Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Jak udělat v DVD Maestru funkční playlist?

  1. #1
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kirk
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    492

    potřeboval bych poradit (prosím o co nejpodrobnější vysvětlení), jak v DVD Maestru propojit několik filmů tak aby se přehrávali v jednom kuse. Nějak se mi nedaří vytvořit playlist, do něhož bych vložil kapitoly z několika různých titulů. Potřebuju taky vědět, jak to propojit s tlačítkem "Přehrát vše"
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    pres command sequences, podrobnejch navodu si vygooglujes tuny
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    tady je primo jeden ukazkovy postup: http://www.videohelp.com/forum/archive/t146371.html

    je treba si uvedomit, ze DVD Maestro tvori play list jen z kapitol, tzn, ze pro "play all" musis vytvorit tolik play listu, kolik chces hrat za sebou movie (a pri te prilezitosti je muzes treba kapitoly i poprehazet oproti normalnimu sledu kapitol v jednotlivych movie)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kirk
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    492

    Zpracovávám zrovna DVD Putování s pravěkými zvířaty, a DVDShrink by mi to udělal s příiš velkou kompresí. Chtěl jsem si to rozdělit v DVDFabu, ale ten mi to narozdíl od DVD Putovní s pravěkými zvířaty, rozdělil tentokrát debilně: na první disk nacpal menu a některé epizody, na druhý nacpal pouze pár epizod Proto jsem se rozhodl celé DVD autorizovat znovu. A z nějakýho důvodu mi zde nefunguje funkce Timeout Jasně jsem u několika "epizodních" menu nastavil Timeout, a v Connections jsem nastavil vždycky danou epizodu. Bohužel se mi po přehrání každé takové menu zastaví, aniž by se začala přehrávat daná epizoda Mám pak jeětě jinej problém: Když v kterýmkoliv menu spustím pravým myší kontextové menu, tak se mi v něm zobrazí neaktivní výběr 32 neexistujících titulků a 8 neexistujích zvukových stop. Přitom jsem jasně u každýho menu nastavoval v Properties, aby mi tam žádná nožnost výběru neexistujích stop a titulků nevyjížděla (zatrhl jsem Subpicture menu, Audio menu, Audio stream change, Subpicture change). Přesto mi tam pořád ten výběr vyjíždí Poradíte mi, jak mám zprovoznit funkci Timeout, a zakázat v menu možnost výběru neexistujích stop a titulků?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas Avatar uživatele bundadj
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    109

    kirk : vyber neexistujicich audio a subpicture (podle toho lze v powerDVD casto poznat authoring v Maestru) lze odstranit IfoEditem... uz to tu bylo reseno...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Ras2
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    81

    V DVDShrink povyhadzuj nepotrebne audio a tit. Potom to prezen cez Rebiulder s CCE
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    A naco by to prehanal, ked Shrink to vie aj rekompresnut a aj vypalit ???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kirk
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    492

    Rekompresi nepotřebuju. Zjistil jsem, že k anglické zvukové stopě tu nejsou patřičný český titulky, takže jsem ju do toho nedával. Bude to na dva disky s nulovou kompresí, s funkčním animovaným menu, a ještě tam zbude spousta místa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    839

    Citace Původně odesláno od kirk
    Rekompresi nepotřebuju. Zjistil jsem, že k anglické zvukové stopě tu nejsou patřičný český titulky, takže jsem ju do toho nedával. Bude to na dva disky s nulovou kompresí, s funkčním animovaným menu, a ještě tam zbude spousta místa.
    co budeš dělat s tím místem co tam zbude ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Taku prthlu "veladiskovu" zbierku by som teda nechcel mat
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kirk
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    492

    Nacpu tam asi MP3 nebo nějaký porno
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kirk
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    492

    bundadj: Přečetl jsem si tvůj návod, ale není mi jasné, jak má vypadat správná hodnota. S IfoEditem moc nepracuju.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    kirk - Jestli tam nemas nejaky problem s ilegalnim skokem z jednoho VTS do druheho, je to menu a patricny movie v jednom VTS ? Maestro vytvari pro kazdy movie novy VTS. Pri autoringu a kompilaci ti to nic nemusi rict ale pri prehravani pak muzou byt problemy. V properties muzes zatrhnout "Manual VTS allocation", ale pozor, neni cesta zpet uz, a dat patricna menu do patricnych VTS. Nebo dej odkaz z toho menu na "dummy" menu (timeout 0, skok na ten movie), ktery je v tom zpravnem VTS.
    Prave pouziti rozkouskovanych movie si koleduje o tyto problemy, neni nad importem jednoho velkeho movie , nasekat kapitoly atd ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    839

    Citace Původně odesláno od kirk
    Nacpu tam asi MP3 nebo nějaký porno
    já bych se s tím tak nes.al udělal bych to shrinkem jak radí Erik a zbytečně se v tom nerejpal, ale když chceš je to jen tvoje věc
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kirk
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    492

    Takže výběr neexistujících titulků jsem zrušil, ale kde tam najdu počet audiostop? Našel jsem tam jen odkazy na audiostopy, ale nevím, jak mám ty odkazy vymazat
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LCD: Funkční propojení LCD a videa
    Od petrsinger v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-11-2010, 14:29
  2. DVDArchitect kapitoly/playlist problem
    Od peco v sekci Mastering
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-11-2006, 06:45
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-03-2006, 14:23
  4. Funkce Resume v DVD Maestru
    Od kirk v sekci Mastering
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-07-2005, 18:26
  5. Funkční převodník Video/VGA (LCD)
    Od ibm v sekci Bastlení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-08-2004, 11:36