Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Jakou TV kartu pro Windows Vista 64bit a 4GB paměti?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    7

    Ahoj,

    potřeboval bych od vás radu na nějakou televizní kartu, která je hybridní, je PCI-E a běží bez problému na Windows Vista 64bit s 4GB paměti? Co jsem, tak hledal zjistil jsem, že je to problém.

    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Problém by to dnes být neměl. např. Leadtek takových modelů vyrábí několik (a jiní výrobci určitě také):
    http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tun...t.asp?lineid=6
    U tv modelů si vždy klikni na ikonku "driver". U některých uvidíš pak podporu pro Visty_64bit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    7

    To ano, ty karty běží na Windows Vista 64bit, což je asi ten nejmenší problém, ale problém se objevuje, když už je více než 4GB paměti, jelikož pak padá do BSODu. Podporu 64bit má i AverMedia mě spíš jde o to jestli to bude fungovat i s 4GB paměti ta vybraná karta. Tohle spíš bude chtít, aby se vyjádřil někdo s osobní zkušeností.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    Ahoj,
    Tak tohle by mě taky zajímalo. Pořídil jsem si televizní kartu AVerTV Hybrid Speedy a klidně bych vyměnil za nějakou funkční, ikdyž nerad. Mám Visty Ultimate 64bit. Než jsem rozšířil paměť na 4GB vše bylo OK. Ale potom jak spustím jakoukoliv aplikaci co má něco společného s touto kartu, vyskočí na mě modrá obrazovka. Kvůli TV kartě se mi nechce zase ubírat paměť. Ba naopak. Dělám hodně s videem a proto každé GB navíc se hodí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    7

    Ptát se jestli si zkoušel nové ovladače je zbytečné co?

    Nové jsem viděl, že jsou starý 2dny? Jsou sice beta, ale třeba pujdou. Schválně to zkus a pokud pujde, tak mě prosím informuj.

    Díky.

    PS: Ještě odkaz http://www.avermedia.com/avertv/cz/S...5&tab=APDriver
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    Tvůj odkaz je jen na novou verzi programu. Poslední ovladače jsou pořád staré (21.1.2008). Ale i tak jsem to jen pro jistotu vyzkoušel a pořád to samé. Napadlo mě, zda neexistuje nějaký softwarový omezovač Ramky, ale to bych asi chtěl moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    Tak mě napadla jedna možnost. Mrknul jsem na EN ovladače a ejhle, jsou tam novější (6.6.2008). Vše jsem odinstaloval a zase nainstaloval, už s těmi novými ovladači. Modrá obrazovka zatím nenaskočila. Jen nemohu zatím nic naladit, ale to je jen otázkou času. Zase dám vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Raypro Zobrazit příspěvek
    Tak mě napadla jedna možnost. Mrknul jsem na EN ovladače a ejhle, jsou tam novější (6.6.2008). Vše jsem odinstaloval a zase nainstaloval, už s těmi novými ovladači. Modrá obrazovka zatím nenaskočila. Jen nemohu zatím nic naladit, ale to je jen otázkou času. Zase dám vědět.
    Jak to tedy dopadlo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    Dopadlo to špatně, po chvíli zase modrá obrazovka. Takže zase musím hledat jinou kartu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5

    A jakou ze to kartu mas?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    A jakou ze to kartu mas?
    Píše to ve 4.příspěvku.


    Udělal už někdo nějaký pokrok ohledně 64bit Vist a 4GB pamětí?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    7

    Tak jsem trochu googlil a existují karty co fungují s 4GB a více pamětí.

    http://www.hauppauge.co.uk/board/showthread.php?t=14947

    Hledám vhodný typ pro mě a objednám asi =)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    7

    Nakonec jsem si pořídil WinFast PXDVR3200 funguje skvěle pod Windows Vista 64bit + 4GB.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 28-10-2010, 12:25
  2. MSI Digi vox a Vista 64bit
    Od kaspara v sekci DVB-T
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 12-10-2009, 08:16
  3. TV karty pro Windows Vista 64bit a 4GB paměti
    Od Ivo Mašek v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-06-2009, 18:16
  4. Windows Vista
    Od Jarys v sekci Volná témata
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 09-04-2008, 11:24
  5. Jak donutit Windows XP natahnout do pameti cely film
    Od generator v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 14-08-2007, 12:21