Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: "omezené nebo žádné připojení" POMOC!!!

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    14

    Takže nedávno jsem si zakoupil wi-fi rooter D-Link DL-524 vše jelo v pohodě řekněme měsíc ale kdež to najednou včera sem něco uploadoval na net (což myslím nemá stím nic společného)a najednou se restartoval PC tak sem počkal až se vše zase zapne a najednou namě vykoukně "omezené nebo žádné připojení" ...zajímavé je že internet na notebooku normálně jede jen na stolním PC ne ...nevím co mám dělat prosím oradu MOC PROSÍM UŽ JSEM ZOUFALÝ!!!DĚKUJI,,,
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    380

    Citace Původně odesláno od Moskau3 Zobrazit příspěvek
    Takže nedávno jsem si zakoupil wi-fi rooter D-Link DL-524 vše jelo v pohodě řekněme měsíc ale kdež to najednou včera sem něco uploadoval na net (což myslím nemá stím nic společného)a najednou se restartoval PC tak sem počkal až se vše zase zapne a najednou namě vykoukně "omezené nebo žádné připojení" ...zajímavé je že internet na notebooku normálně jede jen na stolním PC ne ...nevím co mám dělat prosím oradu MOC PROSÍM UŽ JSEM ZOUFALÝ!!!DĚKUJI,,,
    stolní PC se také připojuje přes wifi síť?
    pravděpodobně DHCP server nepřidělil IP adresu
    karta v PC nevidí tu wifi síť? projeď znova nastavení wifi sítě na tom PC
    Pokud to je připojené kabelem, je problém v tom routeru, nepřiděluje ti adresu, je toho hodně.
    Chce to lepší popis .....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od Aliens_II Zobrazit příspěvek
    stolní PC se také připojuje přes wifi síť?
    pravděpodobně DHCP server nepřidělil IP adresu
    karta v PC nevidí tu wifi síť? projeď znova nastavení wifi sítě na tom PC
    Pokud to je připojené kabelem, je problém v tom routeru, nepřiděluje ti adresu, je toho hodně.
    Chce to lepší popis .....
    ano stolní PC a ten rooter mám propojený kabelem ...pokus my poradit jak "lajkovy" plsss co dál ceš vědět mám windows XP
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    380

    Citace Původně odesláno od Moskau3 Zobrazit příspěvek
    ano stolní PC a ten rooter mám propojený kabelem ...pokus my poradit jak "lajkovy" plsss co dál ceš vědět mám windows XP
    jestli to teda zdetekovalo připojení, a asi že jo, tak si spusť přikazovou řádku a tam napiš:

    ipconfig /release , to nech projet a potom dej ipconfig /renew

    pokud ti to nepřidělí adresu, tu zkontroluješ podle té ikony u hodin, dole v pravo, jestli je viditelná a nebo napiš ipconfig /all , kde u patřičného síťového adaptéru by měla být IP adresa ve formátu xxx.xxx.xxx.xxx , jestli je i stejně připojený noťas , tak u něj tam použij ipconfig /all a podívej se jakou má ten noťas IP adresu, a porovnej to s tím PC. Měla by být stejná až na poslední část těch xxx . Pokud ti ten router adresu nepřidělí, zkus přehodit ty kabely na tom roteru, protože víme, že na noťasu to jede a zopakuj ten proces s tím release a renew.


    Ještě je možné, že tam máš adresy pevné, což se zjistí u výpisu toho notebooku, kde tam bude napsáno

    Protokol DHCP povolen ANO , pak to přiděluje ten router, pokud ne, jedeš na pevné adresy a ty se dají nastavit buĎ zase ipconfigem, ale jednodušší to je přes ovládací panely sítě. Nicmémě troufám si odhadnout, že to bude přidělovat ten router.

    dál dej vědět, je toho ještě hodně co by se dalo dělat.
    Ještě než něco zkusíš, odpoj od zdroje ten router a zase připoj, PC si asi restartil, předpokládám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od Aliens_II Zobrazit příspěvek
    jestli to teda zdetekovalo připojení, a asi že jo, tak si spusť přikazovou řádku a tam napiš:

    ipconfig /release , to nech projet a potom dej ipconfig /renew

    pokud ti to nepřidělí adresu, tu zkontroluješ podle té ikony u hodin, dole v pravo, jestli je viditelná a nebo napiš ipconfig /all , kde u patřičného síťového adaptéru by měla být IP adresa ve formátu xxx.xxx.xxx.xxx , jestli je i stejně připojený noťas , tak u něj tam použij ipconfig /all a podívej se jakou má ten noťas IP adresu, a porovnej to s tím PC. Měla by být stejná až na poslední část těch xxx . Pokud ti ten router adresu nepřidělí, zkus přehodit ty kabely na tom roteru, protože víme, že na noťasu to jede a zopakuj ten proces s tím release a renew.


    Ještě je možné, že tam máš adresy pevné, což se zjistí u výpisu toho notebooku, kde tam bude napsáno

    Protokol DHCP povolen ANO , pak to přiděluje ten router, pokud ne, jedeš na pevné adresy a ty se dají nastavit buĎ zase ipconfigem, ale jednodušší to je přes ovládací panely sítě. Nicmémě troufám si odhadnout, že to bude přidělovat ten router.

    dál dej vědět, je toho ještě hodně co by se dalo dělat.
    Ještě než něco zkusíš, odpoj od zdroje ten router a zase připoj, PC si asi restartil, předpokládám.


    takže u toho ipconfig /release my to napsalo při uvolněný rozhraný síťový most došlo k chybě:systém nemůže nalézt uvedený soubor

    a u ipconfig /renew mito napsalo tohle při uvolněný rozhraný síťový most došlo k chybě:nelze kontaktovat server DHCP.vypršel časový limit požadavku.


    udělal sem i to ipconfig /all a shoduje se to až na ty poslední 3 čísla du skusit vymněnit ten kabel a udělat ten proces...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    14

    takže vymněnil sem konce a zopáknul ten proces a udělalo to úplně to stejné :/ ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    380

    Citace Původně odesláno od Moskau3 Zobrazit příspěvek
    takže vymněnil sem konce a zopáknul ten proces a udělalo to úplně to stejné :/ ...
    Takže potíž bude v tom PC.

    Jestli víš jak se leze do správce hardwaru, tak tam v síťových adaptérech odeber, odinstaluj tu síťovou kartu a restartuj počítač. Nech windows opět kartu nainstalovat a sleduj jestli se připojí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od Aliens_II Zobrazit příspěvek
    Takže potíž bude v tom PC.

    Jestli víš jak se leze do správce hardwaru, tak tam v síťových adaptérech odeber, odinstaluj tu síťovou kartu a restartuj počítač. Nech windows opět kartu nainstalovat a sleduj jestli se připojí.


    no takže teď to mám odinstalovat a restartovat PC ...a samo se to nainstaluje???
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    380

    Citace Původně odesláno od Moskau3 Zobrazit příspěvek
    no takže teď to mám odinstalovat a restartovat PC ...a samo se to nainstaluje???
    jasný, prostě odeber ten hardware, tu kartu a hotovo, restart a se uvidí
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od Aliens_II Zobrazit příspěvek
    jasný, prostě odeber ten hardware, tu kartu a hotovo, restart a se uvidí

    takže sem restartoval PC a objevilo se tu nalezen nový hardware ,,,bla bla ...teď se to připojuje ...no a zase "omezené nebo žádné připojení" :/
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    380

    Citace Původně odesláno od Moskau3 Zobrazit příspěvek
    takže sem restartoval PC a objevilo se tu nalezen nový hardware ,,,bla bla ...teď se to připojuje ...no a zase "omezené nebo žádné připojení" :/
    No, rozhodně jsou nakoplá ta XP, buď to nakopl nějaký šmejd z vesmíru, tedy nějaký spyware a nebo se to prostě nakoplo samo.

    Podívej se sem když tak http://www.xmaestro.com/view.php?cisloclanku=2006070008

    a pokud tam ten "program" NewDotNet nenajdeš, je tu ještě jedna možnost.

    Vrať ten stav počítače k nějakému bodu obnovení - pokud nějaké jsou. To pomůže, pokud jsou ty body vytvořené, aspoň jeden, před tím pádem těch XPéček. Bod obnovení máš popsán v nápovědě windows. To by mělo opravdu pomoci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od Aliens_II Zobrazit příspěvek
    No, rozhodně jsou nakoplá ta XP, buď to nakopl nějaký šmejd z vesmíru, tedy nějaký spyware a nebo se to prostě nakoplo samo.

    Podívej se sem když tak http://www.xmaestro.com/view.php?cisloclanku=2006070008

    a pokud tam ten "program" NewDotNet nenajdeš, je tu ještě jedna možnost.

    Vrať ten stav počítače k nějakému bodu obnovení - pokud nějaké jsou. To pomůže, pokud jsou ty body vytvořené, aspoň jeden, před tím pádem těch XPéček. Bod obnovení máš popsán v nápovědě windows. To by mělo opravdu pomoci.
    no ten newdotnet tam nemám :/ ,,,takže teď sem dal obnovení systému a čekám... to by mělo pomoct říkáš???
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    14

    Hmmm ,,,takže ani po bodu obnovení zase "oemezené nebo žádné připojení" :/ ...co myslíš že pomůže reainstalace windowsu ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Nechápu co má jakýsi router společného s DVB-T?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Nechápu co má jakýsi router společného s DVB-T?
    tak my poraď
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-03-2012, 22:06
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 13-12-2010, 18:59
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-02-2008, 17:11
  4. Prosim o pomoc s vyberem plasmy 50" nebo LCD 46" do 50K
    Od stZ v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 20-07-2007, 01:21