Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Vypínání zvuku AC3 v avi se dvěma zvukovými streami

  1. #1

    tie tie je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    18

    Udělal jsem .avi se dvěma zvukovými streamy AC3(česky, anglicky) v VDubMod. Když to spustím po pár minutách přestane zvuk hrát. Když se přesunu na jiný časový úsek filmu zvuk zase začne hrát a po pár minutách se vypne. Soubor avi a jedno ac3 dohromady fungují bez vypínání. Stalo se to také někomu? Používám na dekodování AC3filter0.7 a ffdshow. Víte někdo co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Čím to je neporadím, může to být i přehrávačem. Co používáš? MPC, ViPlay, MV2Player? Já bych zkusil uložit to místo do .avi do Matrošky. To zvládně buďto VirtualDubMod nebo se na to dá použít specializovanej program MKVToolnix. Pro návod se podívej na moje stránky do návodů a na poslední stranu o ripování DVD. Na přehrávání matrošky potřebuješ potom splitter, kterej je součástí matroska packu. Přehrávače ViPlay (DirectShow) a MPC (interně) ho obsahují. Dej vědět, jestli to pomohlo. Vláďa
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    tie tie je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    18

    Už jsem to vyřešil. Dal jsem ty dva AC3 streamy ve VDubModu do OGM kontejneru a už to nedělá problémy. Jenom jsem musel dát na primární stream anglický AC3(větší velikost) a na sekundární český AC3. Když to bylo naopak, tak to hrálo zrychleně při přepnutí na druhý stream.
    Na přehrávání používám Zoom Player. Předtím když to nešlo jsem zkoušel i jiné přehrávače, ale bylo to stejný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele artam
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,161

    tie: Pamätám sa, že podobný problém sa u dvojzvukových avi vyskytol, keď bol audio interleaving nastavený 1 frame, sw prehrávače sa s tým išli zadrhnúť - stačilo zväčšiť interleaving na cca 10 frames a už to šlo to hladko.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    441

    nevraviac o tom ze pri interleavingu po 1 frame je overhead giganticky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    tie tie je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    18

    Jo to tak bude, protože sem v tom VDubModu už nic se zvukem nenastavoval a teda interleaving zůstal na 1. To OGM nebo matroška je, ale lepší řešení (pojmenování streamů, titulky atd.).
    Ještě to zkusim pro jistotu, abych věděl, normalně do avi s tím větším interleavingem jestli to pude bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Plazma: Vypínání zvuku
    Od elly v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 14-01-2010, 15:03
  2. zkušenosti se zvukovými projektory na domácí kino?
    Od Jiricek_2007 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-01-2009, 15:06
  3. Kamera s 2ma zvukovymi stopami
    Od aa007 v sekci Videokamery
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-09-2008, 22:57
  4. Problem u filmu s vice zvukovymi stopami
    Od Eles v sekci Editace audia
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 11:18
  5. vypínání zvuku
    Od mitr v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-06-2004, 15:39