stolní DVD(Divx) přehrávače
Sháním stolní přehrávač s PODPOROU externích titulků u formátu Divx.
Skoro všechny přehravače podporuji pouze obraz u DivX.
Neznáte někdo typ nějakého přehravače, který umí načíst i tyto externí titulky.
Děkuji předem
HOnza
Skoro všechny přehravače podporuji pouze obraz u DivX.
Neznáte někdo typ nějakého přehravače, který umí načíst i tyto externí titulky.
Děkuji předem
HOnza
Těch přehrávačů je víc, co podporují cz titulky. Já mám Eltu 8883A, prošla několika upgrade a chodí.
externi titulky (hlavne srt) umeji skoro vsechny divx dvd prehravace (jeste jsem zadny ktery by to neumel nevidel)
[quote=bArokna]externi titulky (hlavne srt) umeji skoro vsechny divx dvd prehravace (jeste jsem zadny ktery by to neumel nevidel)[/quote]
Víš, třeba arabština je zprava doleva a i jiné jazyky. čeština má ř a že je to zrovna *.srt, až takový vliv nemá.
Víš, třeba arabština je zprava doleva a i jiné jazyky. čeština má ř a že je to zrovna *.srt, až takový vliv nemá.
bArokna napsal:
externi titulky (hlavne srt) umeji skoro vsechny divx dvd prehravace (jeste jsem zadny ktery by to neumel nevidel)
to jsi měl opravdu velké štěstí na výběr, myslím si, že je právě více těch co to tůbec neumí, nebo to převádí úplně nesprávně. Přečti si diskuzi založenou ode mně cca 2 dni před zadáním této. Máš tam značku u které asi změníš názor.
to jsi měl opravdu velké štěstí na výběr, myslím si, že je právě více těch co to tůbec neumí, nebo to převádí úplně nesprávně. Přečti si diskuzi založenou ode mně cca 2 dni před zadáním této. Máš tam značku u které asi změníš názor.
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=50982
teď jsem ho mě doma měsíc na test a můžu potvrdit že je naprosto bezadný
teď jsem ho mě doma měsíc na test a můžu potvrdit že je naprosto bezadný
[quote=mirekv]AleK
bezadný je co? Dobrý, nebo špatný? Krkonošský dialekt moc neznám! :-D[/quote]
:-E bezvadný - dobrý - nejlepší no prostě bomba
bezadný je co? Dobrý, nebo špatný? Krkonošský dialekt moc neznám! :-D[/quote]
:-E bezvadný - dobrý - nejlepší no prostě bomba
[quote=AleK]http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=50982
teď jsem ho mě doma měsíc na test a můžu potvrdit že je naprosto bezadný[/quote]
Ahoj, koukal jsem na ten dvd přehrávač H&B DX-3255 a vypadá dobře, jenom jsem se nedočetl ,ejstli mimo .srt umí taky titulky ve formátu .sub ........... Nevíte někdo?
teď jsem ho mě doma měsíc na test a můžu potvrdit že je naprosto bezadný[/quote]
Ahoj, koukal jsem na ten dvd přehrávač H&B DX-3255 a vypadá dobře, jenom jsem se nedočetl ,ejstli mimo .srt umí taky titulky ve formátu .sub ........... Nevíte někdo?