Mám propojenou 100hz TV s notebookem ACER přes s-video kabel a na TV dochází k rušení a běhají tam šikmo pruhy. Vyzkoušel jsem i odpojit anténu od TV, zdroj od notebooku a k rušení dochází stále. Nevíte někdo kde by mohl být problém? Díky
Mám propojenou 100hz TV s notebookem ACER přes s-video kabel a na TV dochází k rušení a běhají tam šikmo pruhy. Vyzkoušel jsem i odpojit anténu od TV, zdroj od notebooku a k rušení dochází stále. Nevíte někdo kde by mohl být problém? Díky
Nastav na notebooku vyšší frekvenci na video výstupu, pravé tlačítko na plochu - vlastnosti - nastavení - upřesnit a tam už to musíš najít, záleží na grafickém adaptéru a ovladačích
Na notebooku jde právě nastavit jenom 60Hz. Neexistuje nějaký prográmek, který by to uměl?
V nastavení máš pouze hodnoty, které nepoškodí hardware, nicméně při 60 Hz by to nemělo nic dělat, zkusil bych nastavit 50 Hz, aby pak elektronika TV zasáhla a přetransformovala to pomocí svých technologií, kterými transformuje normální signál, na 100 Hz. Zpravidla to dělá tak, že k tomu dopočítává framy, nebo zobrazí jeden frame 2x, ale co výrobce to jiná technologie
Tak 50Hz nastavit nejde. V nabídce je pouze 60Hz i když odškrtnu "Skrýt režimy, které...."
Při přehrávání dochází ještě k trhání obrazu, přestože na compu jde obraz plynule. Nevěděl by někdo co s tím?
Lze u té TV 100 Hz režim vypnout? Pokud ano, učiň tak
Tak se mi nikde nepodařilo najít vypnutí toho 100Hz režimu, pravděpodobně to ani nejde. Zkusím ještě kontaktovat podporu LG.
Tak na podpoře LG sem se toho moc nedozvěděl. Opravdu nikdo neví jak to vyřešit?
Potřebuju konkrétní a co možná nejpřesnější info o tvojí TV a tvém grafickém adaptéru včetně verze ovladačů
Takže mám tuhle TV - http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=76999
a tuhle grafiku - http://www.intel.com/products/chipsets/gma950/index.htm
verze ovladače je 6.14.10.4543
notebook - Acer Extansa 5210
To mathy:
Stáhni a nainstaluj nové drivery
PS: Co máš za systém?
Mám Windows XP. Nové drivery nainstaluju a dám vědět. Díky
Tak nové drivery jsem nainstaloval ale nepomohlo to. Si snad koupim dvd přehravač![]()
Naposledy upraveno uživatelem mathy: 28-01-2008 v 09:19
Hodně zajímavé, dostal jsi k notebooku přibalený nějaký kabel na TV OUT, nebo máš kabel od někud z electro prodejny?
Kabel mám z elektra. Jinak k notebooku sem nic nedostal. Teď mě tak napadá, jestli by to nemohlo být tím, že tam není taková ta s-video přechodka, protože z NB je výstup 7-pinovej (?) a kabel co mám je 4-pin.