Ahoj, jelikoz uz jsem pomerne v koncich, pisu sem a prosim majitele nebo lidi znale problematiky o pomoc.
Poridil jsem Sama 786 k tomu, abych na nem mohl kreslit v CADu. Jenze at delam co delam, nejsem spokojeny s kvalitou zobrazeni. Vse jako bych mel lehce mazle, nebo jako by neustale mirne prevzorkovaval obraz. Je to pomerne neprijemne na oci. Velmi se to podoba obrazu ktery nejede ve spravnem rozliseni.
Muj HW:
Grafika Nvidia 8600GS, pripadne Nvidia 7300
Kabel DVI - HDMI
Rozliseni 1920x1080
Obnovovaci frekvence 60Hz
Kabel v HDMI 2 vstupu, vstup prejmenovany na PC, pote teprve zobrazi korektne plochu ve win. Pokud neni jmeno PC a je aktivovan JUST SCAN, je to jeste horsi.
Rezim standartni
Podsviceni 2
Kontrast 95
Jas 10
Dynamicky kontrast stredni
GAMA 0
Teplota barev normalni
Rozmer 16:9
Uz nevim jak dal. Byl jsem u kolegy, ma LG starou cca dva roky, ma obraz z PC mnohem ostrejsi nez ja, takze se da v pohode jeho TV zamenit s monitorem. Priznam se ze pro mne je to zasadni vec, protoze tim ze kreslim pomerne hodne, tak jsem po kratke dobe z toho obrazu unaveny.
Nemyslim si, ze by to bylo v pocitaci, predpokladam ze problem bude nekde v TV, ze delam neco spatne a TV stale prevzorkovava obraz, ze nejde v rezimu 1:1. Pixel maping jako kolega u LG v menu nemam, nebo je dumyslne skryty.
Budu vdecny za jakekoliv postrehy. Diky za vas cas.