Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: ATI Xpress 1250 funguje na 50%, preco?

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele quasi
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    163

    Priatelia,
    nedavno som kupil MB MSI K9AGM3 FD s chipsetom ATI690 a on-board VGA Xpress 1250. Na moje zdesenie som ale zistil, ze tato VGA ma v 3DMark2003 len cca 1700 bodov, pritom v testoch v casakoch, napr. v Computeri sa uvadza vykon 2800 az 3500 bodov. Hry trhaju ak vobec idu, DVD to prehrava trhane, co je nonsens. Neviete, v com by mohol byt problem? Dakujem. PS: nainstalovana je korektne z prilozeneho CD a ziadne konflikty XP neukazuje.

    Este moja konfiguracia PC: Athlon64 3800+ dualcore, 2GB RAM DDR2/800, 500GB SATA2 HDD, pamat pre grafiku zdielana 256 a predtym 512 MB.

    Dakujem za pomoc.
    Q.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ja kupujem sebe a aj vsetkym vzdy dosky ASUS, chipsety a CPU INTEL, ,pamate KINGSTON alebo LEGEND (Hynix), grafiky NVIDIA, mechaniky LG, disky WD a nikdy nic netrhalo a reklamoval som 2 disky za cely zivot.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    zkus novější ovladače. ATi je má hodně zachybované.

    edit: stayman: kamarádovi nedávno vyhořela jedna RAMka Kingston (DDR 400/512 MB), mě včera shořela GF 7600 GT. nic není 100% ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Doom Zobrazit příspěvek
    zkus novější ovladače. ATi je má hodně zachybované.

    edit: stayman: kamarádovi nedávno vyhořela jedna RAMka Kingston (DDR 400/512 MB), mě včera shořela GF 7600 GT. nic není 100% ;-)
    No to zalezi od uzivatela, nie od vyrobku, treba citat navod na pouzitie Navyse Legendy mam s dozivotnou zarukou

    // doom - jak teda vysvětlíš, že ta paměť běhala v pohodě skoro dva roky a grafárna jela přes rok taky bez problémů... to asu uživatelem nebude ;-)
    Naposledy upraveno uživatelem Doom: 14-03-2008 v 06:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele artam
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,161

    Citace Původně odesláno od quasi Zobrazit příspěvek
    Priatelia,
    ... nainstalovana je korektne z prilozeneho CD a ziadne konflikty XP neukazuje.
    Graficke ovladace instaluj posledne verzie z internetu. Z prilozeneho CD k zakladnej doske zasadne neinstaluj graficke ovladace, byvaju znacne stare a niekedy ani poriadne nepodporuju hardver, s ktorym su dodavane. Napriklad ak su tam Catalysty verzie 7.7 a starsie, tak tie samy o sebe maju problem s grafikou v AM690G cipsete. Napriklad na doskach Asus M2A s tymto cipsetom starsie ovladace sposobovali nahodny restart GPU a nedalo sa s tym nic robit. Ak si niekto kupil taku dosku v 6/2007, musel cakat zhruba mesiac, az vydali nove ovladace. Proste katasrofa.

    Dalsia moznost problemov so zakladnymi doskami byvaju nevyladene BIOSy, preto pozri u vyrobcu, ci nie je novsia verzia a upgradni BIOS. Moze to pomoct.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas Avatar uživatele quasi
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od artam Zobrazit příspěvek
    Graficke ovladace instaluj posledne verzie z internetu. Z prilozeneho CD k zakladnej doske zasadne neinstaluj graficke ovladace, byvaju znacne stare a niekedy ani poriadne nepodporuju hardver, s ktorym su dodavane. Napriklad ak su tam Catalysty verzie 7.7 a starsie, tak tie samy o sebe maju problem s grafikou v AM690G cipsete. Napriklad na doskach Asus M2A s tymto cipsetom starsie ovladace sposobovali nahodny restart GPU a nedalo sa s tym nic robit. Ak si niekto kupil taku dosku v 6/2007, musel cakat zhruba mesiac, az vydali nove ovladace. Proste katasrofa.

    Dalsia moznost problemov so zakladnymi doskami byvaju nevyladene BIOSy, preto pozri u vyrobcu, ci nie je novsia verzia a upgradni BIOS. Moze to pomoct.
    Napadlo ma ze bude problem s ovladacmi, ale zeby to sposobovalo 1/2 spomalenie? No neviem, vyskusam novsie a uvidime. Mimochodom, ma niekdo skusenosti s chipsetom 790? Ak ano, aky je v porovnani s 690G? Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od stayman Zobrazit příspěvek
    No to zalezi od uzivatela, nie od vyrobku, treba citat navod na pouzitie Navyse Legendy mam s dozivotnou zarukou

    // doom - jak teda vysvětlíš, že ta paměť běhala v pohodě skoro dva roky a grafárna jela přes rok taky bez problémů... to asu uživatelem nebude ;-)
    Presne takto, ty mas stale potrebu nieco editovat, sprtat, tak to bolo aj s tou grafikou a urcite kamos je po tebe :P

    /// doom - to editování tě štve, co? přestaň psát nesmysly a nebude proč editovat

    /////stayman - nestve ma nic, neboj, ale editujes nezmyselne, ak mas ku mne daco, napis to do noveho pripsevku, inak nepis nic a hlavne needituj, ledva som to nasiel, nahoda, asi mas stastie . A ake nezmysly pisem? Skor teba stve, ze s vymenovanymi znackami ja nemam problem a ty hej. Ale ako som povedal, najvacsia chyba je vlastne obsluha.
    Naposledy upraveno uživatelem stayman: 15-03-2008 v 17:29
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    535

    dej to někomu, kdo PC rozumí, DVD to musí přehrávat naprosto bezproblémů (tohle zvládali i Rage128 s Celeronem), a co se týká her,nevím co jsi od toho očekával, ale na těchto integrovaných grafikách zapaříš tak starý QIII či UT, nové věci maximálně spustíš
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Preco sa trha/seka obraz...?
    Od mateus v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-08-2007, 19:26
  2. Lightscribe - preco nejde?
    Od quasi v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-01-2007, 16:26
  3. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 09-03-2006, 17:54
  4. Preco mi WMP neprehrava DVD???
    Od stando007 v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 04-12-2005, 21:27
  5. Preco tu nikto nespomenul DivX6 ?
    Od stayman v sekci Kodeky
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 20-06-2005, 21:56