Téma: LG GSA - H58N
UfonecPoradte.Kupil som tuto napalovačku v NAY.Založil som ju a skušal napalovať DVD.Zapisovanie prebehlo v poriadku len napalovat nechce.Vyskušal som rozne napalovacie programy a výsledok žiaden.Poradte kde som spravil chybu.
stayman[QUOTE=Ufonec;159535]Poradte.Kupil som tuto napalovačku v NAY.Založil som ju a skušal napalovať DVD.
Zapisovanie prebehlo v poriadku len napalovat nechce.
Vyskušal som rozne napalovacie programy a výsledok žiaden.Poradte kde som spravil chybu.[/QUOTE]
To je nejaky slovny zvrat nie?
PitomecAsi myslí simulaci zápisu. Ale to už dneska používá jenom skutečný fanšmejkr :-)
UfonecUž som zistil prečo mi tato napalovačka nechcela nič napalit.Ja mám v PC len 256Ram pamate.Tato napalovačka potrebuje aspon 512Ram pamati.Myslel som že tu su samí odborníci.
StDQuote:
...Ja mám v PC len 256Ram pamate.Tato napalovačka potrebuje aspon 512Ram pamati.Myslel som že tu su
samí odborníci...
Hlavně že "odborník" tu teď jsi ty! To si myslíš, že tu každý má věšteckou kouli a hned ví, že to provozuješ na staré hajtře s 256 MB RAM???
Brzdi svou drzost a příště si raději jako první přečti manuál a systemové požadavky. :((
stayman[QUOTE=StD;160594]Quote:
...Ja mám v PC len 256Ram pamate.Tato napalovačka potrebuje aspon 512Ram pamati.Myslel som že tu su
samí odborníci...
Hlavně že "odborník" tu teď jsi ty! To si myslíš, že tu každý má věšteckou kouli a hned ví, že to provozuješ na staré hajtře s 256 MB RAM???
Brzdi svou drzost a příště si raději jako první přečti manuál a systemové požadavky. :(([/QUOTE]
Sak prave, to je sranda s tymi lamami.
UfonecNechcel som s tým nikoho uraziť.Ked ste mi nevedeli poradiť tak ste mi ani odpovedať zbytočne nemuseli.Clovek sa učí celý život.Niekto vie toho viac a niekto menej.
stayman[QUOTE=Ufonec;160615]Nechcel som s tým nikoho uraziť.Ked ste mi nevedeli poradiť tak ste mi ani odpovedať zbytočne nemuseli.Clovek sa učí celý život.Niekto vie toho viac a niekto menej.[/QUOTE]
To sa ucis este len rozpravat? :eek: