Umí Nero přepočítat hdv do avchd?
Mám prosbu umí nové Nero pravděpodobně verze 7.8.5.0 Nero 7 Premium Reloaded přepočátat hdv (z kamery) do avchd? Chci zredukovat data na dvd /orig. nechám na pásce mini dv/. A ještě obdobný dotaz umí též mpeg2 do mpeg4 divX ? Dík za odpověď.
[QUOTE=SS2CZ;149506]Ne, neumí,Nero je na vypalování né!?![/QUOTE]
No to už dávno ne... :-I
Součastí Nera je např. i Nero Vision který umí podobné kousky. Nevím sice jestli umí právě dotazované, ale velmi dobře umí např. zachycené video zredukovat na předem zvolenenou velikost DVD, apod....
No to už dávno ne... :-I
Součastí Nera je např. i Nero Vision který umí podobné kousky. Nevím sice jestli umí právě dotazované, ale velmi dobře umí např. zachycené video zredukovat na předem zvolenenou velikost DVD, apod....
Neřád [COLOR="DarkRed"]Nero[/COLOR] je pouze na DATA! Mršit streamy video bych ho rozhodně nenechal. Vím co "umí" a nejsem kámikadze či masochista! A jestli umí nebo neumí hdv/avc hd mne celkem nezajímá. To nechť tazatel hledá v jeho manuálu/helpu.
[QUOTE=StD;149513]A jestli umí nebo neumí hdv/avc hd mne celkem nezajímá. [/QUOTE]
Ale autora této otázky ano....:rolleyes:
Ale autora této otázky ano....:rolleyes:
A co má tazatel za problem? Nechá otevřít kompilaci (předpokládám datové DVD), přetáhne do ní onen vstupní soubor - Nero zkonstatuje, že s tím neumí nebo umí pracovat a je po ptákách. Osobně tipuji první možnost. Nero je na dvě věci a jeho použití bych radil pouze úhlavním nepřátelům...
[quote=SS2CZ;149506]Ne, neumí,Nero je na vypalování né!?![/quote]
To byl samozřejmě vtip,někde jsem viděl pár výtvorů z neravižn a stálo to za to.9-)
To samý author dvd. Nero nebrat.
Lepší službu udělá VirtualDubMod jak zpracování do AVC tak ASP.
stani,čekal jsem kdo se chytne.:-E :-!!! :BB:
To byl samozřejmě vtip,někde jsem viděl pár výtvorů z neravižn a stálo to za to.9-)
To samý author dvd. Nero nebrat.
Lepší službu udělá VirtualDubMod jak zpracování do AVC tak ASP.
stani,čekal jsem kdo se chytne.:-E :-!!! :BB:
No já třeba zachycené videa z TV karty anebo z ananalogové kamery či VHS dělám v Neru a maximální spokojenost. Zkoušel jsem to i v Ulead Studiu ale trvalo to ohodně dýl, mělo to problém s převodem na zvolenou placku a navíc výsledek byl oproti Neru Vision tristní....
S Nerem Vision jsme takto vypálil v poslední době asi 12 DVD a fakt spokojenost - bez problémů.... ;)
S Nerem Vision jsme takto vypálil v poslední době asi 12 DVD a fakt spokojenost - bez problémů.... ;)
[quote=stani;149529]No já třeba zachycené videa z TV karty anebo z ananalogové kamery či VHS dělám v Neru a maximální spokojenost. Zkoušel jsem to i v Ulead Studiu ale trvalo to ohodně dýl, mělo to problém s převodem na zvolenou placku a navíc výsledek byl oproti Neru Vision tristní....
S Nerem Vision jsme takto vypálil v poslední době asi 12 DVD a fakt spokojenost - bez problémů.... ;)[/quote]
No to,ale děláš špatně.:-E Měl bys to dělat jak ti radil Saxel,zachytávat do co nejmenší komprese a pak enkodovat do MPEG2 a nakonec autorizovat do DVD.
Zachytával,bych nevím v čem,protože jsem to nikdy nedělal asi VirtualDub a enkoder bych použil HC,nebo Carbon,Womble a author v Ifoedit.
S Nerem Vision jsme takto vypálil v poslední době asi 12 DVD a fakt spokojenost - bez problémů.... ;)[/quote]
No to,ale děláš špatně.:-E Měl bys to dělat jak ti radil Saxel,zachytávat do co nejmenší komprese a pak enkodovat do MPEG2 a nakonec autorizovat do DVD.
Zachytával,bych nevím v čem,protože jsem to nikdy nedělal asi VirtualDub a enkoder bych použil HC,nebo Carbon,Womble a author v Ifoedit.
[QUOTE=SS2CZ;149536]No to,ale děláš špatně.:-E [/QUOTE]
Hmm, tak dobře, "dělám to špatně", ale výsledek je dobrý a mě se líbí...:-E
/Pro ty kdo to zajímá: (tv filmy) zachytám přes TV kartu(WinfastTV2000XP Expert)a ostatní pomocí Ulead Studio. Zpracování a vypálení pak v Nero Vision. A funguje to. ;) /
Hmm, tak dobře, "dělám to špatně", ale výsledek je dobrý a mě se líbí...:-E
/Pro ty kdo to zajímá: (tv filmy) zachytám přes TV kartu(WinfastTV2000XP Expert)a ostatní pomocí Ulead Studio. Zpracování a vypálení pak v Nero Vision. A funguje to. ;) /
[quote=stani;149539]Hmm, tak dobře, "dělám to špatně", ale výsledek je dobrý a mě se líbí...:-E
/Pro ty kdo to zajímá: (tv filmy) zachytám přes TV kartu(WinfastTV2000XP Expert)a ostatní pomocí Ulead Studio. Zpracování a vypálení pak v Nero Vision. A funguje to. ;) /[/quote]
No jen počkej až se ti zhorší zrak.........:-E :-E
/Pro ty kdo to zajímá: (tv filmy) zachytám přes TV kartu(WinfastTV2000XP Expert)a ostatní pomocí Ulead Studio. Zpracování a vypálení pak v Nero Vision. A funguje to. ;) /[/quote]
No jen počkej až se ti zhorší zrak.........:-E :-E
[QUOTE=petruskin;149504]Umí Nero přepočítat hdv do avchd?[/QUOTE]
[QUOTE=StD;149513] A jestli umí nebo neumí hdv/avc hd mne celkem nezajímá. To nechť tazatel hledá v jeho manuálu/helpu.[/QUOTE]
Hmm, neříká se tomuto náhodou schizofrenie?....:rolleyes:
[QUOTE=StD;149513] A jestli umí nebo neumí hdv/avc hd mne celkem nezajímá. To nechť tazatel hledá v jeho manuálu/helpu.[/QUOTE]
Hmm, neříká se tomuto náhodou schizofrenie?....:rolleyes:
[QUOTE=SS2CZ;149542]No jen počkej až se ti zhorší zrak.........:-E :-E[/QUOTE]
Naopak, proč by se mě měl zhoršovat, já netrávím kvůli jednomu DVD půl dne hraní s x-počtem programů... :D ;) :p :-E
Naopak, proč by se mě měl zhoršovat, já netrávím kvůli jednomu DVD půl dne hraní s x-počtem programů... :D ;) :p :-E
[quote=petruskin;149561]Upravuji trochu dotaz. Doporučíte mi nějaký nejlépe volně stažitelný enkoder hdv - avchd? Dík[/quote]
Tady máš návod:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Jde to i pomocí VirtualDubModu,ale výstup by jsi měl do AVI což se následně dá změnit na MP4,MKV.
Ono to jde i ve Womble jednoduše do MP4 (Mpeg Video Wizard DVD).
Tady máš návod:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Jde to i pomocí VirtualDubModu,ale výstup by jsi měl do AVI což se následně dá změnit na MP4,MKV.
Ono to jde i ve Womble jednoduše do MP4 (Mpeg Video Wizard DVD).