Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: Chyba při instalaci vegas 8

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    19

    Při instalaci vegas 8.0a zkoušel jsem i 8.0b na mne vyskočí tabulka "Could not access network location ".
    Framework jsem nechal stáhnout a nainstalovat během instalace a další pokusy jsem provedl i samotnou instalaci Frameworku 3 před instalací Vegas pořád to samé.Nevíte někdo co s tím?
    Naposledy upraveno uživatelem ferdus: 23-01-2008 v 22:17
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Tak preinstaluj system, mas nieco sprasene.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    144

    Čauky, já mám jinej problém, po aktualizaci Vegas 8.a na 8.b mi zmizela možnost rendru do mpeg2 v MC. Co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    No v com asi je problem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Krist
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    378

    to bude kreknutim. Existuje crck od NoPE, ktery je tradicne mizernej (napr. chybi prechody a efekty) a pak lze pouzit jisty keygen na verzi 8.0a, hezky fungujici az na ten render do mpeg2.
    Naposledy upraveno uživatelem Krist: 29-01-2008 v 08:39
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Krist Zobrazit příspěvek
    to bude kreknutim. Existuje crck od NoPE, ktery je tradicne mizernej (napr. chybi prechody a efekty) a pak lze pouzit jisty keygen na verzi 8.0a, hezky fungujici az na ten render do mpeg2.
    a co je s renderom?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Krist
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    378

    Citace Původně odesláno od stayman Zobrazit příspěvek
    a co je s renderom?
    Ten tam jaksi chybi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Krist Zobrazit příspěvek
    Ten tam jaksi chybi.
    Tak to mas zase spatny aj ty
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Krist
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    378

    asi jo. Toz jeste zaguglim a preinstaluju Architekta. Anebo bys mohl poslat PM
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Krist Zobrazit příspěvek
    asi jo. Toz jeste zaguglim a preinstaluju Architekta. Anebo bys mohl poslat PM
    Ja? Sak si posli, ale nemas mail
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Krist
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    378

    ok, sak ale existuje neco jako rapidshare
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Krist Zobrazit příspěvek
    ok, sak ale existuje neco jako rapidshare
    Pre lamy mozno.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    Treba hladat meducinu od Digital Insanity.

    Nainstalujes, patchnes, zaregistrujes, frcis bez obmedzeni
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Krist
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    378

    Presne tu jsem pouzil. Mozna je chyba, ze po odinstalu 8.0a jsem nerestartoval. Jinak je jeste moznost renderovat pres frameserver (do MC Reference nebo Procoderu nebo DVDA).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Krist Zobrazit příspěvek
    Presne tu jsem pouzil. Mozna je chyba, ze po odinstalu 8.0a jsem nerestartoval. Jinak je jeste moznost renderovat pres frameserver (do MC Reference nebo Procoderu nebo DVDA).
    Nepouzil, oni su totiz dve.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. VEGAS 8c - chyba
    Od osmerapet v sekci Editace videa
    Reakcí: 146
    Poslední příspěvek: 08-07-2009, 22:00
  2. Chyba pri instalaci softu od Sony
    Od Din0 v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-03-2008, 13:45
  3. Chyba při inovaci (částečné instalaci) Win XP.
    Od Jack_lib v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-09-2006, 18:08
  4. Chyba v hardware při instalaci Widlí
    Od mouty v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-04-2006, 12:35
  5. Vegas - něco mi kazi instalaci, help please !
    Od millos v sekci Editace videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 16-01-2006, 19:30