Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Zadny signal po propojeni TV s PC pres DVI-HDMI

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    63

    Muze mi nekdo poradit, jak zprovoznit TV (konkretne 40M87BDX) na PC? Mam ATi X1950pro + Cat.7.6 a kdyz tu TV propojim s PC analogem (VGA) tak vsechno funguje jak ma, akorat ten obraz stoji za... Tak sem koupil dual link DVI-HDMI kabel od Profigoldu, ale problem je ten, ze mi nechce naskocit obraz. Jenom cerna obrazovka a na ni napis "Bez signalu". Skousel sem ruzny rozliseni, i vsechny 3 HDMI vstupy na TV, ale porad se mi to nedari rozchodit. Dam normalne "clone main with digital panel" a ten main monitor "off" (tak je to spravne, ne?..) a obraz nikde. Skousel sem i tu volbu TV force detection - se stejnym vysledkem.

    Predtim sem skousel single link DVI-HDMI od Banbridge a po obrovskych obštrukcich ktery zahrnovali i 10x preinstalovani ovlkadacu vsemoznych verzi a nakonec celych XP (ktery se z toho zhroutily a uz nedokazali ani nabehnout) se mi to digitalni propojeni nakonec podarilo rozchodit, ani nevim jak. Proste na TV najednou naskocil obraz. Jenze pouze 1080@30Hz (holt single link). Tak sem koupil tenhle dual linkovej kabel abych zprovoznil 1080@60Hz a opet se mi to nedari rozbehat. Na preinstalovavaci orgie driveru+WinXP uz ale nemam nervy. Projizdel sem tohle forum, i avforums.com, support ati a reseni tohodle problemu sem nenasel.

    Diky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    41

    Ahoj,
    no ja mam od ATI X1900 a celkem v pohode .. az na pocatecni problemy s underscanem.
    Mam takovej dojem, ze sou k dispozici novejsi catalysty .. zkus je stahnout ...
    Jinak main panel ani nemusis vypinat .. ja obcas dam jen clone, a zmenim rozliseni na 1920x1080 .. na 19" lcd monitoru mi to pak hodi obraz ze ho musim scrollovat..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    30

    Posledni catalyst (7.10) pro moji Vistu Ult. x64 jsou na http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...grated-vista64. Propojeni HDMI-HDMI na 40M87 je vcelku bez problemu, az na pocatecni synchronizaci obrazu, kdy TV po dobu 2-3s horizontalne snezi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    63

    Diky za odpovedi. Uz sem to rozchodil. Odpojil sem monitor, TV prehodil na jeho misto, nastartoval sem Win XP ve VGA rezimu (640x480), tam nastavil pozadovany rozliseni, spustil znova v normalnim rezimu a uz to bezi. Akorat nevim jak rozchodit monitor i TV najednou. Budto mi jede jedno nebo druhy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    6

    Dobrý den.
    Dokázal by mi někdo pomoct vyřešit můj problém? Už si opravdu nevím rady vezmu to od začátku! Koupil jsem si LCD TV 32LG5000 a bez nějakého dlouhého přemýšlení a pročítání jsem si koupil DVI- HDMI kabel 10m za nějakých 450Kč takže jsem kabel připojil do grafiky (GeForce 8800GT) a obraz nikde takže až teprve pak jsem začal zjišťovat co tahle oblast obnáší za patálie... Vzal jsem tedy starý klasický monitor abych ověřil zda funguje druhý výstup na mé grafice pomocí redukce DVI- RGB jsem připojil monitor nastavil ovladače (NVIDIA CONTROL PANEL pro jistotu týden stará verze) obraz fungoval! Tak jsem tedy zkusil přibalenou redukci ke grafice komponentní kabel který taky fungoval...software rozpoznal přes jaký druh výstupu jsem televizi připojil.Kdežto když jsem připojil zmíněný kabel DVI- HDMI televize sice zvýrazní že je tam nějaký HDMI kabel připojený ale píše jen no signál. A v ovladačích mi to taky nezobrazí že jsem připojil televizi přes HDMI kabel (při připojení RGB i komponentního výstupu to píše) tak jsem měl podezření že je vadný kabel.Tak jsem si dnes od souseda půjčil jeho co s ním má propojený DVDčko s plazmou je to HDMI-HDMI +redukce z DVI na HDMI délka 3m takže kabelem to snad být nemůže že mi to stále nefunguje už k vůli tomu 2 dny nespím....

    PS: jediné co jsem vypozoroval je že když televizi připojím přes HDTV- DVI a zapnu televizi na PC se mi jakoby na vteřinku sekne zvuk to samé se stane i když televizi vypnu jen tak nenápadně se zadrhne zvuk)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od pellda Zobrazit příspěvek
    Dobrý den.
    Dokázal by mi někdo pomoct vyřešit můj problém? Už si opravdu nevím rady vezmu to od začátku! Koupil jsem si LCD TV 32LG5000 a bez nějakého dlouhého přemýšlení a pročítání jsem si koupil DVI- HDMI kabel 10m za nějakých 450Kč takže jsem kabel připojil do grafiky (GeForce 8800GT) a obraz nikde takže až teprve pak jsem začal zjišťovat co tahle oblast obnáší za patálie... Vzal jsem tedy starý klasický monitor abych ověřil zda funguje druhý výstup na mé grafice pomocí redukce DVI- RGB jsem připojil monitor nastavil ovladače (NVIDIA CONTROL PANEL pro jistotu týden stará verze) obraz fungoval! Tak jsem tedy zkusil přibalenou redukci ke grafice komponentní kabel který taky fungoval...software rozpoznal přes jaký druh výstupu jsem televizi připojil.Kdežto když jsem připojil zmíněný kabel DVI- HDMI televize sice zvýrazní že je tam nějaký HDMI kabel připojený ale píše jen no signál. A v ovladačích mi to taky nezobrazí že jsem připojil televizi přes HDMI kabel (při připojení RGB i komponentního výstupu to píše) tak jsem měl podezření že je vadný kabel.Tak jsem si dnes od souseda půjčil jeho co s ním má propojený DVDčko s plazmou je to HDMI-HDMI +redukce z DVI na HDMI délka 3m takže kabelem to snad být nemůže že mi to stále nefunguje už k vůli tomu 2 dny nespím....

    PS: jediné co jsem vypozoroval je že když televizi připojím přes HDTV- DVI a zapnu televizi na PC se mi jakoby na vteřinku sekne zvuk to samé se stane i když televizi vypnu jen tak nenápadně se zadrhne zvuk)

    Pro lepší představu jsem ještě udělal tenhle obrázek...
    http://www.imghost.cz/images/k81kny7mn3xntn2c3h9i.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    6

    Prosím dobří lidé poradte prosím co dělám špatně,chci si propojit pc s tv pres kabel HDMI,mam grafiku ATI s kterou sem to nedelal a nemuzu na to přijít,vždy sem měl nvidie a tam je to jednoduchý.ale tady fakt nevím vše mi to načte ale na tv žadnej obraz nemám

    dekuju
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    102

    Citace Původně odesláno od pellda Zobrazit příspěvek
    Dobrý den.
    Dokázal by mi někdo pomoct vyřešit můj problém? Už si opravdu nevím rady vezmu to od začátku! Koupil jsem si LCD TV 32LG5000 a bez nějakého dlouhého přemýšlení a pročítání jsem si koupil DVI- HDMI kabel 10m za nějakých 450Kč takže jsem kabel připojil do grafiky (GeForce 8800GT) a obraz nikde takže až teprve pak jsem začal zjišťovat co tahle oblast obnáší za patálie... Vzal jsem tedy starý klasický monitor abych ověřil zda funguje druhý výstup na mé grafice pomocí redukce DVI- RGB jsem připojil monitor nastavil ovladače (NVIDIA CONTROL PANEL pro jistotu týden stará verze) obraz fungoval! Tak jsem tedy zkusil přibalenou redukci ke grafice komponentní kabel který taky fungoval...software rozpoznal přes jaký druh výstupu jsem televizi připojil.Kdežto když jsem připojil zmíněný kabel DVI- HDMI televize sice zvýrazní že je tam nějaký HDMI kabel připojený ale píše jen no signál. A v ovladačích mi to taky nezobrazí že jsem připojil televizi přes HDMI kabel (při připojení RGB i komponentního výstupu to píše) tak jsem měl podezření že je vadný kabel.Tak jsem si dnes od souseda půjčil jeho co s ním má propojený DVDčko s plazmou je to HDMI-HDMI +redukce z DVI na HDMI délka 3m takže kabelem to snad být nemůže že mi to stále nefunguje už k vůli tomu 2 dny nespím....

    PS: jediné co jsem vypozoroval je že když televizi připojím přes HDTV- DVI a zapnu televizi na PC se mi jakoby na vteřinku sekne zvuk to samé se stane i když televizi vypnu jen tak nenápadně se zadrhne zvuk)
    Já mám 8800GT od Asus, a při připojení LCD TV Samsung přes HDMI - DVI kabel ji sama rozpoznala. Ovšem u Samsungu musí být kabel zapojený do HDMI 2, jinak to nefunguje, zkuste se podívat do návodu k televizi, zda tam také není specifikovaný vstup, na kterém to poběží.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 28-07-2012, 13:20
  2. propojení PC a TV přes HDMI
    Od Doom v sekci Bastlení
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 03-07-2011, 14:50
  3. LCD: Sony-Bravia propojení s PC přes HDMI
    Od multa v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-05-2010, 13:07
  4. propojení set top boxu a lcd pres hdmi-dvi
    Od rafo81 v sekci Bastlení
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 02-03-2009, 23:31
  5. Plazma Philips - Blikajíci dioda a zadny signal
    Od Sezamxxx v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-01-2009, 23:29