Koupě SS2
Alek jedna VEEELMI dobra rada http://www.skystar2.info
Ja som mal tu stranku prestudovanu este prv ako som kartu kupil (cca 2 roky dozadu) a velmi mi to pomohlo.
Inac s hocicim sa v tomto smere mozes na mna obratit.
Inac s hocicim sa v tomto smere mozes na mna obratit.
tak už ji mám doma až příjdu ze školy ( vedu kroužek u nás ve škole ) tak ji tam hodím a začnem :BB:
exTNT: to by mohlo chodit na drát z okna, ne?
blueant: hvězdičky pod avatarem je průměr hvězdiček co ti kdo dá za příspěvek. Pozor, byly tady pokusy o falšování, fuj!
blueant: hvězdičky pod avatarem je průměr hvězdiček co ti kdo dá za příspěvek. Pozor, byly tady pokusy o falšování, fuj!
[quote=exTNT]A máš taky satelitní anténu, jo? :BB:[/quote]
ne nemám na co ona je potřeba :-E :-E :-E :-!!! :-!!!
ne nemám na co ona je potřeba :-E :-E :-E :-!!! :-!!!
exTNT: po tvém dotazu na AleKa, jsem si ho představoval jak instaluje kartu, ladí a ladí a ono nic, protože nemá připojenou sat. anténu! :-E
tak hoši karta je v pc ale je to nějaký divný po zapnutí se mě nic neozvalo jak to dělává noví hardware byl připojen atd...
jak máte kartu popsanou ve správci zařízení ??
jak máte kartu popsanou ve správci zařízení ??
[quote=lachyn]AleK B2C2 Broadband Reciever PCI Adapter[/quote]
jj díky musel jsem ji znovu vyndat a zandat a už vše funguje tak jak má chyba byla jako vždy mezi žídlí a klávesnicí :-E :-E :-E
jj díky musel jsem ji znovu vyndat a zandat a už vše funguje tak jak má chyba byla jako vždy mezi žídlí a klávesnicí :-E :-E :-E
Hm, je to možné, dnešní LNB už jsou ovládané datově (disq...) to je nějaké strašné slovo. Dnes ty LNB jsou za pár stovek, já když začínal se satem, tak stál 10 litrů.
[quote=clee]jj LNB musi bejt universal, jinak na to digital nechytis...[/quote]
no právě to bude nejspíš ono mám saťák starý asi 2 roky no nic zítra to koupím a zkusím
no právě to bude nejspíš ono mám saťák starý asi 2 roky no nic zítra to koupím a zkusím
Voloďo, u konvertoru se nerozlišuje analog/digitál, spíš pásma, která umí, a jesli ho má jen 2 roky tak by to umět měl. Je možné, že karta vyžaduje ovládání DiSEqC(hrozné slovo) a to možná nezvládá.
mirekv: Samozřejmě, že se rozlišuje. Dřívější LNB byly jen na analog. Dnešní LNB už bývají univerzál, jak analog, tak digitál, jde tam samozřejmě i o pásma, jak říkáš.
2 mirekv
Co ma DiseqC spolocne s jednym konvertorom bez natacania ci switchov ?
(SS2 zvlada aj DiseqC 1.2 na ovladanie motora)
2 AleK
Konvertorom to podla mna nebude (ak teda funguje) - aj keby nebol univerzalny tak by si mal problem s vyssimi frekvenciami, ale nieco by si naladit mal. Ja som mol 8 rokov stary konvertor a niektore stanice isli.
V akom DVBplayery pracujes?
Ako novacikovi ti odporucam ProgDVB. Ale aby ti siel musis nainstalovat nielen drivery - ktore si pyta po najdeni hardwaru, ale aj Technisat software ktory je pri driveroch.
Co ma DiseqC spolocne s jednym konvertorom bez natacania ci switchov ?
(SS2 zvlada aj DiseqC 1.2 na ovladanie motora)
2 AleK
Konvertorom to podla mna nebude (ak teda funguje) - aj keby nebol univerzalny tak by si mal problem s vyssimi frekvenciami, ale nieco by si naladit mal. Ja som mol 8 rokov stary konvertor a niektore stanice isli.
V akom DVBplayery pracujes?
Ako novacikovi ti odporucam ProgDVB. Ale aby ti siel musis nainstalovat nielen drivery - ktore si pyta po najdeni hardwaru, ale aj Technisat software ktory je pri driveroch.
tak jsem kokot dělal jsem to včera po tmě a neměl jsem dotek koaxialu s tím konvektorem signál je asi 70%
momentálně komám jak na obraz a zvuk mám program ALT-DVB ale jak tam na něco kliknu hodí mě to eror: openfullTS-SkyAdapterOpenStreams()
už to funguje :-!!! :-!!! :-!!!
díky blueant ty stránky jsou fakt super díky nim už mě to maká :-!!!
díky blueant ty stránky jsou fakt super díky nim už mě to maká :-!!!