Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: AP - nekvalitní výsledek

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    85

    Ahoj,

    používám AP 2.0. Po skončení práce dám export do AE. Problém je ten, že výsledek má špatnou kvalitu - kostičky, při rychlejším pohybu se rozmazává obraz a také se chvěje. Určitě je to v nastavení, ale nevím, kde mám chybu. Přikládám obrázek. Za radu předem díky.

    mrtvokar
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.JPG 
Zobrazení: 135 
Velikost: 57.6 KB 
ID: 1742  
    Naposledy upraveno uživatelem mrtvolkar: 17-11-2007 v 23:36
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    85

    Ahoj,

    používám AP 2.0. Po skončení práce dám export do AE. Problém je ten, že výsledek má špatnou kvalitu - kostičky, při rychlejším pohybu se rozmazává obraz a také se chvěje. Určitě je to v nastavení, ale nevím, kde mám chybu. Přikládám obrázek. Za radu předem díky.

    mrtvokar
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.JPG 
Zobrazení: 119 
Velikost: 57.6 KB 
ID: 1743  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Obrázek nastavení vnitřního encodéru je OK, nicméně max.bitrate bych snížil na 8500, protože některé DVD playery mají s tímto mezním dat.tokem problémy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    118

    na akom je to compe....ak je to dualcore skus vypnut hypertreading v biose....uz som sa s tym stretol pri Ulead produktoch
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    85

    Ahoj,
    dal jsem léku podle rady, výsledej je špatný dál Napadá vás ještě něco. v AE se už asi kvalita nedožene, co?
    mrtvolkar
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    a co je zdrojovej material, dv kamera? pokud je to video do hodiny tak tam dej constant bitrate na 8000kbit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    118

    skusil by som update. moze to byt hocico mozno aj update biosu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    85

    Ahoj,
    zdroj je DV kamera. Update biosu - nevím, do teď jsem dělat v AP 1,5 a bylo to super. Ta chyba musí být nějaká - blbě nastavená kravina.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    85

    když se mi nepodařilo najít tu chybu, tak jsem ji obešel. Video jsem vyexportoval do avi - zde je obraz v poho a pak sním pracoval dál
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Čím vylepšit nekvalitní video?
    Od JardaC v sekci Editace videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-07-2011, 12:52
  2. Nekvalitní přenos z MiniDV do PC
    Od raisone v sekci DV/HDV
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 17-11-2006, 10:36
  3. Nekvalitni video z Architecta
    Od imported_fireboy v sekci Editace videa
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 03-02-2006, 15:12
  4. Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 07-11-2005, 18:39