Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: TV karta leadtek a VISTA

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    4

    pořídila sem si tv kartu, na krabici je uvedeno, že by měla běžet i ve vistě, ale mě při pokusu o instalaci vyskočí error, že zařízení není podporováno. Poradte prosím, dík moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    53

    O jaky model karty a verzi Windows Vista se konkretne jedna?

    Zde se daji pripadne stahnout aktualni ovladace. http://www.leadtek.com/eng/support/l...asp?p_lineid=6
    Naposledy upraveno uživatelem peteb: 02-06-2008 v 21:17
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    4

    takže je to vista home premium 32bit, a karta Leadtek WinFast DTV Dongle H USB - hybrid TV tuner , díky za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    53

    Zkusit instalaci nejnovejsich ovladacu (pokud jsou novejsi proti CD mediu) pro Vista 32.

    http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/...lineid=6&act=3

    Dole jsou odkazy na aktualni verzi WinFast PVR2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    4

    Tak sem stáhla 32bit, ale v půlce se objevila tabulka anglicky, že toto zařízení není podporováno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    53

    Je v Ovladacim panelu -> Spravce zarizeni zobrazeno zarizeni donglu (nejspise bez ovladace). Pokud ho vyberete mysi a date pravym tlacitkem Vlastnosti -> panel Podrobnosti a vyberete ID hardware, melo by se ukazat udaje o vyrobci/produktu (vendor, product; vid...,pid...). Na zaklade techto hodnot je mozne overit podporu v ovladacich (zda dane zarizeni podporuji).

    K komentarich pod clankem upornuji uzivatele na mozne zmeny v ramci jednoho oznaceni produktu.
    https://www.tvfreak.cz/disc_doc-N0B9...C5.html?&all=1

    Dalsi moznosti je jeste vyzkouset zarizeni na jinem PC/NTB, aby overilo ze problem neni v primarnim PC/NTB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    4

    Tak už se mi to podařilo nainstalovat, obraz jde, ale zvuk moc ne, mam to připojený na TV anténu, takže to bude asi v nějakym nastavení zvuku nebo tak... díky
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Leadtek 3200H Analog + Vista MCE
    Od Tremor v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-09-2009, 08:21
  2. Leadtek DTV200H + Vista Media center + analog
    Od 440bx v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-12-2008, 06:03
  3. TV karta pro W Vista
    Od Daran v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-11-2007, 07:24
  4. Leadtek DTV2000 H + PVR2 + Vista 64, funguje nekomu?
    Od vita86 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-11-2007, 18:51
  5. Vista ultimate - media centrum a Leadtek winfast dtv 2000H
    Od Liuni_shw v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-05-2007, 19:58