Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

výběr satelitního přijímače

Tommula (26)|23.11.2009 07:43
Zdravím, tak nejak se snazim prelouskat toto forum ohledne satelitu a chytit nejakou moudro ale stejne jsem jelen. Chci k vanocum otcovi poridit na chatu satelit, jelikoz klasicke vysilani na antenu jede hnusne a to jeste jen dva programy ze 4 možných :D Nechci nic co by bylo HD, nebude se na tom nahravat ani nic podobneho. Jen proste aby tam jely české a slovenské programy - takové ty klasické, neptřebuju HBO apod. proste NOVA,ČT1,ČT2,PRIMA,MARKIZA, eurosport? , apod. takze predpokladam volne siritelne. Mozna by bylo idealni aby tam sly napojit 2 TV...

Chtěl bych nejaky satelitní komplet i s neomezenou kartou do 4000,- myslite ze je to mozne? Divam se na predvanocni nabidky elekter ale moc tomu nerozumim.. :( premyslel jsem i nad necim takovym http://www.euronics.cz/katalog-zbozi/elektronika/satelitni-komplety/

ale vsichni tady mluvi o TopFieldu takze asi se podivat po necem od teto znacky? Dekuji za kazdou radu nebo tip na porizeni takového kompletu.

A opravdu je pro me ta cena hranicni 4k. Vic bych opravdu nerad, preci jen tak bohaty jezisek nejsem :D

Diky
Pitomec (10211)|24.11.2009 11:42
Golden Interstar 870 Xpeed. Je to kombo DVB-S + DVB-T, lze tam i EMU a šlape v pohodě. Pokud napojení dvou TV, tak přijímač samozřejmě x2 + TWIN konvertor + další kartu, ale to se do ceny 4t.Kč už nevejdeš. A tady bych ti nedoporučoval event. brát nějaké přijímače typu Opticum Multiroom (jenž mají dva tunery a umožňují sdílení jedné karty, čímž lze přijímat signál na dvou TV nezávisle na sobě), protože si akorát zaděláš na problémy - to jenom kdyby ti toto řešení někdo navrhoval...
Rajce (1)|26.11.2009 08:47
Dobrý den,
před vánočními svátky se chystám pro rodinu zřídit satelitní příjem digitální TV. Narazil jsem však při výběru vhodného přijímače. Jelikož jsme dost zvyklí si pořady nahrávat a pouštět, až když je na ně vhodnější chvíle, rozhodně by se tedy mělo jednat o přijímač s možností záznamu na interní nebo externí (USB, LAN) HDD. Samozřejmostí je tedy i Twin Tuner pro nahrávání a současné sledování.
TV máme zatím poměrně cca 6-let starou CRT 72cm. Nejspíš v budoucnu přejdu na nějaké LCD, ale nejsem náruživý filmofil, tudíž nepožaduji HD (připlácet za HD programy rozhodně nechci), postačilo by něco v SD.

Například mne docela zaujal Ferguson Ariva TT PVR , četl jsem si i recenzi na něj a zdá se být dobrý. Avšak je to už HD ready a cenově je dost vysoko na mé požadavky. Pátrám tedy po něčěm obdobném, ale v SD :roll:

Děkuji za připomínky a nějaká doporučení
fru (76)|28.11.2009 11:20
Zdravím, usilovně hledám nějaký HD přijímač s UHF modulátorem. Důvod je jasný, vyhnout se smyčce a další kartě v dalším přístroji. Děkuji za případnou radu chlapi.