Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Problém s rušením - TV + notebook (s-video)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    11

    Mám propojenou 100hz TV s notebookem ACER přes s-video kabel a na TV dochází k rušení a běhají tam šikmo pruhy. Vyzkoušel jsem i odpojit anténu od TV, zdroj od notebooku a k rušení dochází stále. Nevíte někdo kde by mohl být problém? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    95

    Nastav na notebooku vyšší frekvenci na video výstupu, pravé tlačítko na plochu - vlastnosti - nastavení - upřesnit a tam už to musíš najít, záleží na grafickém adaptéru a ovladačích
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    11

    Na notebooku jde právě nastavit jenom 60Hz. Neexistuje nějaký prográmek, který by to uměl?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    95

    V nastavení máš pouze hodnoty, které nepoškodí hardware, nicméně při 60 Hz by to nemělo nic dělat, zkusil bych nastavit 50 Hz, aby pak elektronika TV zasáhla a přetransformovala to pomocí svých technologií, kterými transformuje normální signál, na 100 Hz. Zpravidla to dělá tak, že k tomu dopočítává framy, nebo zobrazí jeden frame 2x, ale co výrobce to jiná technologie
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    11

    Tak 50Hz nastavit nejde. V nabídce je pouze 60Hz i když odškrtnu "Skrýt režimy, které...."
    Při přehrávání dochází ještě k trhání obrazu, přestože na compu jde obraz plynule. Nevěděl by někdo co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    95

    Lze u té TV 100 Hz režim vypnout? Pokud ano, učiň tak
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    11

    Tak se mi nikde nepodařilo najít vypnutí toho 100Hz režimu, pravděpodobně to ani nejde. Zkusím ještě kontaktovat podporu LG.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    11

    Tak na podpoře LG sem se toho moc nedozvěděl. Opravdu nikdo neví jak to vyřešit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    95

    Potřebuju konkrétní a co možná nejpřesnější info o tvojí TV a tvém grafickém adaptéru včetně verze ovladačů
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    11

    Takže mám tuhle TV - http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=76999
    a tuhle grafiku - http://www.intel.com/products/chipsets/gma950/index.htm
    verze ovladače je 6.14.10.4543

    notebook - Acer Extansa 5210
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    95

    To mathy:
    Stáhni a nainstaluj nové drivery
    PS: Co máš za systém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    11

    Mám Windows XP. Nové drivery nainstaluju a dám vědět. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    11

    Tak nové drivery jsem nainstaloval ale nepomohlo to. Si snad koupim dvd přehravač
    Naposledy upraveno uživatelem mathy: 28-01-2008 v 09:19
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    95

    Hodně zajímavé, dostal jsi k notebooku přibalený nějaký kabel na TV OUT, nebo máš kabel od někud z electro prodejny?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    11

    Kabel mám z elektra. Jinak k notebooku sem nic nedostal. Teď mě tak napadá, jestli by to nemohlo být tím, že tam není taková ta s-video přechodka, protože z NB je výstup 7-pinovej (?) a kabel co mám je 4-pin.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Notebook...tvout....televize.. problem!!!
    Od estezz v sekci Bastlení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-01-2009, 20:43
  2. Problém propojeni plazma - notebook přes hdmi
    Od michal_h v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 10-07-2008, 22:47
  3. Notebook VGA out -> LCDTV S-video in ?
    Od Dneprar v sekci Bastlení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-05-2007, 19:46
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-07-2006, 12:56
  5. Řešení problému s rušením Much TV
    Od Brouk v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-08-2004, 20:57