Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: DTV2000H - Probuzení a příjem TV

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    24

    Zdravim
    resim celkem dulezitou zalezitost
    pri pouziti stand-by modu (S3) vse probehne v poradku PC usne a kdyz jej probudim vse je ok az na jednu vec a to je prijem TV.

    Nejakym zahadnym zpusobem me tato cinnost odrovna 2 drivery k TV karte a tim padem pak stejne musim restartovat PC abych je zase natahnul.

    Zkousel sem i nastroj MCE Standby Tool, ktery resi par veci (USB veci) ale tuto nejak ne (nebo alespon nevim jak jej nastavit aby ji resil)

    Nevim v cem to muze bejt ((

    Soupis driveru je nasledujici:
    - WinFast DTV2000 H BDA DVB-T Tuner/Demond
    - WinFast DTV2000 H BDA Transport Stream Capture <----
    - WinFast DTV2000 H WDM Audio Capture <----
    - WinFast DTV2000 H WDM Crossbar
    - WinFast DTV2000 H WDM TVTuner.(PAL-IBGDK/SECAM-LBGDK)
    - WinFast DTV2000 H WDM Video Capture

    sipkou oznacene jsou ty, ktere pro probuzeni zmizej
    Jeste dodam jedna se o Win Vista Ultimate

    Budu vdecen za kazdou radu
    Predem dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    24

    Nikdo netusi?

    Jinak vcera sem zjistil ze win cekaji na instalaci nejakejch aktualizaci a mezi nima byla nejaka co resi problemy se standby modem rikal sem si hura ale po nainstalovani techto aktualizaci me ze standby nenabehne PC uz vubec (teda spusti se ale zustane cerna obrazovka a nic) ale to uz je asi zase problem jinam
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    24

    Hmmm skoda doufal zem ze tu najdu odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Podle mě si to přehnal z různými instalacemi software, který si sice opět odinstaloval, ale v registrech zůstalo smetí. leadtek je na to opravdu citlivý a dokonce se nedoporučuje instalovat nový software na starší, původní, software.
    Idealní by byl čistý systém, bez doplňků, prostě základ pouze s tv tunerem. A na tom to pak zkoušet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    24

    to si nemyslim system byl naprosto cistej (do te doby neprobehla jedina odinstalace)
    byl tam jen WIN VISTA + aktualizace, RAR, FF, nic vic tazke to bude v necem jinem
    Karta samozrejme byla pritomna a nainstalovana uz pri instalaci WIN
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Aha., no z Vistou tu moc lidí mít zkušenosti ještě nebude. (jseš vlastně průkopník)
    Mrkni do threadu "WinFast PVR2 aplikace", tam by měl být uveden nejvhodnější (tedy bezproblémový) software (aplikace + drivery, které se hodí k sobě). Jestli to pomůže, to nevím. Každopádně je to všechno odvislé od nastavení "usnutí / probuzení" v BIOSu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    vistu zrovna zkouším, tak otestuju probouzení počítače, stejně to mám v plánu. akorát s kartou expert...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    30

    ve vista x64 tuhle kartu pouzivam, nahravam pod mce a bez problemu. PC se vzbudi z hybernace nahraje a zase usne. Drivery vidim 3: Winfast DTV2000H (5.0.18.6415) a 2x Winfast dummy device.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    24

    Ano s kartou samotnou nemam sebemensi problem funguje dokonale
    jedine co nerozdejchala byl ten S3kovej sleep mod kdy ztratila ty dva drivery
    hybernace facha v pohode ale (S4) ale ta se jelikoz kopiruje obsah ram na hdd tak trva dlouho
    ja ten sys pouzivam jako HTPC a potrebuju aby se vzbudil co nejdrive
    S3 se probere do 10 sec do pouzitelneho stavu (ma stejnou spotrebu jako vyple PC)
    S4 (hybernace) cim vice mas ram tim dele to trva jako usnuti tak zapnuti (i 1 min)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    Každopádně je to všechno odvislé od nastavení "usnutí / probuzení" v BIOSu.

    Samozrejmne v BIOSU mam nastavene tez S3 (STR) a aktivovane ACPI
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Probuzení PC z dálkového ovladače
    Od Defie v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-09-2011, 16:22
  2. Probuzení počítače z hibernace ve Windows 7
    Od jura_ v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-09-2011, 16:48
  3. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 26-01-2010, 23:32
  4. Probuzeni PC
    Od Zezul v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 29-07-2007, 14:55
  5. Leadtek Winfast DTV2000H analog. příjem
    Od xenog2 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 14-01-2007, 20:26