Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

nějaké zkušenosti a ukázky s Canon XH-A1

Pave1 (4279)|17.12.2007 18:20
To Krifo - tak snad ti ty nastavení k něčemu budou, jejich vliv existuje, na druhou stranu ale dobře nastavená bílá "taky udělá svůj kus práce".

Opěrka vypadá zajímavě a použitelně, jsem zvědavý na tvé zhodnocení z reálného provozu, ať se daří.

Ahoj.
krifo (4)|20.12.2007 15:52
Tak opierka je doma. Prve dojmy.....na dlhšie statické zábery ujde ,/človek vypadá ako horolezec/, ale na svadby a pod.,,lietačky " je super v polovičnom prevedení, t.j. bez ručky a opierky na plece.....popruh cez plece a opierka opretá o brucho...treba vediet dýchať ...Funguje to, kameru to odlahči min. o 50 percent......a ako piše Stayman , da sa ,,vytáčať "do bokov ....zatial spokojnost v sobotu idem na ostro....
stayman (12393)|20.12.2007 20:35
Daj aj nejake foto z nej.. a zabery, ako stabilizuje..
Pave1 (4279)|31.12.2007 15:02
Tak přeji všem videonadšencům pěkný nový rok 2008, mnoho hezkých chvil, mnoho krásných a kvalitních záběrů, spolehlivou techniku, dobré světlo a co nejvíc spokojených diváků.

Loučím se tímto z "volného cyklu" zkoušení kamery XH-A1, závěrečnou "lehce silvestrovskou" verzí Vánočních trhů (základ je stejný, je to ale místy zkrácené, celkově učesanější a místy lehce silvestrovsky zpestřené .- ).

Točit se dá s každou kamerou, tak na viděnou v novém roce 2008.

( stahujte zde, 9min, 141MB, Xh-A1 v lowlight - http://www.videoproduce.cz/images/Vanocni_trhy_2007si.wmv )
stayman (12393)|31.12.2007 17:18
Pekne ti kresli kamerka, len zase, nauc sa pouzivat kos !!! A inak niektore efekty sa mi pacili, hlavne s tym "Š" :cool:
Pave1 (4279)|31.12.2007 20:23
Staymane - tyhle šmiky dělám delší (jak známo .-) ). Pak se to časem jistě prostřihne (když bych z toho nedej bože chtěl dělat něco prezentovatelnýho :D ), takhle je to pro mne ale něco jako "konzerva" záběrů" (a času).

K tomuhle konkrétně (snad) ještě přibude druhá část procházky (přes Karlův most a Kampu na Hrad) s výhledy na Prahu, možná i novoroční ohňostroj (jako konec). Nemá to ale žádné ambice "informovat", jen to zachycuje atmosféru - pro časy příští.
Proto je tam toho co nejvíc (co dnes vypadá jako zbytečnost, může být za pár let velmi cenné). Časem to vždy získá, vše kolem se velmi rychle mění...

Pracovně těmhle "konzervám času a prostoru" (a místní dobové atmosféry) říkám "budoucí hledání ztraceného času" (aby měli příští Čáslavští co hledat).
Proto je tam toho vždy víc, mám to tak rád. Čas později ukáže, co z toho vystřihnout (a co naopak získá cenu a má to smysl uchovat). Mám takových kazet už hodně, možná z toho jednou něco šmiknu (nebo to alespoň utřídím :D )

každopádně dík za reakci, já už chodím po Praze "po určitých trasách" (přímo pro své oblíbené záběry .-) ).

P.S. Musím říct, že některý blbiny jsou docela žravý na čas, nejvíc jsem se vyblbnul s tou mozaikou...