Zdravím, docela mě zaujal tento přijímač, má s ním někdo zkušenosti? Jde mi hlavně o kvalitu obrazu, mám plazmu Pan 42PX80. Díky Michal
Zdravím, docela mě zaujal tento přijímač, má s ním někdo zkušenosti? Jde mi hlavně o kvalitu obrazu, mám plazmu Pan 42PX80. Díky Michal
Co ti na nem pojede?
miki77, tato mašinka sice nevypadá špatně, ale mrkni se na net na Comag SL100HD který je cenově o více než polovinu levnější. Viděl jsem ho na netu za 3490Kč.i s DPH. Myslím že to byl elektro partner a je momentálně v akci. Má více stránek, tak si najdi tu správnou s touto cenou a posuď...
http://www.elektro-partner.cz/htdv-p...sci100/obchod/
miki, tak jsem to ještě vyhrabal na netu aby jsi nemusel moc pátrat...
testxxx: Mám Skylink
Je Comaq kvalitativně srovnatelný s Technisatem?
Kvalita obrazu bude srovnatelna jen funkce budou jine
Taky jsem se o něj zajímal, bohužel zatím neumí tyto věci ,není fukční LAN spojení s PC a rovněž PVR pro ext. hdd .Vše má vyřešit nový fw na který se čeká.Jinak kvalitou obrazu hd přijímače faTechnisat nemají konkurenci.
Spojovat s PC nehodlám, jestli se PVR vyřeší s novým FW, tak bych si na něj počkal, nákup chystám někdy na jaro, takže to už by snad mohl být, jde mi hlavně o tu kvalitu obrazu.
A umí spolupracovat s modulem Diablo ? Ví to někdo ?
Může se tento přijímač alespoň trochu rovnat s Digicorder HD S2 co se týká kvality obrazu?
Nový firmware konečně vyšel a nahrávání funguje, dokonce HDTV.Obraz naprosto stejný jako DigiCorder HD S2. Ale už vyšla novinka, DigiCorder HD S2 Plus, konečně s dvěma DVB-S2 tunery, ale cena je někde jinde.
![]()
pardalek, tak jsem na netu mrknul na ten Digi Corder HD S2 plus a nevypadá vůbec špatně. I ta cena cca. 11300 je docela solidní vzhledem k její výbavě. Možná by se dal sehnat i levněji, moc jsem na netu nepátral, ale rozhodně stojí za uváženou.