Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Převod MPEG do wmv+přidání titulků

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele bugr
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    296

    Potřebuju pomoc s jednou věcí, dělám letecká videa pro sebe a část z nich na web.

    U těch co mám pro sebe není problém, ty dělám v maximální možné kvalitě a bez copyrightu..

    Ale do těch wmv co dávám na web dávám nahoru do rohu titulek s adresou www, když už to někdo ukradne a dá na youtube tak ať mám aspoň reklamu.

    Ale používám asi dost debilní způsob jak tam ten titulek dostat, dělám dvě videa v plný velikosti, jedno pro sebe a druhé má v sobě titulek. To pak převedu pomocí TMPGEenc XPRESS do požadovaného formátu.
    Existuje nějaký rozumný nástroj který umí udělat kvalitní převod do jiného formátu a vložit tam titulek?

    BTW: střihám v pinnacle(nesmát se mi) a ten prostě neumí požadovaný formát udělat.
    díky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Skus Vegas.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele bugr
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    296

    jsem ho zkoušel a nějak mi to nesedlo.

    Ještě mě napadlo, pokud mám udělaný video v "DVD" kvalitě, načtu ho do střihového softu, přihodím tam ten titulek a nechám to vyrenderovat v té samé kvalitě, je tam nějaký úbytek kvality nebo by to mělo být stejné?
    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jibarr
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    805

    Tak nějak jsem nepochopil v čem je ten problém ?? Vytvoříš si video v plné kvalitě pro sebe. Pak vložíš titulky a uložíš jako wmv v požadované kvalitě ze stejné line.
    Není důvod to nějak konvertovat HDV-MPEG-WMV.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Co na Vegase nemoze "sadnut", nechapem, a kedze sa jedna o tak trivialnu vec. Ale kvoli tomuto neprijmam do zamestnania "konzervativnych profesionalov" ale zaskolim si sikovnych kreativnych ludi sam
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas Avatar uživatele bugr
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    296

    sakra, se asi neumím vyjádřit
    dobrá, kouknu po letech na toho vegas, bych to dělal v pinnacle ale ten umí wmv jen přednastavený, nejde tam natvrdo nastavit datový tok, rozměr, kvalitu...
    možná vymýšlím něco co ani nejde vymyslet
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jibarr
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    805

    Jde to vymyslet. Pokud ti nevyhovují přednastavené hodnoty wmv u PS, tak se to dá řešit:
    http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=cs
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas Avatar uživatele bugr
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    296

    dík, WME jsem zkoušel ale tam přece nejdou přidat titulky?
    Mě jde o ty titulky, abych měl jeden mpeg v plný velikosti a z toho moh dělat různý upravený verze
    Na převody do různých formátů mám výborný soft ale neumí tam dodat titulky.
    já to fakt asi neumím popsat
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Mno, já bych to vyřešil tak, že bych ty titulky dal do streamu Mpeg2 ve Womblu a teprve pak to převedl do WMV v ProCoderu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu občas Avatar uživatele bugr
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    296

    no to je co jsem tu už psal, že dělám verzi pro osobní použití bez a pro úpravu na web s titulkem.
    a chtěl jsem vedět jestli je nějaké jednodušší řešení.
    I když teď už si připadám jak lama co koupí hdd kameru a chce mít za "5 minut" film na dvd
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jibarr
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    805

    Osobně na tom nic složitého nevidím. Uložím si video v plné velikosti bez titulků.
    Pak si ho uložím znova s titulkama třeba v HD-WMV a pokud chci jiné rozlišení, tak si to převedu v tom WME do sebou přednastavených parametrů.
    Jsou to tři kroky, který nijak neobejdeš.
    1. Uložení pro sebe v plné kvalitě
    2. Uložení s titulkama
    3. Uložení do požadovaného rozlišení s mnou definovaných vlastností v wme.

    Pokud chceš vyexportovat video v plné kvalitě. Pak to natáhnout v jiném programu, přidat titulky a vyexportovat v nastavitelném wmv, tak to vyjde časově skoro na stejno. Pracné to bude taky stejně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas Avatar uživatele bugr
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    296

    jibarr: díky za info

    Hlavní problém je že mám spoustu videí vytvořených před založením nových www stránek, kde už mám smazaný zdroj takže musím přidávat titulky do konečného videa, proto jsem chtěl přidávat titulky až při převodu na formát který chci sdílet na netu.

    Jinak co se týká ovládání u mě vede TMPGEnc 4.0 XPress nad WME asi několikanásobně.
    Jen kdyby tam uměl dodat to logo nebo titulek...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. pridani titulku do mkv
    Od atwa v sekci Titulkování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-10-2011, 20:16
  2. Pridani titulku
    Od bArDa v sekci Mastering
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-07-2005, 14:17
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 03-06-2005, 14:05
  4. Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 17-04-2004, 11:37