Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: WinFast TV2000XP Expert-tv jen šumí

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    33

    Dobrý večer!

    Předně se omlouvám, že zakládám toto téma, i když se tento problém na tomto fóru již třeba řešil.
    Dodělávám PC šéfovi (tlačí mě nechutně čas) a pokouším se "rozchodit" TV tuner Leadtek WinFast TV200 XP Expert.
    Stáhl jsem polsední ovladače z webu Leadteku, nainstaloval je vč. softwaru WinFast PVR2 2.0.3.16, který jsem ihned updatoval na verzi 2.0.3.18.
    Po připojení FM antény a koaxiálu od kabelové televize spustím PVR2 a najde mi všechny kanály, co jsou dostupné. U žádného z nich ale prostě nejde zvuk, resp. to jen šumí.
    Vyjímkou je servisní kanál kabelovky, kde jde normálně i zvuk.
    FM rádio funguje bez jakýchkoli problémů.

    Díky moc za pomoc.

    EDIT:Je to na sestavě: GA-P35-DS3L/E4400@2,7GHz/2x2GB RAM A-Data Vitesta 800MHz CL4/Leadtek nv9600GT/Fortron BlueStorm 400W GLN.
    Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 20-01-2009 v 21:41
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    5

    zkoušel jsi přepnout zvukovou normu tuším že klávesou A ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    33

    Ne, nezkoušel. V menu nastavení jsem nic takového neviděl. Jen normu PAL a ta je ke všemu zašedlá.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    5

    tak to vyzkoušej, normálně při spuštěným naladěným programu u kterýho je špatný zvuk stiskni na klávesnici A. Tím se ty normy přepínaj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    33

    O.K. Díky. Teď jsem to přeinstaloval, tak odpojím ženě TV a zkusím.

    /EDIT/ Tak jsem to přeinstaloval a funguje to stejně jako před tím a jak jsi správně říkal, na každém kanálu je po tom nutno přepnout to normu tl. "A" a funguje to skvěle.
    Kdybych měl víc času to pohledat, neobtěžoval bych takovou prkotinou.
    Děkuji ti. Good job.
    Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 20-01-2009 v 22:34
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    jestli budeš mít ten PC doma trochu déle, mohl bys vyzkoušet jak fungují následující věci:
    nahrávání - jde u něj zvuk
    časované nahrávání

    díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od Doom Zobrazit příspěvek
    jestli budeš mít ten PC doma trochu déle, mohl bys vyzkoušet jak fungují následující věci:
    nahrávání - jde u něj zvuk
    časované nahrávání

    díky.
    Mám na to ještě dnešek, tak to testnu a napíšu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    33

    Tak jsem to zkusil a nevím, co se stalo, protože moje první nahrávání, jak TV, tak FM rádia se povedlo do určeného adresáře, jenom zvuk byl dost slabý a zašumělý.
    Když jsem to zkusil znovu a chtěl tyto uložené soubory přehrát, vyskočily na mě tyto hlášky:
    1.screen.....otevíráno ve Windows Media Player
    2.screen.....otevíráno přímo programem WinFast PVR2
    3.screen.....WinDVD Platinum

    Proč to předtím šlo a pak už ne? Podotýkám, formát uloženého souboru je .mpg a jedu na Win Vista x86 UE.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: chybová hláška WF.jpg 
Zobrazení: 88 
Velikost: 15.2 KB 
ID: 3616   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: chybová hláška 2.jpg 
Zobrazení: 93 
Velikost: 20.1 KB 
ID: 3617   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Screenshot 2009-01-21_22-36-02.jpg 
Zobrazení: 99 
Velikost: 75.1 KB 
ID: 3618  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    hoď sem screenshot, jak máš nastavený formát nahrávání
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od Doom Zobrazit příspěvek
    hoď sem screenshot, jak máš nastavený formát nahrávání
    O.K. Jak přijdu odpo. domů, tak to pošlu. Zatím díky za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    a já sem odpoledne hodím moje nastavení, který funguje (přehrávám přes Media Player Classic)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    33

    Tak pokud myslíš tohle, tak tady to je: (že by to bylo jen toto?)
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Screenshot 2009-01-22_16-12-39.jpg 
Zobrazení: 102 
Velikost: 234.4 KB 
ID: 3619   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Screenshot 2009-01-22_16-12-41.jpg 
Zobrazení: 90 
Velikost: 169.6 KB 
ID: 3620   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Screenshot 2009-01-22_16-12-43.jpg 
Zobrazení: 95 
Velikost: 158.2 KB 
ID: 3621   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Screenshot 2009-01-22_16-12-45.jpg 
Zobrazení: 110 
Velikost: 190.6 KB 
ID: 3622   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Screenshot 2009-01-22_22-04-25.jpg 
Zobrazení: 93 
Velikost: 135.7 KB 
ID: 3624  
    Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 22-01-2009 v 22:05
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    to vypadá v pořádku. já nepoužívám profil DVD, ale MPEG2, Optimal Quality bez dodatečných nastavení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    33

    Hmmm.... a namohl bys prosím tě postnout screeny tvého nastavení (jen pro porovnání)?
    P.S. Jinak jsi nenastavoval nikde nic jinýho v OS?
    Rád bych tomu přišel na kloub, páč se mi ještě nestalo, že bych něco nerozchodil.
    Díky.
    Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 23-01-2009 v 20:33
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    2

    Dobrý den mám tady taky jeden problém dnes sem přeinstaloval win použil jsem stejné ovladače i pvr jako minule ale tv karta mi nenajde žádné stanice rádio funguje normálně ale u tv to nic nenajde a obrazovak je stále černá nevíte co stim ?? Děkuji moc za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. settopbox pre winfast tv2000xp expert
    Od martye v sekci DVB-T
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-05-2009, 20:33
  2. Winfast tv2000xp expert
    Od agregatos v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-02-2007, 20:05
  3. WinFast TV2000XP Expert + kabelovka od UPC
    Od Nyny v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 13-02-2006, 08:26
  4. TV2000XP-EXPERT - problemy s Winfast PVR
    Od ednis v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-03-2005, 09:04
  5. WinFast TV2000XP Expert
    Od belzebub v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-04-2004, 10:03