Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Kvalita českých programu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    26

    Trapi me kvalita ceskych programu (CT1,2,4,24, Nova, Prima) obraz se kazdou chvili rozpada, u ostatnich programu na ketre koukam (Eurosport, Discovery ....) nic takoveho nepozoruji. Da se ten signal treba nejak zesilit? Proc to delaji jenom ceske programy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Podívej se na úroveň a kvalitu (tlačítko "i" na DO od STB, je-li to Handan 5000) a max. můžeš překontrolovat rozvod od účastnické zásuvky do STB (vadné konektory, nevhodný kabel). Když nic nezabere, tak se jedině obrátit na svého poskytovatele.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,425

    Za posledních 14 dní to byli 3 x dnes naposledy a konstatovali, že pravděpodobně to dělá starý rozvod (ještě kabel net) jinak ty samé problémy jako u Donatuse. Tak že to skutečně vypadá na straně upc
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Rozvod ještě od KabelNetu by neměl vadit, sám ho mám doma a výpadky žádné. To by chtělo alespoň změřit tu úroveň signálu, bez toho se člověk nikam dál nepohne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,425

    Pitomec už tu zase byli. změřili signál a prý je dobrý, ale že ho ještě zvednou a dnes zase to samé Prima cool každých 10 sekund rozpad obrazu. Už mne to fakt nebaví.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    A nemáš signál náhodou rozvedený do dalších TV, s tím, že pouze ten jeden ti běží přez STB kvůli digitálu?
    Kolik procent ti to vlastně ukazuje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,425

    signál mám druhou zásuvkou od UPC zaveden na druhou TV nic více. Nabídku mám plnou digitál a jedu přes moduly CAS7 no stb. dle tv od 72 do 96 jak který program.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od jarda50 Zobrazit příspěvek
    Pitomec už tu zase byli. změřili signál a prý je dobrý, ale že ho ještě zvednou a dnes zase to samé Prima cool každých 10 sekund rozpad obrazu. Už mne to fakt nebaví.
    Pokud ti řekli, že je signál dobrý a vzápětí dodali, že zvednou úroveň, tak si můžeš být na 99% jistý, že ten signál nestojí za nic (v analogu by to nejspíš šumělo jak Niagárský vodopády, v digitálu zase kostičky). Asi bych to vyřešil satelitem Skylink, kde budeš mít mimo jiné i Novu v HD v základu a možnost za příplatek i pár dalších HD programů. A UPC nechat k tomu na ty další programy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,425

    Zdravím. O ten Skylink se pokouším. Ale znáš to bydlím v paneláku i když ve vlastním bytu. Ale chystám se na rozpravu s družstvem. Jinak jsem opět volal na podporu a Ti mi doporučili požádat o hrubou revizi s tím, že mi vymění kompletně zásuvky a rozvod. Tak Ti upřímně říkám, že už nevím. Jinak ale budu UPC otravovat každou chvíli. Jinak by mne zajímal Tvůj názor zda má cenu to takhle řešit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    Hlavně reklamovat, reklamovat, reklamovat.... Ať vrátí alespoň část peněz za nekvalitní služby.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,425

    MIHI taky mám připraveno v záloze, ale mně jde především o kvalitní službu a vše co s tím souvisí. Upřímně raději oželím slevu když budu mít kvalitu. Ale i tohle jak jsem řekl mám v záloze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od jarda50 Zobrazit příspěvek
    Zdravím. O ten Skylink se pokouším. Ale znáš to bydlím v paneláku i když ve vlastním bytu. Ale chystám se na rozpravu s družstvem. Jinak jsem opět volal na podporu a Ti mi doporučili požádat o hrubou revizi s tím, že mi vymění kompletně zásuvky a rozvod. Tak Ti upřímně říkám, že už nevím. Jinak ale budu UPC otravovat každou chvíli. Jinak by mne zajímal Tvůj názor zda má cenu to takhle řešit.
    U UPC máš buď štěstí (jako já) a kvalita je už od doby zavedení kabelu (r. 2000) do domu vyhovující, anebo smůlu a vzteky to dřív nebo později zrušíš. Tady obvykle žádná náprava z jejich strany možná není, protože ten mizerný signál bezpečně vzniká díky celé špatné přenosové trase a nikoliv až někde v domě u zesilovače (ten už zesiluje akorát šum a mizernou kvalitu, což je na nic).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od MIHI Zobrazit příspěvek
    Hlavně reklamovat, reklamovat, reklamovat.... Ať vrátí alespoň část peněz za nekvalitní služby.
    ... aneb hrachem o zeď házeti
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,425

    Naprosto souhlasím je to otázka celé trasy signálu. Jinak mám to asi tak stejně dlouho jako ty. Myslím, že jsem začínal s Kabel netem nebo K plus. Jinak díky za help.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,425

    Taky se mi to tak zdá.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 163
    Poslední příspěvek: 20-01-2012, 09:34
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-08-2010, 10:04
  3. Bitrate českých a slovenských programů
    Od amadores_tvf v sekci DVB-S
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 08-02-2007, 12:40
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 09:08
  5. Pinnacle pctv pro u českých stanic nejede zvuk
    Od mirablezi v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 16-04-2004, 18:50