Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Pulsnímky!!!

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    64

    Čau
    Prosím Vás mám velikej problém a musím ho řešit okamžitě! Sestříhal jsem videlo a některé záběry jsou OK a některé se trhají (pulsnimky). Na PC je vše OK ale ne, na TV (
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    V dotyčných záběrech je otoč ReStreamem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    nedbis
    Musíš napsat trochu víc detailů. Jaký video si sestříhal, kde jsi ho vzal, v jakym ho máš formátu, jak se to škube (otočený plůsnímky?) atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    64

    Jo to bude ono otočený pulsnímky!!! To restream neznam ale určitě to vyzkouším. Vyřešil jsem to tak, že sem inkriminované střihy vyrendroval ve vmw a z5 vložil do videa. Záběry byly z VHS a někdo je kdysi dal na DVD...stříhal sem v SV7 *.vob! Díky moc za rady.
    Ještě bych se chtěl zeptat, jestli tento problém nemůžu nějak zjistit už při stříhání na PC??? Na PC je vždy vše OK a problem je až na TV.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    S ReStreamem na "vmw"! Tak tady to bude ještě zajímavé... neb základy o prokládání se nečtou, že?! Tady se freakové dozví věci. Sorry za OT, ale toto pobavilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    nedbis
    Dá se to samozřejmě zjistit, viz. můj článek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    wmv neumi interlaced pokud vim...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    64

    Však vím, že neumí interlace wmv...proto to pro me bylo dobre!!! Už to mám vyřešené a všm Vám mooooc díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. zapomenute pulsnimky? Premiere?
    Od lBoss v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-11-2009, 10:59
  2. LCD TV - 16:9 - půlsnímky ?
    Od adagio v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-10-2006, 14:28
  3. pulsnímky DVD Architect
    Od milan78 v sekci Mastering
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-08-2006, 17:46
  4. pulsnimky odstranění
    Od Andeer v sekci DV/HDV
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-12-2004, 21:52
  5. Kdy se přehodí půlsnímky u editace?
    Od Tomáš X. v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-10-2004, 12:53