Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 34

Téma: WinFast TV2000XP EXPERT a Win VISTA

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    38

    Tkaze pre Visty sa ako najvhodnejsia zatial javi kombinacia:
    [color=red]2.02.13[/color]: http://support.levi.cz/soubor.php?produkt=Winfast+PVR2
    [color=red]4.0.107.3210[/color]: http://tw1965.myweb.hinet.net/Leadtek.htm

    Pan Mašek, prosim, nemohli by ste tento topic oznacit ako Dolezite? Myslim, ze s nastupujucou Vistou sa toho ohladom Experta preberie este hodne. Vdaka
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Pan Mašek, prosim, nemohli by ste tento topic oznacit ako Dolezite?
    Zatím nikoli. Je tady "spešl" vlákno pro PVR, PVR2, Leadtek kompletně a TV2000Expert/FM radio. Nikde není "spešl" vlákno pro Win98, WinXP. Tudíž ani nebude pro WinVista. Není možné pro každý model dát "důležitost" - bude to nepřehledné.(stejně si tázající zakládají svá extra vlákna, v domnění zdůraznění důležitosti, ačkoli by mohli pokračovat ve vláknech k tomu určených)

    Maximálně, až bude potřeba, sjednotím modely Leadtek / Vista pro jedno vlákno. (týká se samozřejmě i ostatních tunerů) Zatím se tu probírá pouze Expert, který stejně nahradí Global.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    Tak jeden problem jsem preci jen zaznamenal. TV bezi ted naprosto perfektne, ale s radiem je problem. Nejprve se klient nechtel vubec pustit, protoze postradal knihovnu mfc71.dll. Stahnul jsem ji z netu a nahral do adresare System. Aplikace se nyni tedy spusti, ale vytuhne jakmile se pokusim vlezt do nastaveni (jina tlacitka na panelu funguji normalne).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    na webu tw1965 je archiv se staršími verzemi FM tuneru. zkus z něj vybalit jinou verzi než je ta nainstlovaná a nahradit...
    rádio v PVR2 b 13 není moc povedené.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    38

    Citace Původně odesláno od Treglis
    Tak jeden problem jsem preci jen zaznamenal. TV bezi ted naprosto perfektne, ale s radiem je problem. Nejprve se klient nechtel vubec pustit, protoze postradal knihovnu mfc71.dll. Stahnul jsem ji z netu a nahral do adresare System. Aplikace se nyni tedy spusti, ale vytuhne jakmile se pokusim vlezt do nastaveni (jina tlacitka na panelu funguji normalne).
    Uplne ten isty problem. TV slape pod Vistou perfektne, no radio nemozem rozbehat, resp. pri stlaceni nastaveni sa aplikacia vypne. Hladam tiez vhodne riesenie. Ak na nieco pridete, prosim hodte to sem! Vdaka
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    použil jsi ty starší verze rádia, jak jsem psal vejš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    Jo ja zkusil starsi verzi, tam jsem se sice do nastaveni uz dostal, ale nebylo tam mozny nastavit vystupni zarizeni. Zadny to nenadetekovalo. Nakonec pouzivam tu verzi co je s PVR2 a ladim to primo z hlavniho panelu. Funguje a hraje to dobre.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    38

    Citace Původně odesláno od DoomHammer
    použil jsi ty starší verze rádia, jak jsem psal vejš?
    nemohol by si mi sem hodit prosim link? a to radio staci len preinstalovat alebo ako nainstalujes tu starsiu verziu do PVR2?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    ten archiv na stránce tw1965 najdeš zde: http://tw1965.myweb.hinet.net/WinFastDTV.htm

    jinak je vyvěšena nová verze b 14 http://www.bgslevi.cz/pub/support/so...vr2_v20214.zip

    a tady je changelog: http://tw1965.myweb.hinet.net/doc/Wi...VR2_v20214.mht - píšou tam, že opravili pár věcí pod vistou
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    38

    Takze odskusane. PVR2 b14 slape ako hodinky - teda aplikacia TV. S FM je to uz horsie. Skusil som ten archiv na stranke tw1965. Ten ma uz pusti do nastaveni, trochu robi problemy pri nastaveni vstupu, ale treba to este urcite vyladit. A hlavne, nejde zvuk zo vsetkych repro (pri 5.1 sustave), co ma stve najviac. Takze zatial odksusana ako-tak funkcna kombinacia:
    Drivers:
    4.0.107.3210 z http://tw1965.myweb.hinet.net/Leadtek.htm
    Software:
    http://www.bgslevi.cz/pub/support/so...vr2_v20214.zip
    http://tw1965.myweb.hinet.net/WinFastDTV.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    s vistou bude díky totálně přepracovanému systému ovládání hlasitostí zvukovky ještě drbačka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Trent
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    324

    asi sa vydrbem na celu vistu a ostanem pri perfektos vyladenych XP... vsetko slape ako ma...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    tak tak. pro studijní účely je vista fajn, ale na rozumnou práci se nehodí
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    38

    Sice som to tu uz raz pisal, ale spitam sa este raz, pretoze problem stale trva.
    najskor uvediem moj hardware: AsusP5B deluxe, integr. zvukovka, Winfast TV2000Expert a MERCURY HT 6200 5.1.
    Moj problem: pri prehravani z winamp, WMP, PowerDVD ide zvuk zo vsetkych repro, ale pri prehravani z TV karty a CD romu ide zvuk len z prednych. Samozrejme su tieto zariadenia prepojene tym tenkym kablikom na dosku.
    Chcem sa spytat ako by som mohol dostat zvuk do vsetkych repro, resp. ci problem moze byt v tom, ze zvukovka nedokaze zmixovat stereo vstup do vsetkych repro? Viete niekto poradit? Vdaka
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    63

    Jak mám nastavit zvuk na nahrávání? Při sledování je zvuk dobrý, ale nahraný je hrozný a strašně potichu. To ovládání zvuku ve Vistách je strašný.
    TV karta WinFast TV2000XP EXPERT, interní zvukovka na základní desce ASUS K8N - nejnovější kodek od Realteku pro Vistu, program WinFastPVR2 2.0.2.14. Testuji na Vistě 32.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WinFast TV2000XP Expert-tv jen šumí
    Od fanynek v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 24-01-2009, 14:25
  2. Winfast TV2000XP expert + PVR2+ Vista 32bit
    Od Hi-tech v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-01-2009, 07:22
  3. Winfast tv2000xp expert
    Od agregatos v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-02-2007, 19:05
  4. WinFast TV2000XP Expert + kabelovka od UPC
    Od Nyny v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 13-02-2006, 07:26
  5. WinFast TV2000XP Expert
    Od belzebub v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-04-2004, 09:03