dvd na avi,tak,aby mi to nezjedlo hdd :)
dobry den
potrebovala by som pomoct,mam stiahnute video z vhs pasky,ale bohuzial na dvd!
kedze nemam dvd mechaniku,enkodovala som to u kamarata a napalila som si to na obycajne cd,ted to mam u mna v pc,
su to subory
VIDEO_TS
VIDEO_TS.BUP
VIDEO_TS.IFO
VTS_01_0
VTS_01_0.BUP
VTS_01_0.IFO
VTS_01_1
podla anvodu na tejto stranke som to skusala urobit,najprv som tam hodila VFAPI kodek,presla to s programom DVD2AVI. a napokon presne podla navodu zacala ukaladat ako avicko s VirtualDubom..no lenze hned som to zanedlho stopla,ked som pochopila,ze vysledne video,ktore ma 6 minut,v dvd formate ma neuveritelnych 400MB a VirtualDub mi ukazoval hodnoty niekolko giga... :)
ja potrebujem to 6 minutove video zkonvertovat do avi formatu,aby malo co najmenej mega a pak vystrihnut par sekund z neho :)
viete mi prosim pomoct?
uz neviem co mam robit
:-((( :-((( :-((( dakujem :-)
potrebovala by som pomoct,mam stiahnute video z vhs pasky,ale bohuzial na dvd!
kedze nemam dvd mechaniku,enkodovala som to u kamarata a napalila som si to na obycajne cd,ted to mam u mna v pc,
su to subory
VIDEO_TS
VIDEO_TS.BUP
VIDEO_TS.IFO
VTS_01_0
VTS_01_0.BUP
VTS_01_0.IFO
VTS_01_1
podla anvodu na tejto stranke som to skusala urobit,najprv som tam hodila VFAPI kodek,presla to s programom DVD2AVI. a napokon presne podla navodu zacala ukaladat ako avicko s VirtualDubom..no lenze hned som to zanedlho stopla,ked som pochopila,ze vysledne video,ktore ma 6 minut,v dvd formate ma neuveritelnych 400MB a VirtualDub mi ukazoval hodnoty niekolko giga... :)
ja potrebujem to 6 minutove video zkonvertovat do avi formatu,aby malo co najmenej mega a pak vystrihnut par sekund z neho :)
viete mi prosim pomoct?
uz neviem co mam robit
:-((( :-((( :-((( dakujem :-)
Nechybaju ti tam pripony VOB ? :-? Tie subory pouzi totizto na prevod, a vie to Dr.DivX, ProCoder suprovo, nebudes viac plakat :-)
hej hej,su tam pripony vob,ja len som kopirovala nazvy :) a ked to prejdem tym programom,urobi mi to avicko ktore bude mat malo mega?nechcem aby mi to zsa vyhodilo nejaky brutalne cislice v giga
ps:dakujem :-)
ps:dakujem :-)
No ten Dr.DivX urobi z toho DivX a parametre si nastavis => aj velkost...
Ten ProCoder (ale 2.0 !!!) ti spravi AVI ake chces, aj DV ale tam je navacsia velkost.
Ten ProCoder (ale 2.0 !!!) ti spravi AVI ake chces, aj DV ale tam je navacsia velkost.
aha,no a ked s toho urobim dvix bude sa to dat editovat?budem s toho moct odstrihnut kusok,alebo tak nejak?
Proč nestřihneš rovnou ten MPEG2? Proč až hotové AVI?
Demuxuj DVD, třeba pomocí VobEditu, pak to střihni v TMPGEnc MPEG Editoru a pak z toho udělej AVI jak ti radi Stayman. :BB:
:-!!!
Demuxuj DVD, třeba pomocí VobEditu, pak to střihni v TMPGEnc MPEG Editoru a pak z toho udělej AVI jak ti radi Stayman. :BB:
:-!!!
aha,ja potrebujem z dvd vystrihnut par sekund,len tie chcem pouzit
VobEdit?mam pouzit,alebo TMPGEnc MPEG Editor? :-(
VobEdit?mam pouzit,alebo TMPGEnc MPEG Editor? :-(
a ako sa robi v tych programoch?ved ja to vidim prvykrat,nemozte na mna tak odborne ;) to az na druhykrat :-I
Pro tebe bude asi nejjednoduší přejmenovat ten *.VOB na *.mpg, načíst to do TMPGEnc MPEG Editoru a tam to střihnout. TMPGEnc MPEG Editor je freeware, jinak bych ti doporučil (kdybys chtěla utrácet :-E ) spíš Vegas 5.
TMPGEnc MPEG Editor Ver.1.0.1.59 Retail Version:
http://www.pegasys-inc.com/en/download/tme.html
:BB:
TMPGEnc MPEG Editor Ver.1.0.1.59 Retail Version:
http://www.pegasys-inc.com/en/download/tme.html
:BB:
Vegas robi rekompresiu Mpegu, ale ak si to myslel, ze tam strihnut, a potom hned do AVI (Divx, Xvid.,.) tak suhlas :-E
Lesie: Několik GB ti VirtualDub ukazoval, protože jsi to začala ukládat jako nekomprimovaný PAL. Demuxovat je odvozeno ze slova demultiplexing, což znamená extrakci jednotlivých streamů (zvuků, videa) z dotyčného videosouboru. DivX je kodek digitálního videa s výrazně větší kompresí než má formát MPEG2.
[quote=lesie]dobry den
viete mi prosim pomoct?
uz neviem co mam robit
:-((( :-((( :-((( dakujem :-)[/quote]
Neni ten tvuj problem jen v tom, ze jsi ve VirtualDubu nenastavila compresi a on to zacal ukladat jako nekomprimovane avi?
viete mi prosim pomoct?
uz neviem co mam robit
:-((( :-((( :-((( dakujem :-)[/quote]
Neni ten tvuj problem jen v tom, ze jsi ve VirtualDubu nenastavila compresi a on to zacal ukladat jako nekomprimovane avi?