jak stříhat, editovat MPEG2
Srdečně zdravím! Mám asi trapný dotaz, jsem laik, ale chtěl jsem se zeptat, jakým způsobem bych mohl (jestli to vůbec jde) upravovat to, co nahraji do počítače z PCTV v MPEG2. Dá se nějakým způsobem použít třeba Pinnacle studio 9? Předem moc děkuji za odpověď.
V zájmu vlastního zdraví (nebezpečí zešílení) přejdi na kvalitní A/D převodníky od Canopusu ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste]) a editaci výhradně DV formátu.
[quote=hulme]Srdečně zdravím! Mám asi trapný dotaz, jsem laik, ale chtěl jsem se zeptat, jakým způsobem bych mohl (jestli to vůbec jde) upravovat to, co nahraji do počítače z PCTV v MPEG2. Dá se nějakým způsobem použít třeba Pinnacle studio 9? Předem moc děkuji za odpověď.[/quote]
Ano dá, ale......
Odpověď je totiž na článek, prolistuj forum, někdo s tím má problémy, někdo je spokojen, záleží na tom, co od toho očekáváš. Jestli to budeš přehrávat na TV s diagonálou 32 cm nebo (i v budoucnu) na HDTV ?
Ano dá, ale......
Odpověď je totiž na článek, prolistuj forum, někdo s tím má problémy, někdo je spokojen, záleží na tom, co od toho očekáváš. Jestli to budeš přehrávat na TV s diagonálou 32 cm nebo (i v budoucnu) na HDTV ?
Děkuji za odpovědi! Ten Canopus je na těchto stránkách dost opěvovaný, tedy do něj půjdu. DV formát je ten co leze z kamery při stahování do počítače, jestli se nepletu. To už by mi svítalo na lepší časy, protože to už tak trochu zvládám při práci s kamerou. Ještě jednou moc děkuji.