Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Pixel mapping a pár nejasností k vysvětlení

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    27

    Zajímá mě následující věc. Když mám plasmu s rozlišením 1366*768, tak jsem si myslel, že nejlepší je do ní pustit z PC před DVI signál s rozlišením 1366*768. Mám radeon 9600 pro a toto rozlišení nešlo, měl jsme pocit, že jsem zprovozníl 1368*768, ale pak jsme si nainstaloval nový ovladače a v powerstripu už tadle možnost nastavit nelze.
    Poprvé jsme se setkal s Edid / jestli to pamatuju dobře/ a nechápu, proč ta plasma nechce rozlišení 1366*768. Pokud to správně chápu, plasma sama pomocí této technologie dá vědět grafice, který jsou její oblíbený rozlišení.
    Mimochodem chybí tam 1080i, který plasma v pohodě zvládne. Moh by mě v tom někdo udělat pořádek?

    Další věc co by mě zajímala je, jestli v přehrávači, co to umožňuje nastavit ten přepočet na obdelníkový pixely?

    A snad poslední věc co bych konečně rád věděl detailně, jak je to s rozlišením 720p /1280*720/ a panelama, který když mají toto označaní, tak samozřejmě maj rozlišení 1366*768 a video v 720p i při nastavení aspect rato na source jede přes celou obrazovku.

    Ocením, když mě tydle věci někdo vysvětli, tak, abych je do detailu znal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    27

    to tomu nikdo nerozumí, že za 24 hodin není ani řádka? kde myslíte, že by toto věděli? je jnějaký odborný forum na Tv a obecně hifi techniku?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    27

    může mi někdo, prosím, poradit nějaký forum, kam chodí lidi co se v tomto vyznají? dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    No já myslím, že se nikdo neozývá zejména kvůli tomu, že nelze dost dobře pochopit, cože to vlastně chceš vysvětlit.
    1366x768 rozhodně není VESA standard, takže pokud to nejde nastavit Ani PowerStripem, tak to asi nejde.
    Prokládaný režim 1080i30 jde podle mě nastavit až u karet vyšší třídy, než 9600, myslím od X800 výš.
    Na mé X1950Pro to jde ručně a lze i custom formát - návod viz obrázek, údajně je to určeno pouze pro zobrazovací zařízení, která právě v informacích EDID mají chaos, ale.........
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    27

    díky za odpověď a snahu.......ale, power strip by to nastavení uměl, ale s jinou kartou. a 1080i na své kartě nastavím a na panelu funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Radoo
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    1,304

    snad někomu pomůže velmi dobrá utilitka nejen na test pixelmappingu ... ?
    http://www.eizo.cz/lcdtestutility.html
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. LCD: PANASONIC TX-L37U2E/L32U2E/L42U2E a pixel mapping 1:1
    Od mattoxx v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-11-2010, 13:38
  2. LCD a pixel mapping
    Od Pičmulínek v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-10-2008, 13:04
  3. Pixel Mapping 1:1
    Od lojza1 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 27-08-2008, 14:45
  4. Toshiba 42X3030DG nebo 37X3030DG a pixel mapping
    Od bobo0007 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 26-12-2007, 16:49
  5. Jakou LCD 37" s pixel mapping 1:1 při FullHD
    Od bobo0007 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-12-2007, 12:00