Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Druha stopa v Avidu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    5

    Nevite nekdo jak se vlozi video do druhy stopy v Avidu? Vim ze tady par lidi psalo ze s Media Composerem nebo X Pres Pro dela. Ted ho testuju - jestli je tak dobrej a zvazuju ze ho koupim ve studentsky verzi za 239 $ misto Vegasu.

    Druhou stopu tam vytvorim - ale kdyz chci do ni vlozit video ze zdroje pretazenim, tak mi to zatvrzele cpe do stopy cislo 1.

    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4,288

    mrkni do manuálu, tohle jsou úplný základy. Co se do které stopy střihá označuješ "zapnutím" názvu stopy (klik na ní, zčervená, to samé u timeline příspěvku, můžeš jednotlivé stopy nasměrovat i přímo myší).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    musis ten levej chlivecek v1 dragndropem napojit na pravej chlivecek v2
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4,288

    jsem nevěděl, jak to "lidově" nazvat.

    Chlíveček, pěkný .
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    365

    A nezapomeň občas vykydat!

    Sorry, ale nemoh jsem se udržet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    Je vidět že s Avidem teprve začínáš, zbytečně to nezkoušej systémem pokus-omyl, to by ti trvalo zbytečně dlouho a asi bys ani všechny možnosti neobjevil, protože ta práce s ním je odlišná od jiných (Vegas, Premiera) programů. U avidu se na drag and drop moc nehraje a proto si radši pusť tutorial Avid Xpress pro HD na této adrese http://learn.avid.com/content/tutorials/
    Tam ti celkem všechno (sice zdlouhavě ale zato důkladně) vysvětlí.)
    Pokud ti nesedí angličtina tak se podívej na http://avidskola.tracosys.cz/ kde po zaregistrování budeš mít přístup k jednoduchému manuálu základních operací v češtině.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    pravda, z vieweru na timeline zasadne beckem nebo veckem
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    Beztak je nejlepší metoda učení na Avidu zabavit myš a nechat jim u počítaće jen klávesnici.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    5

    Chlapi diky!
    Zkusim To. S tim chlivkem... Ten tracosys jsem kdysi vytisknul precetl a to mi pomohlo do zacatku. Ted me teda cekaj ty hodiny videotutorialu. No ja vedel ze se tomu nevyhnu...
    Mys stejne nemam. Mam notebooka. ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    jestli strihas na touchpadu tak ses masochista! nic ve zlym...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. druha kamera ku FX1000
    Od Rabbit_ko v sekci Videokamery
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-01-2011, 17:38
  2. Plazma 42" jako druhá televize - váš tip?
    Od Debil041 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-05-2009, 21:03
  3. Druhá zvuková stopa do mkv a následně DVD
    Od Walker v sekci Editace audia
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 25-02-2009, 23:53
  4. import Sony AVCHD do Avidu
    Od MIHI v sekci Editace videa
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 30-12-2008, 00:24
  5. ENCORE druhá zvuková stopa
    Od ADDraj v sekci Mastering
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-03-2005, 05:15