Přehrávání Blu-Ray z pevného disku
Zdravím.
Mám k dispozici celkový (struktura BACKUP, CLIPINF, STREAM...) rip Blu-Ray disku.
Jak ho nyní na PC přehrát ?
Díky
Mám k dispozici celkový (struktura BACKUP, CLIPINF, STREAM...) rip Blu-Ray disku.
Jak ho nyní na PC přehrát ?
Díky
I have a problem...,
mám Vista Ultimate 32bit CZ SP1 originál a na přehrávání stažených filmů BluRay a HDDVD z hardisku používám osvědčený PowerDVD 7.3 Ultra. Po nainstalování SP1 mi ovšem při přehrávání jede pouze zvuk a místo obrazu je tma. Mám grafickou kartu ATI X1800XT která má DX9 a nepodporuje HDCP. Monitor mám Benq FP241W. 24 palců 1900x1200 zapojeno přes DVI-D. Před tím než jsem nainstaloval SP1 tak to samozřejmě fungovalo. A v tom si myslím že je zakopanej pes. Prostě SP1 už natvrdo asi požaduje grafiku s HDCP. DVD přehrává bez problému.
co jsem už zkoušel:
znovu nainstaloval všechny možné kodeky - nepomohlo
stáhnul nejnovější verzi Power DVD - tma se změní v nějakou nesmyslnou chybu
už fakt nevím, předtím to všechno makalo. Jak BluRay tak HDDVD rip z HDD.
mám Vista Ultimate 32bit CZ SP1 originál a na přehrávání stažených filmů BluRay a HDDVD z hardisku používám osvědčený PowerDVD 7.3 Ultra. Po nainstalování SP1 mi ovšem při přehrávání jede pouze zvuk a místo obrazu je tma. Mám grafickou kartu ATI X1800XT která má DX9 a nepodporuje HDCP. Monitor mám Benq FP241W. 24 palců 1900x1200 zapojeno přes DVI-D. Před tím než jsem nainstaloval SP1 tak to samozřejmě fungovalo. A v tom si myslím že je zakopanej pes. Prostě SP1 už natvrdo asi požaduje grafiku s HDCP. DVD přehrává bez problému.
co jsem už zkoušel:
znovu nainstaloval všechny možné kodeky - nepomohlo
stáhnul nejnovější verzi Power DVD - tma se změní v nějakou nesmyslnou chybu
už fakt nevím, předtím to všechno makalo. Jak BluRay tak HDDVD rip z HDD.
Vyřešeno: Doinstaloval jsem do Nero " BluRay/HDDVD plugin " a přehrávám vše v Nero ShowTime. PowerDVD jsem odinstaloval.
Díky za rady,
Díky za rady,
[QUOTE=Lark;169180]Jo! Jo! Widle Vista jsou "super". Dokud mě do nich nedokopou, nesměj mi do baráku. :-k[/QUOTE]
tzn. že Widle Vista jsou super a nemají s tím nic společného. Thats all.
tzn. že Widle Vista jsou super a nemají s tím nic společného. Thats all.
[QUOTE=D@vis;169580]tzn. že Widle Vista jsou super a nemají s tím nic společného. Thats all.[/QUOTE]
Nikomu jejich používání nerozmlouvám, jen se zatím chci vyhnout spoustě problémů. Projdi si vlákno "Povídání o Windows" a pak je můžeš vychvalovat. Nechci rozpoutávát žádný flame, ale pro moje zaměření je to zatím VELKÝ problém do baráku, takže si zatím počkám.
Nikomu jejich používání nerozmlouvám, jen se zatím chci vyhnout spoustě problémů. Projdi si vlákno "Povídání o Windows" a pak je můžeš vychvalovat. Nechci rozpoutávát žádný flame, ale pro moje zaměření je to zatím VELKÝ problém do baráku, takže si zatím počkám.