Změna časování titulků srt, sub pro mkv HDTV filmy
Zdravim, prosim poradte. Potrebuji precasovat titulky srt, prip sub, ktere spoustim zaroven s filmem. Titulky jsou tedy zvlast. U divX normalne pouzivam Subtitle Workshop, ale ten nezobrazuje mkv kontejener. Poradte mi prosim co na to pouzit. Diky
Aj ja som hladal nejaky program,ale pokial to chces casovat podla filmu je to prilis zdlhave.Mkv ma fps skoro vzdy 23 staci si teda stiahnut cesky subtitule tool a otvorit titulky urobene z klasickeho dvd ripu v 23fps a ulozit ako srt a frci to uplne normalne.skusal som to a zatial vsetky filmy na 100%.
Zdravím, já mám podobný problém.
Nemám v této oblasti moc zkušeností, ale časoval jsem už spoustu titulků, ale poprvé časuju titulky pro mkv video a jsem bezradný.
Potřebuju načasovat titulky .srt na HDTV video .mkv
Subtittle Workshop mi video sice otevře, ale jede mi jen audio, obraz nevidím.
video jinak přehrávám v WMP, nebo VLC. Oba mi přehrají obraz i zvuk.
Nevím v čem je problém video s titalkami bez problému přehraju, ale v Subtittle Workshop se nezobrazí obraz. Ve všech případech se mi otevřou Haali a DirectVobSub kodeky.
Poradtě mi prosím jak tohle vyřešit. Bez obrazu ty titulky nenačasuji. Budu rád za každý návrh.
Nemám v této oblasti moc zkušeností, ale časoval jsem už spoustu titulků, ale poprvé časuju titulky pro mkv video a jsem bezradný.
Potřebuju načasovat titulky .srt na HDTV video .mkv
Subtittle Workshop mi video sice otevře, ale jede mi jen audio, obraz nevidím.
video jinak přehrávám v WMP, nebo VLC. Oba mi přehrají obraz i zvuk.
Nevím v čem je problém video s titalkami bez problému přehraju, ale v Subtittle Workshop se nezobrazí obraz. Ve všech případech se mi otevřou Haali a DirectVobSub kodeky.
Poradtě mi prosím jak tohle vyřešit. Bez obrazu ty titulky nenačasuji. Budu rád za každý návrh.
Tohle už radil nahoře Foolproof, funguje to také s novějším FFDShow, ten musí mít povolený H.264AVC ve video dekodéru, ale to defaultně má.