Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: MPEG-2 zmena audia

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    24

    Zdravi vsechny - nedavno jsem si poridil DVT2000H a funguje suprove, jen mam problem s nahravkou z Novy, kdyz vysilaji v DVB-T neco dvoujazycne, tak to nevysilaji jako dva jazyky, ale jako stereo a v levym je CZ a v pravym je orig.
    Nemate nekdo tip v cem hotovy mpeg-2 upravit, aby v nem byl jen ten levy kanal.
    Jen doplnim, ze to provouji na x64Vista-ENG, nahravam v dodanem WinFAST-PVR2 a striham ve VideoReDo-Plus (ten bohuzel potrebne kouzlo s audiem nema).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Demux -> úprava audia v patřičném SW (Audition, Audacity apod.) = vybrat jen žádoucí stopu - copy+paste - nicméně výsledek bude jen 2kanálové mono... Že se na takovou stanici nevy......
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 17-05-2007 v 12:46
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    24

    Bude nejaky z tech softu chodit na Vistax64?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Jo tak to nemám tuchy. Nejsem masochista, abych se s něčím takovým jako Vista trápil. Mě vyhovuje W2K a v těch chodí vše jak inzerováno...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    24

    Tak jsem zkusil ten audacity a ten nic potrebneho neumi (nebo jsem to nenasel), otevru sice mpeg, oddelim jeden kanal, ale uz to jako mpeg ulozit nejde - jen export.
    To muzu rovnou pouzit PremierePro a nemusim pouzivat dva programy

    Nejaky jiny tip
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    No nevím jak ty, ale já v těchto programech pracuji zásadně s WAV/PCM soubory, ze kterých potom ve výsledku vyrábím AC3, které potom muxuji zpět k MPV streamu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    No já bych asi zvolil bez demuxů a extra audio editorů Womble a v něm si pohrál s mute,duplicate,combine u příslušných zvukových kanálů.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    24

    to StD:
    tak jsem zkusil ten Womble a umi presne co potrebuju 0.5GB soubor cca 1min to jde- dik za pomoc

    70$ neni tolik
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-03-2012, 22:06
  2. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 09-08-2010, 23:48
  3. Změna fps u audia
    Od venousx v sekci Editace audia
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-06-2008, 14:52
  4. změna FPS audia bez rekomprese
    Od SOCOM v sekci Editace audia
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 24-09-2006, 22:03
  5. změna mpeg-1 na AC3
    Od alanpes v sekci Editace audia
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 30-07-2005, 21:50