palírna LG GSA-4163B - koupit/nekoupit ????
DVD±R/RW/+R9/RAM DL LG GSA-4163B, 16x ±R, 4x ±RW, 4x +R9, 5x DVD-RAM, bulk
Jaké je procento úspěšnosti při vypalování DVD?
Jaké je procento úspěšnosti při vypalování DVD?
já mám 4160 a je naprosto OK a ta 4163 má co já vím jen rychlejší pálení DL a jinak je stejná takže bych do ni určitě šel
Jednoznacne !!! Inak to mas spatne info s tymi rychlostami, ona je rychlejsia :-D v pondelok bude tu :-D
Je to opsáno z WEB-shopu. Když to bude paramertricky lepší - jenom OK. Mě spíš jde o to, aby to bylo vypalovalo -tak říkajíc- bez ztráty qětinky ...
[quote=starej_vul]Je to opsáno z WEB-shopu. Když to bude paramertricky lepší - jenom OK. Mě spíš jde o to, aby to bylo vypalovalo -tak říkajíc- bez ztráty qětinky ...[/quote]
Ak zistim vsetky +/- ti rad poradim. S modelmi 4040, 4081, 4082, nie su absolutne ziadne problemy, model 4120 ma problem s niektorymi novymi adipmi (RitekG05), podobne je to aj s 4160... tu 4163 budem mat nabuduci tyzden, ale v podstate vsetky tie vypalky palia na jednicku s mediami TRAXDATA, ARITA (aj adip RitekG05), RiDATA (aj +), RITEK s adipom RitekG04 s novou verziou Nera RELOADED excelentne !
Ak zistim vsetky +/- ti rad poradim. S modelmi 4040, 4081, 4082, nie su absolutne ziadne problemy, model 4120 ma problem s niektorymi novymi adipmi (RitekG05), podobne je to aj s 4160... tu 4163 budem mat nabuduci tyzden, ale v podstate vsetky tie vypalky palia na jednicku s mediami TRAXDATA, ARITA (aj adip RitekG05), RiDATA (aj +), RITEK s adipom RitekG04 s novou verziou Nera RELOADED excelentne !
Miuvek: Ano ano. :BB:
Stayman: kolik vypálených médií je smrt pro pec? tipuji tak 3000ks?
Už Ti nějaká odsloužila? (technicky)
Stayman: kolik vypálených médií je smrt pro pec? tipuji tak 3000ks?
Už Ti nějaká odsloužila? (technicky)
Já si myslím, že kolem 3 tisíc to bude. Ta moje už blbne. PetrJ ty vypalovačky odvaří ještě v záruce, takže je mu to jedno.
FOR StayMan by €RikŁ€:
.. dík tak ještě den,dva s tím počkám ...
P.S. Kdybys měl nějakéhé úhlavního nepřítele, mohl bych ti pro něj zdarma věnovat zánovní LiteOn 411S. Nepálí a nepálí na 2 vypálená 3 zničená.
Chtěl bych ji nahradit právě toul LG GSA-4163B :-)
.. dík tak ještě den,dva s tím počkám ...
P.S. Kdybys měl nějakéhé úhlavního nepřítele, mohl bych ti pro něj zdarma věnovat zánovní LiteOn 411S. Nepálí a nepálí na 2 vypálená 3 zničená.
Chtěl bych ji nahradit právě toul LG GSA-4163B :-)
...a urobis dobre, pali 16x, co nie je az tak podstatne, ako ze vie palit 8x na DVD+RW, 6x na DVD-RW a 5x na DVD-RAM, co podstatne je :-)
Tak dnes ju budem mat...mením za Lite-on 411S....mal som stále problémy s pálenim na média,no nemusi íst o chybu vypaľovačky ale skôr medii. Je ich dost a na každé páli inak...Nero 6603. dnes budu testy...tak sa teším... :-) :BB:
TAKYTAKU,
mám stejný problém ... proč si myslíš, že jsou to média. Já si myslím, že to je nějaká netabilita těchto zařízení...
mám stejný problém ... proč si myslíš, že jsou to média. Já si myslím, že to je nějaká netabilita těchto zařízení...
[quote=mirekv]Jen počkej, až se příbuzní a známí o tobě dozví, tak todle vypálíš za měsíc! :-D[/quote]
to těžko tady to samej truhlář jen já jsem divnej, ale letos to bude u nás pod stromkem samé stolní DVDčko :-E :-E
to těžko tady to samej truhlář jen já jsem divnej, ale letos to bude u nás pod stromkem samé stolní DVDčko :-E :-E
pokud se chcete dovědět vícero o LG vypalovačkách doporučuji [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] jsou tam testy LG GSA-4160B a vychází jednoznačné nejlépe
Uz mam tu 4163, trochu som sa zlakol, lebo u automatickej zmeny DVD+R medii na DVD-ROM to svinucha ponechal na DVD+R, ale ak som nastavil booktype na DVD-ROM u Nera, tak vsjo vpariadke. 9-)
kámoš si také koupil 4163 a já mu dodal nejnovější RIDATA DVD-R 8x a má s nimi problémy.Z 11ti pokusů,6 nedojelo do konce (mně v Lire-onu a Pioneru jedou ) a tak jsem mu musel dát zbytek ze starší várky
Co vy nato? \/
Co vy nato? \/
[quote=Slůně]kámoš si také koupil 4163 a já mu dodal nejnovější RIDATA DVD-R 8x a má s nimi problémy.Z 11ti pokusů,6 nedojelo do konce (mně v Lire-onu a Pioneru jedou ) a tak jsem mu musel dát zbytek ze starší várky
Co vy nato? \/[/quote]
myslím že to chce noví firmware ??
Co vy nato? \/[/quote]
myslím že to chce noví firmware ??
[quote=StayMan by €RikŁ€]Uz mam tu 4163, trochu som sa zlakol, lebo u automatickej zmeny DVD+R medii na DVD-ROM to svinucha ponechal na DVD+R, ale ak som nastavil booktype na DVD-ROM u Nera, tak vsjo vpariadke. 9-)[/quote]
V čem jsi zjišťoval ten Book-type? Mě nero píše "book type was automatically set to DVD-ROM", ale DVD identifier mi následně oznámí booktype DVD+R. Přehrávač to bere tak jako tak v pohodě, akorát by mě to zajímalo, kde je pravda. :BB:
V čem jsi zjišťoval ten Book-type? Mě nero píše "book type was automatically set to DVD-ROM", ale DVD identifier mi následně oznámí booktype DVD+R. Přehrávač to bere tak jako tak v pohodě, akorát by mě to zajímalo, kde je pravda. :BB:
Zistoval som to v Nero Info tool ci ako.
Slůně
Aky maju adip?? Ak nejaky Ricoch, alebo este daco strasnejsie, tak to ma vobec nezaujma !!! :-D
Slůně
Aky maju adip?? Ak nejaky Ricoch, alebo este daco strasnejsie, tak to ma vobec nezaujma !!! :-D
Slůně
O tom pisem takisto celu dobu, ze je to nanic adip!!! Jedine na ARITA 8x tych ruzovych !!! Inak :-k
O tom pisem takisto celu dobu, ze je to nanic adip!!! Jedine na ARITA 8x tych ruzovych !!! Inak :-k
[quote=StayMan by €RikŁ€]Slůně
O tom pisem takisto celu dobu, ze je to nanic adip!!! Jedine na ARITA 8x tych ruzovych !!! Inak :-k[/quote]
O proti tobě já mám nejhorší zkušenosti z celé řady RITEK - s těmi růžovými ARITAMI 8x -Media code/Manufacturer RITEKG05 :-R
s jiným ADIPEM jsem se u těchto medií nesetkal :BB:
O tom pisem takisto celu dobu, ze je to nanic adip!!! Jedine na ARITA 8x tych ruzovych !!! Inak :-k[/quote]
O proti tobě já mám nejhorší zkušenosti z celé řady RITEK - s těmi růžovými ARITAMI 8x -Media code/Manufacturer RITEKG05 :-R
s jiným ADIPEM jsem se u těchto medií nesetkal :BB:
mirekv
A o dva roky prejdes zase radsej na VHS, ked ich uz neprecitas... :-E
Slůně
Ale ved sa to tu pise najmenej rok a pol, ze boli ARITA 1x (adip tusim RitekG03), ktore sli vypalovat 2x na kazdej vypalke (okrem Pioneer05, ten 1x :-D ):
a ARITA 4x s adipom RitekG04:

a ARITA 8x s adipom RitekG05 pisem stale, ze su bezproblemove, ibaze starsie vypalky LG (a niektore ine) ich palia 4x. Novsie 4160 a 4163 ich v pohode vypalia 8x !!! :
"Problemove" v novsich vypalkach su aj RitekMedia s adipom RitekG05, a same su doporucune na DATA !!! :

A o dva roky prejdes zase radsej na VHS, ked ich uz neprecitas... :-E
Slůně
Ale ved sa to tu pise najmenej rok a pol, ze boli ARITA 1x (adip tusim RitekG03), ktore sli vypalovat 2x na kazdej vypalke (okrem Pioneer05, ten 1x :-D ):
a ARITA 4x s adipom RitekG04:

a ARITA 8x s adipom RitekG05 pisem stale, ze su bezproblemove, ibaze starsie vypalky LG (a niektore ine) ich palia 4x. Novsie 4160 a 4163 ich v pohode vypalia 8x !!! :
"Problemove" v novsich vypalkach su aj RitekMedia s adipom RitekG05, a same su doporucune na DATA !!! :
tak já nevím pálím si vesele na RIDATA - 8x s adipem RitekG05 a opět pohoda a pohoda páleno 8x jsou to ty stříbrný vypadají jako verbošky
nevím ještě jsem neměl s těmito plackami jediný problém ať je Ritek jaký chce
nevím ještě jsem neměl s těmito plackami jediný problém ať je Ritek jaký chce
no jo to uvidíme ale 2 toky nemusí vydržet ani verboše a nebo něco jiného koukej Ladinek jak má dlouho multidisk no a dalších x tisíc kusů je v pr.eli uvidíme :BB: :-E
[quote=mirekv]StayMan: a jseš si jistý, že přečteš ty svoje? \/ B-)[/quote]
A co myslis, z coho palim "on the fly" ??? :-? Ja vobec nechapem tvoje divne poznamky :-?
A co myslis, z coho palim "on the fly" ??? :-? Ja vobec nechapem tvoje divne poznamky :-?
Vyskúšal som už všeliake napalky ale osobne by som bral radšej nec3500.Už dobré číta a páli super na všetky média,jednoducho čo tam dáš vynde v super kvalite.A s ritekom g05 má problémi aj plextor 712 nepomohol ani nový firmware a to že arity su lepšie ako trxdaty alebo premium grade media s tým istým adipom je kok.tina.Záleží len na konkrétnej dodávke médií.Vyskúšal som traxdaty,arity,premium grade media a niektoré v pohode iné v koši,ale to robí len plextor iné napalky čo mám sú v pohode(nec2510,nec3500,asus1604)tie ich pália dobre.
[quote=mišo]Vyskúšal som už všeliake napalky ale osobne by som bral radšej nec3500.Už dobré číta a páli super na všetky média,jednoducho čo tam dáš vynde v super kvalite.A s ritekom g05 má problémi aj plextor 712 nepomohol ani nový firmware a to že arity su lepšie ako trxdaty alebo premium grade media s tým istým adipom je kok.tina.Záleží len na konkrétnej dodávke médií.Vyskúšal som traxdaty,arity,premium grade media a niektoré v pohode iné v koši,ale to robí len plextor iné napalky čo mám sú v pohode(nec2510,nec3500,asus1604)tie ich pália dobre.[/quote]
Kok.tina je ten tvoj usudok s dodavkou, stale su rovnake !!!
Kok.tina je ten tvoj usudok s dodavkou, stale su rovnake !!!
mišo : přesně, jak píšeš. Záleží na konkrétní dodávce. Když jsi vzpomněl ty riteky, tak nejhorší, co se mi zatím dostalo do ruk, byly Traxdata. Skoro v každém spindlu poškrábané vrchní a spodní, v některých i v prostředku. Jak kdyby to někdo přejel kartáčem. U pár Verbatimů se mi třeba zase stalo, že jsem je rozbalil a byly tam otisky prstů. Jediné média, se kterýma jsem nikdy neměl problémy, jsou Ridata + 4x a ....Mult... :-E