Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 41 z 41

Téma: PinnacleStudio vs. WindowsXP SP2

  1. #31

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Tak tam ten text sice od těch uvedených dat visí, ale měl by jsi slyšet ty nářky na nulový support Pi v tu dobu... Tehdy doslovně hořela koudel u P...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Stano_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    523

    Hawkey, uz som to pisal, bol som pred Vianocami na sedeni s cca 20-timi
    zastupcami roznych videostudii a drviva vacsina konstatovala to iste.
    Po instalacii SP2 do XP sa im posra...o viacej programov, s ktorymi predtym bez problemov grabovali a editovali video. Howgh.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček Avatar uživatele imported_Mirec
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    2

    Mam ten isty problem s obrazom. Mam kameru Panasonic NV-GS22EG. Problem je v tom, ze WinXP a aj SP1 ju zle detekuje. Na spravnu detekciu kamery treba nainstalovat SP2, vtedy system po zapojeni kamery spravne rozozna presny typ. A vsetky programy co som skusal mi vyrobia takyto rozosynchronizovany obraz. (Scenalyzer, Pinacle, MiniDV). Bez SP2 ju tieto programy vobec nespoznaju. Takze co teraz? To ze niektore Panasonic kamery nie su rozpoznatelne pod win XP pise na svojich strankach sam Microsoft, uz neviem kde som to cital, je to ich zbabrana robota.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Čestný člen Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    649

    Podle mne to hledate v necem, cim to byt nemuze, protoze se mi to stalo parkrat taky, ale na Windows 2000



    nevim presne cim to bylo, ale mam podezreni na blby konektor kamery nebo kabelu - po vytahnuti Firewire kabelu z kamery a zasunuti zpet se to vzdy zpravilo, po vymene kabelu mi to uz neudelalo nikdy, nechtel jsem tomu verit a stale nevim, jestli to tim opravdu bylo, ale na nic jinyho jsem neprisel
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    441

    Mike to je evidentne poskodeny stream, takze ten kabel sedi, nieco podobne je vidiet aj ked prehras pokrcene miesto kazety.
    Stano: ale to neznamena, ze tie programy boli napisane z hladiska programatorskeho modelu Windows by fair means... pozname to aj z hier, kde sa v pred-NT dobe z dovodu rychlosti tiez programovalo sice rychlo, ale svinsky, pretoze Win9x to zozrali, ale v NT/2000 to nefungovalo a tak si pri zavedeni vysluzili od gamesakov obrovsku kopu nadavok typu "aky je to shit, ved na tom nejde 90% hier" (ale bola to chyba sbosobu naprogramovanie tych hier, holt systemy zalozene na NT jadrach nezozeru akekolvek hovno a v tomto SP2 pritvrdil) a pozname to aj z kopy inych oblasti (napr. vcera som si precital inicializacne skripty Debianu...). Je to ten pristup, ze: "A co na tom, ze to nie je korektne. Ide ti to? Ide. Tak sa s tym teraz nej**!"
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Čestný člen Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    649

    Ano je to poskozeny stream, ale pochybuju, ze v tom maji prsty Windows, kdyz uz neco nejde, tak to nejde uplne a nemeni to data, ja jen jestli k tomu poskozeni nemuze dojit treba prave spatnym kontaktem na konektoru, ty data se mohou pres studenak dostat tam, kam maji, ale mohou tam vznikat odrazy kvuli impedacnimu neprizpusobeni, jen jsem chtel nasmerovat, treba to muze byt kazetou, vadnou kartou, cimkoliv, ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    441

    Mike je to asi tak ako hovoris, pokial data idu cez nejaky studeny spoj alebo blby kontakt a su v tu ranu mimo pozadovanych tolerancii, pricom radic zariadenie este stale akoze vidi, tak radic cisla sice cita, ale tie uz nemaju s tymi citanymi z kazety vela spolocneho, nasledne sa ich sice este pokusi opravit, ale to uz je tiez bez zaruky.
    Chyba moze byt kdekolvek na trase.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    616

    Tak presne tento problem mam niekedy pri grabovani z analogovej kamery prostrednictvom DVC150. Presne takyto obraz (stojaci) mi nabehne pri pokuse o grabovanie. Do PC grabujem cez USB2. Na grab pouzivam PS9+. Ked vytiahnem na DVC150 konektory audio, video a vzapati zasuniem tak je to v pohode. Mal som to i na WSP1 a WSP2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček Avatar uživatele PetrS75
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    21

    Já ten problém neměl, dokud jsem neinstaloval Service Pack 2.
    Tohle se mi objevilo, až po restartování s nově nainstalovalým Packem.
    Nepomohlo mi ani vyndavání kabelu, ale ani odinstalace Service Packu 2.

    Bohužel pomohl až FORMAT C:

    Používám MiniDV kameru CANON MV20i a kabely mám doma dva, originál s feritovým stíněním, a koupený (kvůli délce 3m) bez stínění, a problém mi nepomohl vyřešit ani jeden kabel. A studený spoj ? to by mi třeba nešlo ovládat kameru z PC, ale vše (krom obrazu) bylo v naprostém pořádku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    3

    Ahoj, a máš ostrou verzi XP, nebo ne? Tam je pak problém, SP2 už má v sobě černou listinu XP, které jsou už profláknutá a tak v podstatě by jsi už ani nenainstaloval SP2. Samozřejmě se dá změnit serial, ale toď otázka. No a to může být jeden problém. Poradím Ti, zkus odinstalovat Pinnacl , vymazat ho i z registru, a znovu nainstalovat. Dále můžeš mít problém s kodekem. Zkus si sehnat více kodeků na video i audio.
    Potom je dobré mít dva disky fizicky v PC a na jednom mít program, a na druhém mít odkládací soubory. A v poslední řadě, i když výrobce Pinnaclu udává menší RAMKU, tak ale podle mé zkušenosti by měla být minimálně 2x256MB v dualu. To je vše z mé už tříleté praxe z Pinnaclem. Mi to jede v poho. Někdy,když mi běží internet, tak se mi trhá obraz na PC, ale výsledné vypálené DVD je super.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček Avatar uživatele PetrS75
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    21

    Díky za všechny vaše příspěvky, je to dyný typem kamery Několik typů kamer SP2 prostě "neberou" a vysledný obraz je viz víše mezi příspěvky.
    Našel jsem si stránky, které mi to pomohli vyřešit. Je to skutečne v SP2 a ne v kabelu...

    Na těchto stránkách je podrobný návod, jak video opět rozchodit (sice v ANJ, ale trochu zkušenější uživatel to určitě pochopí např. já ).
    Jsou to některé typy kamer viz. můj Canon MV20i

    http://www.myvideoproblems.co.uk/Pro...ngUnderSP2.htm

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Leadtek 2300H a WindowsXP 64bit driver ?!
    Od 4JOKE v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-11-2009, 07:14
  2. Kapitoly v PinnacleStudio 10
    Od ludva10 v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-12-2005, 19:39
  3. nLite - WindowsXP
    Od vladoc v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 08-05-2005, 22:17