Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 36

Téma: LCD Philips PF5331 - zapojení YUV,RGB,HDMI

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    15

    Nevíte někdo proč mi v YUV zapojení TV se set-tob-boxem na SCART nejde na TV měnit formát obrazu? Pořád tam je 16:9 a nejde a nejde to změnit. Nevím jestli je to tím boxem Comag SL35T, nebo televizí. Při zapojení na SCART-SCART v RGB to ale přepínat jde. Docela oříšek.. Nestalo se to někomu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    RGB je kvalitnější propojení, takže to snad ani nemá smysl řešit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    15

    No pořídíl jsem si kabel se zlacenými konektory a příjde mi že je to docela rozdíl oproti tomu RGB, ale třeba je to fakt tím kabelem. Jinak měl jsem za to, že ten komponentní vstup je lepší, jestli to teda jde na úhlopříčce 81cm pozant
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Jestli je ten kabel SCART-SCART skutečně v kvalitním provedení (nikoli "stánek za 55Kč"), tak RGB musí být perfektní. Samozřejmě vycházím z toho, že není problém v jednotlivých zařízeních (např. u DVB-S receiveru pro CigiTV - Humax DIGI+II - je RGB na zblití).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    15

    OK, no co se dá dělat, zkusím ten kabel vyměnit za SCART-SCART. Sehnal jsem to někde v ELECTRO-WORLDU.. Měli tam ruzný značky. Poraď nějakej slušnej co doporučuješ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Něco na tento způsob (poznáš to podle průměru, který je "bambus" a ne "špejle"):

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    15

    ješte se vrátím k tomu tvému tvrzení, že
    Citace Původně odesláno od Pitomec
    RGB je kvalitnější propojení, takže to snad ani nemá smysl řešit.
    Lepší než progressive scan. Jak jsi k tomu došel?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    15

    jj, něco takovýho tam měli Dokonce tam bylo i porovnání dvou rozříznutejch SCART kabelů, byl to docela rozdíl.
    Dikec
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od Zira
    ješte se vrátím k tomu tvému tvrzení, že
    Citace Původně odesláno od Pitomec
    RGB je kvalitnější propojení, takže to snad ani nemá smysl řešit.
    Lepší než progressive scan. Jak jsi k tomu došel?
    Spíš bych se měl ptát já tebe jak došels k tomu, že je to jinak Ale nechápu co řešíš, když tvůj receiver má YCrCb (nikoli YPrPb)

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    15

    Ty vole, toho sem si nemšiml, ale to bude asi ten problem..
    Mám tam ale CVBS+YCbCr. CO s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    CVBS=FBAS. A co s tím? To, co jsem psal výše:

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    16

    na vstupoch hdmi a Ypbpr nazyvane tiez yuv mas natvrdo wildescren.neda sa menit format obrazu .tiez mam lcd philips a tiez mi to trvalo kym my to doslo ze sa musim zmierit s osudom ci budem mat kvalitnejsie spojenie alebo menit format obrazu.format mozes nastavovat iba v setobboxe.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    15

    Chceš mi říct gorilo, že když si pořidím set-top-box s HDMI výstupem (Samsung...) a připojím do HDMI TV vstupu, tak si nebudu moct přepínat formát obrazu na TV? To ne že ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    16

    jo že jo
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček Avatar uživatele plikous_tvf
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    54

    Citace Původně odesláno od Zira
    Chceš mi říct gorilo, že když si pořidím set-top-box s HDMI výstupem (Samsung...) a připojím do HDMI TV vstupu, tak si nebudu moct přepínat formát obrazu na TV? To ne že ne?
    Ten Samsung s HDMI mam, ale jeste jsem to nak pres HDMI nevozkousel Jedu to normalne pres RGB scart, kazdopadne pochybuju, ze by to bylo pres HDMI lepsi, ale az sezenu kabel tak to urcite vyzkousim
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 20-09-2012, 16:50
  2. Zapojení HDMI kabelu do PS3
    Od rotrinho v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 14-10-2008, 06:20
  3. plazma Philips 42 PF5331
    Od misoo v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-10-2006, 21:37
  4. PHILIPS 32 PF5331
    Od sklen v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-10-2006, 14:12
  5. Zapojeni DK Philips LX3900SA
    Od shura v sekci Bastlení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-10-2004, 11:00