Procoder vs. VinXP SP2
Přehodil jsem Comp a nainstaloval VinXP SP2. - Procoder (v.1,5 i 2.0) mi při velikosti výsledného souboru cca 1 540 000 kB vytuhne a hlásí něco v tom smyslu, že nemá přístup ke zdrojovému souboru. (nejsem až tak sběhlý v ANG). To co se do té doby přepočítalo je v pohodě a lze s tím dále pracovat, jen ne a ne přejít dál přes tuto velikost. 9-). Na předchozích Win98SE mi běhal Procoder 1,5 v pohodě.
Nevíte někdo co s tím? :-?
Nevíte někdo co s tím? :-?
Měl jsem podobný problém s Procoderem 2 i s Expressem. Příčina ale nebyl SP2 pro WXP,ale chyba v AVI souboru, které jsem komprimoval. To AVI jsem ukládal v Pinnacle 9 s nějakou starší opravou a on mi to mršil.
Původně jsem to řešil znovuuložením AVI ve VirtualDub a problém byl vyřešen. Teď mám poslední patch Studia a jede to dobře.
Nevím, jestli je to tvůj problém, každopádně doporučuji zkontrolovat zdrojový soubor (nepíšeš co kóduješ, jen předpokládám že je to AVI).
Původně jsem to řešil znovuuložením AVI ve VirtualDub a problém byl vyřešen. Teď mám poslední patch Studia a jede to dobře.
Nevím, jestli je to tvůj problém, každopádně doporučuji zkontrolovat zdrojový soubor (nepíšeš co kóduješ, jen předpokládám že je to AVI).
Kóduju běžný .avi stažené z kamery s DV kodekem, mám jich na HDD několik, různě dlouhých a dělají to všechny. :-?