Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: SW pro ovladani TV s chipem Philips SAA 7113H

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    2

    Zdravim, vlastnim grafiku Asus V7100 Deluxe. Na karte je integrovany TV tunner od Philipsu s chipem SAA 7113H. Zatim se mi nepodarilo najit SW, ktery by fungoval s tim to chipem. Muze mi nekdo poradit, ktery SW pouzit? Dekuji. R.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Co žádáš sice nevím, byť má TVkarta Pinnacle PCTV Pro s tunerem Philips používá pravděpodobně stejný chip, nicméně Ad ASUS, to víš, že tato firma také úspěšně prodává zvukové karty s elektronkou Made in Russia (!?) Jo, to halt je zboží jen pro labužníky... Servus!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Fly 2000 TV to neumí ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1

    hm, ja mam ManliTV (tiez ma PH chipset) a tiez mi funguje len s orig. aplikaciou od ManLi. ATV ani nic podobne mi nejde, mal som dosku s KT133 chipsetom a tam bol blby obraz a ATV a pod "fungovalo" tak ze som musel nastavit program v MuchTV (ManLi) ten vypnut a zapnut napr. ATV a tam to potom bezalo. Na tejto 133 som mal ale take snezenie v obraze, tak som si kupil teraz KT600 obraz nesnezi,a le nefunguje mi uz ani ten postup co pred tym MuchTV naladit a pustit ATV ;(
    Najhorsie je ze tie aplikacie nevedia vobec ladit kanale, ani VirtDUB ;I

    fakt neviem co s tym....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    MZ MZ je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    42

    Aj ja sa pripojim so svojimi negatívnymi skúsenosťami.
    Predtým som mal ATI AIW s chipom RAGE a tiež napr. vo Vdube nešla - nevedel som prepnúť 50 Hz (stále tam bolo 60Hz USA)- pomohla len orig.- aplikácia MMC dodaná k ATI, ktorú stačilo spustiť a ihneď zavrieť. Ale aj tak ladenie tunera bolo možné len vtedy ak som dal krajinu nie 421 ale 1 a potom sa dalo ručne ladiť.
    Žiaľ so súčasnou kartou Leadtek tento postup nefunguje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    2

    To StD: Kdyz ma tva TV karta stejny chip, jaky software pouzivas na ovladani TV ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    28

    SAA 7113H je len prevodnik - analogovy TV signal na digitalny, nikdy nepracuje sam, potrebuje pomoc dalsieho cipu, ktory prevezme data od neho a pretlaci ich cez pci zbernicu (v tomto pripade to bude cip grafickej karty).

    Odporucam nainstalovatoriginalne drivery ku grafickej karte a original soft (pri takychto grafikach tam byva aj soft na grabovanie a pozeranie TV). Iny soft tazko s tym bude fungovat (jedine ak ide cez api windowsov).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...SW jen originál Pinnacle a i kodeky jsou jejich nativní (PIM). Tudy by asi cestička nevedla.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DVB-T bez ovládání
    Od gnusmas v sekci DVB-T
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-10-2009, 12:45
  2. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 20-01-2009, 10:02
  3. Dálkové ovládání
    Od Puamik v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-10-2008, 08:59
  4. Dalkove ovladani k PC?
    Od bobrb v sekci DVB-T
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-09-2006, 22:07
  5. Dálkové ovládání
    Od michalv v sekci DVB-T
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 27-02-2006, 15:01