Zpožděný zvuk za obrazem
Mám v počítači film AVP ve formátu *avi,nainstaloval jsem DivXG400, spustil jsem ho v Media playeru a přes TVout nahrál do videa.Obraz v pořádku,titulky taky,ale zvuk je po 80ti minutách opožděný o 40vteřin za obrazem.Zkoušel jsem ho přehrávat v Media playeru,přesouval na timeline a vždy to bylo OK.Jde to nějak nastavit v DivXG400 ? (BSplayer je na nic,jsou problémy s titulkama a se zvukem.)Poraďte mi,nebo mě syn zbije,že mu to neumím nahrát na kazetu! Dík
DivXG400 s tym vobec, ale vobec nema nic spolocneho, akurat ze to vie nastavit \/ Problem je pravdepodobne v postprocessingu, alebo v spatne nagrabovanom zazname \/
Tak jsem to pustil v PowerDVD a nahrál do videa a je to všechno v pořádku.To znamená že WMP 9 stojí za pěkný kulový.Nemáte někdo email na Billa ?
Aj tak ti odpise, ze stiahni si WMP10CZ :-E
http://download.microsoft.com/download/3/1/8/318043FB-C92B-4FE5-9A94-C088917CB655/MP10Setup.exe
http://download.microsoft.com/download/3/1/8/318043FB-C92B-4FE5-9A94-C088917CB655/MP10Setup.exe
Aha, uz viem asi, vravis ze v PowerDVD je to OK ??? Aky kodek to je presne to video AVI ??? Chekni to GSpotom a napis!!!
Je to v Xvidu,ale typ mi to neukázalo.V počítači mi to přehrálo všechno,ale ven z počítače a s titulkama se ukázal jako nejlepší PowerDVD(po nainstalování DivxG400).Chtěl jsem sem vložit obraz z Gspotu,ale nejde mi to.
Xvid??? A teraz mi este povedz, ked spustis PowerDVD (verziu si napisal aku mas?? :(( ) tak sa ti nacita ten DivXG400??? Ak ano, pozri co za kodek si nacital => ci DivX, alebo XviD ok??? Napis, chytro!!!
Mám PowerDVD 5,při spuštění filmu se spustí DivXG400,a v něm je aktivní jen Nero Video Decoder.Nic jiného jsem tam v menu o kodeku nenašel.
Hmm, tam bude pes zakopany, ono v systeme/v tom Nere, mas nastavene prehravanie vsetkych Mpeg4 suborov no a nieco tam nie je teda v poriadku, hlavne s tym nastavenym postprocessingom!!! Teraz to skus s WMP10 a povedz, aky kodek nacita cez DivXG400, chytro !!! Inak PowerDVD5 uz ma vlastny Mpeg4 (DivX) enkoder !!!
Taky načítá Nero Decoder.V žádným playeru,co jsem zkoušel,mi to neukáže typ videa.A všechny si spouštějí DivXG400.A ve všech to jede bez závad,jenom v tom WMP 9 se zpožďuje zvuk za obrazem.Teď jsem to zkusil ještě v BSplayeru,ten jedinej nespouští DivXG400 a na záložce "Video info" mi ukáže typ videa VIDEO XVID.Až budu mít čas,tak to přehraju ve WMP 10 a uvidím.
WMP a ani DivXG400 nie je nikdy navine, to hladaj u toho Nera, alebo u sameho seba (neviem co este vsetko tam mas za bordel nainstalovany) \/
[quote=StayMan by €RikŁ€]WMP a ani DivXG400 nie je nikdy navine, [/quote]
:-E :-E :-E :-E :-E naivko :-)
:-E :-E :-E :-E :-E naivko :-)