Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: DVD Architect 2.0b vs. ProCoder 2 (XviD -> MPEG2)

  1. #1
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    Zkoušel jsem dělat z XviDu DVD. Prvně pomocí ProCoderu, pak DVD Architect.
    Výsledek? Nevěřil jsem vlastním očím.
    ProCoder (který jsem vždy vychvaloval) se může jít zahrabat.
    DVD Architect encoduje na jedničku s hvězdičkou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Kdoví jak si to nastavil
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    Citace Původně odesláno od mirekv
    Kdoví jak si to nastavil
    Věř milý synu, že s ProCoderem dělat umím.

    Kdo nevěří, ať si sám otestuje.



    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Navyse Architect nevie synchronny zvuk, ak je to nestandartne mp3, Lame apod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    Navyse Architect nevie synchronny zvuk, ak je to nestandartne mp3, Lame apod.
    S tím souhlasím, to máš pravdu. Já chtěl Architecta jen pochválit jak encoduje video.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Je tam moznost, skusit to vytiahnut ako WAV pomocou VD, potom natiahnut ten DivX s tym WAV suborom a zosynchronizovat a enkodovat do AC3 a tak to AC3 natiahnut do Architecta... , ale naco, pomocou ProCoderu to mam synchronne, potom vo Vegase AC3 a ten Mpeg z Procodera + to AC3 sup ho do Architecta. (vsimol si si dobre, nerobim ani z mpeg audia ac3 v architecte, ale vo vegase, niekedy to proste nevyjde a ja stavim radsej na istotu )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    Je tam moznost, skusit to vytiahnut ako WAV pomocou VD, potom natiahnut ten DivX s tym WAV suborom a zosynchronizovat a enkodovat do AC3 a tak to AC3 natiahnut do Architecta... , ale naco, pomocou ProCoderu to mam synchronne, potom vo Vegase AC3 a ten Mpeg z Procodera + to AC3 sup ho do Architecta. (vsimol si si dobre, nerobim ani z mpeg audia ac3 v architecte, ale vo vegase, niekedy to proste nevyjde a ja stavim radsej na istotu )
    Přesně tak, zvuk jsem musel vytáhnout pomocí VirtualDubModu do WAV a pak teprve do Architecta (převod do AC3 pomoci Sonic SoftEncode). Audio, které bylo v XviDu Architect natáhl o 13 sekund oproti videu.
    Vegas ale udělal to stejné, při načtení AVI. Taky se rozcházelo video a audio o 13 sekund.

    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. DVD Architect a mpeg2
    Od rere v sekci Mastering
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-01-2006, 14:04
  2. Problem s predvodom Xvid>DVD v ProCoder 2
    Od donnie v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 17-08-2005, 07:46
  3. DVD Architect mpeg2 codec
    Od killerGBU v sekci Editace videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-07-2005, 22:44
  4. Procoder reencode do mpeg2
    Od dick_tvf v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-02-2005, 10:31
  5. ProCoder, VirtualDub a DVD MPEG2
    Od imported_giga v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 03-12-2004, 11:32