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 29-01-2010, 13:32
  4. Propojeni UPC s PC
    Od Warik v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-02-2009, 18:41
  5. Propojení DVD s PC
    Od petrlav v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-01-2006, 17:53