Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: "SmartSound" ve Vegasu

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele martin22
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    4

    Chtěl bych se zeptat. Zatím pracuji v S9 ale chtěl bych přejít k Vegasu, zatím se s ním jen tak oťukávám. Tak by mě zajímalo jestli ve Vegasu existuje něco takového jako SmartSound v S9. Celkem to totiž využívám. Koukal jsem se na Sony a tam jsou nějaké Sound Forge nebo Acid, ale nevím jestli je to co hledám. Díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    To nie je ono, to su samostatne programy a SmartSound ako plugin do Vegasu nefunguje, aspon co ja viem, takze si budes musiet vyviest tie zvuku z Pinnacle ako WAV (ak to tak ide) a nacitat do Vegasu. (mozes aj vsetky si niekam tak ulozit a pouzivat neskor). Zvukovych efektov pre Vegas je zopar tu: http://download.sonypictures.com/dev/soundeffects/
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele martin22
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    4

    Díky za odpověď, tak rychle jsem jí nečekal. Udělat wavy mě napadlo, ale to budu muset na hadru držet S9, protože nadělat je dopředu, není to pravé ořechové. Pokaždé potřebuji jinou délku. A SmartSound je vygeneruje tak že to má začátek a konec. Když do Vegasu vložím hudbu z CD tak se 100% nevejdu a budu muset useknout konec
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Sak ale postrihat a prisposobit si ich vo Vegase uz nie je ziadny problem !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele martin22
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    4

    Souhlasím, ale už to nebude jako originál v S9, kde to má hudební začátek a konec. A tím nemyslím zesílení/zeslabení
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Lynch
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    70

    Aj, aj, to jsem ani netušil, že ten vychvalovaný Vegas nepodporuje tento absolutní standard automatizace doprovodné hudby ve světě střihu videa, a to jak v amaterské, tak profesionalní oblasti...?

    Asi by jsi StayMan mel vědět, že se nejedna o nějaké "...postrihat a prisposobit...", ale o skutecne generovani hudby na konkretni delku video klipu, vcetne vyberu ruznych aranzma (tema) pro kazdy hudebni motiv... Rada o exportu WAVu, a jejich nacteni do Vegasu se tak jevi jako absurdni nesmysl.

    Martin 22 - asi budes muset ponechat Studio nainstalovane, ale existuje snad i samostatna aplikace, ktera umi s tracky SmartSound pracovat (i bez Studia)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Lynch
    Asi by jsi StayMan mel vědět, že se nejedna o nějaké "...postrihat a prisposobit...", ale o skutecne generovani hudby na konkretni delku video klipu, vcetne vyberu ruznych aranzma (tema) pro kazdy hudebni motiv... Rada o exportu WAVu, a jejich nacteni do Vegasu se tak jevi jako absurdni nesmysl.
    Ale ja som nepisal ako si ich ma pripravit, ale ako ulozit \/ , a to ze je to standard, to si ako na to prisiel??? Ale asi ked nevies v inak si pripravit zvuk, tak asi...navyse Smartsound SonicFirePro ma vlastnu casovu os a mozes si vysledky importovat do hocjakeho editora...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele BOBA
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    603

    Martin 22 - asi budes muset ponechat Studio nainstalovane, ale existuje snad i samostatna aplikace, ktera umi s tracky SmartSound pracovat (i bez Studia)...[/quote]


    Samostatná aplikace existuje a jmenuje se Smartsound Movie Maestro. V této souvislosti bych se chtěl zeptat, zda- li někdo nemá ke stažení přes Dc++ další skladby.Mám toto: Cutting edge
    Vacation
    Sports
    Sentimental
    Blockbusters
    Family
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas Avatar uživatele Tomáš X.
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    168

    Se Studiem občas něco čím dál méně dělám - takže nějakou generovanou hudbu jsem taky přidával. Jak se mi líbí? Inu zní to jako generovaná hudba. Ke generovanému videu to musí být určitě perfektní. Je skvělé, že to přesně vystihne začátek a konec. Jenom kdyby se i ten prostředek nechal poslouchat vícekrát, než jednou. Člověk má u toho pořád takový pocit, jako že tuhle pasáž jsem už za poslední 2 minuty slyšel dvacetkrát. Taková ta Cimrmanova střídajícíse fáze očekávání s fází zklamání. Připadá mi to jako když se ve WMP nebo ve WinAmpu generuje k písničce vizualizace. Tak tady je to přesně naopak.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-03-2012, 23:06
  2. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-12-2010, 09:52
  3. "Zubaté" linie obrazu ve Vegasu 8.0c
    Od radek.cr v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-12-2008, 12:54
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-07-2007, 20:08
  5. "Time efekt" ve Vegasu
    Od xmarek2 v sekci Editace videa
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 13-11-2006, 17:25