Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: ATI excalibur radeon 9200 vivo

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Mamonick
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    5

    Chtel jsem si grabnout jednu vhs kazetu, ale vysledne video se chvilema opakuje az 8x zhruba tak 2-3s potom zase pokracuje dal a zase se zacne opakovat. Zkousel jsem grabovat ve vsech moznych programech ale vysledek je porad stejny. Zkousel jsem jinou verzi ovladacu catalyst 8-051-040825, catalyst 8-00-040322a,capture-wdm-6-14-10-6246, ale nepomohlo to. Nakonec jsem prisel na to, ze kdyz v programu Virtual VCR zapnu Smart Tee i na preview tak se to zacne opakovat stejne jako ve vyslednem videu (preview jinak chodi plynule). Zkusil jsem tedy preinstalovat DirectX mel jsem 9.0 nahodil jsem 9.0c ale vysledek byl porad stejnej. Opravil jsem teda instalaci windows ale porad to nepomaha. Mam athlon xp 1800+, assus a7v8x-x, WD 160GB 7200/8MB,256 MB DDR 400MHz. Nedavno sem si koupil novy disk. Na stare instalaci jsem graboval bez problemu. Pokud nekdo vite co s tim poradte pls.Diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Citace Původně odesláno od Mamonick
    Chtel jsem si grabnout jednu vhs kazetu, ale vysledne video se chvilema opakuje az 8x zhruba tak 2-3s potom zase pokracuje dal a zase se zacne opakovat. Zkousel jsem grabovat ve vsech moznych programech ale vysledek je porad stejny. Zkousel jsem jinou verzi ovladacu catalyst 8-051-040825, catalyst 8-00-040322a,capture-wdm-6-14-10-6246, ale nepomohlo to. Nakonec jsem prisel na to, ze kdyz v programu Virtual VCR zapnu Smart Tee i na preview tak se to zacne opakovat stejne jako ve vyslednem videu (preview jinak chodi plynule). Zkusil jsem tedy preinstalovat DirectX mel jsem 9.0 nahodil jsem 9.0c ale vysledek byl porad stejnej. Opravil jsem teda instalaci windows ale porad to nepomaha. Mam athlon xp 1800+, assus a7v8x-x, WD 160GB 7200/8MB,256 MB DDR 400MHz. Nedavno sem si koupil novy disk. Na stare instalaci jsem graboval bez problemu. Pokud nekdo vite co s tim poradte pls.Diky moc
    Člověče, tak to seš konečně někdo, komu se to stalo, nikdo mi to nechtěl věřit! Abych řekl pravdu, na příčinu jsem tenkrát nepřišel, jedině nainstalovat nové verze softu (musíš odinstalovat staré i z registrů)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    37

    A nerobi vam to, ludkovia, ochrana VHS - "Macrovision"? Preco by to malo robit len pri grabovani VHS, alebo vam to robi vzdy? Na prelomenie Macrovision su upravene subory pre ovladace ATI, treba zagooglovat - "ATI Macrovision".
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Citace Původně odesláno od Tykoxxo
    A nerobi vam to, ludkovia, ochrana VHS - "Macrovision"? Preco by to malo robit len pri grabovani VHS, alebo vam to robi vzdy? Na prelomenie Macrovision su upravene subory pre ovladace ATI, treba zagooglovat - "ATI Macrovision".
    To bylo u běžného zachytávání TV, takový lama zase nejsem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Mně to zatím šlape dobře - ovladače k ATI jsou "wxp-w2k-ccc-8-051-040825a-017633c", zachytávací soft ATV2000 a ukládání přímo do WMV.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Mamonick
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    5

    Tak jsem zkusil ATV2000 a funguje to. A ted uz to funguje i ve vsech ostatnich. Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Radeon 9200 SE 64 MB a TV
    Od oto v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-01-2006, 20:36
  2. ATI Radeon x600Pro VIVO
    Od mark-q v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-03-2005, 16:32
  3. Radeon 9550 VIVO
    Od peacemaker_tvf v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-02-2005, 21:45
  4. TV na ATI RADEON 9200 VIVO
    Od imported_AL v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 21-08-2004, 07:46
  5. ATI RADEON 9200 VIVO
    Od spigy11 v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 27-06-2004, 20:29