Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: O2TV + 32pw9551 na HDMI

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    3

    Mám tuhle parádní televizi a k ní připojený set top box iCan od O2. Propojení mi však jde jen přes Scart, i když zvolím HDMI, na vstupu HDMI je jen modrá obrazovka (nedávno tu někdo popisoval stejný problém s DVD přehrávačem). Nejsem expert, nemůže být náhodou problém v tom, že TV zobrazuje 576p, ale na set top boxu jde nastavit rozlišení HDMI jen 576i ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    311

    S najvacsiou pravdepodobnostou to bude tym ze TV cez HDMI nepodporuje 576i (len 576p)... nemam to sice odskusane, ale uvadza sa to tak v technickej popiske.
    (2strana, formaty videa)
    http://www.p4c.philips.com/files/3/3...12_pss_ces.pdf


    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele ODSakEda
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    2,310

    Ach jo, už to začíná Naco propojení pomocí HDMI u ne-HD zobrazovadla tak ne-HD playeru a ne-HD videa-obtazu-filmu???
    HDMI=defacto DVI!!!!! Tedy co to má u analogové vakuové telky s prokládaným PALem a s ním spjatého i zdroje videa-DVDvideo s 576 řádky a často navíc prokládané..., dělat s digitálním propojením???...

    Ahá, marketing! Má to přeci ten HáDéTéVé vstup HáDéeMIí! To je špicá!

    Nehledě mnaa to, že za 15.000 koupím sice nechvalně známou (pamětníky) TESLU LCDTV ale 37" a ta je digitílním zobrazovadlem, čili HDMI opodstatněné a navíc HD a skutečně 16:9 i rozlišením! : http://www.electrohall.cz/store/Good...sID=SE01468145
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele stani
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,657

    Citace Původně odesláno od citizen
    Mám tuhle parádní televizi a k ní připojený set top box iCan od O2. Propojení mi však jde jen přes Scart, i když zvolím HDMI, na vstupu HDMI je jen modrá obrazovka (nedávno tu někdo popisoval stejný problém s DVD přehrávačem). Nejsem expert, nemůže být náhodou problém v tom, že TV zobrazuje 576p, ale na set top boxu jde nastavit rozlišení HDMI jen 576i ?
    Jo, jo - ta modrá obrazovka na HDMI 576i je "v pořádku", je tam třeba pustit 576p.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od ODSakEda
    Ach jo, už to začíná Naco propojení pomocí HDMI u ne-HD zobrazovadla tak ne-HD playeru a ne-HD videa-obtazu-filmu???
    HDMI=defacto DVI!!!!! Tedy co to má u analogové vakuové telky s prokládaným PALem a s ním spjatého i zdroje videa-DVDvideo s 576 řádky a často navíc prokládané..., dělat s digitálním propojením???...

    Ahá, marketing! Má to přeci ten HáDéTéVé vstup HáDéeMIí! To je špicá!

    Nehledě mnaa to, že za 15.000 koupím sice nechvalně známou (pamětníky) TESLU LCDTV ale 37" a ta je digitílním zobrazovadlem, čili HDMI opodstatněné a navíc HD a skutečně 16:9 i rozlišením! : http://www.electrohall.cz/store/Good...sID=SE01468145
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    302

    Nehledě mnaa to, že za 15.000 koupím sice nechvalně známou (pamětníky) TESLU LCDTV ale 37" a ta je digitílním zobrazovadlem, čili HDMI opodstatněné a navíc HD a skutečně 16:9 i rozlišením! Cool :
    Nevíte kde se dá v Praze tahle telka vidět. S inegr. dvbt je to fakt láce. Zajímalo by mě jaký má v téhle uhlopříčte obraz z dvbt.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele ODSakEda
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    2,310

    Citace Původně odesláno od woland
    Nehledě mnaa to, že za 15.000 koupím sice nechvalně známou (pamětníky) TESLU LCDTV ale 37" a ta je digitílním zobrazovadlem, čili HDMI opodstatněné a navíc HD a skutečně 16:9 i rozlišením! Cool :
    Nevíte kde se dá v Praze tahle telka vidět. S inegr. dvbt je to fakt láce. Zajímalo by mě jaký má v téhle uhlopříčte obraz z dvbt.
    Mě taky! Nepochybuji o obrazu z PC po digitálním rozhraní DVI popřípadě analogovém, ale vpodstatě HD rozhraním: VGA, ale z prokládaného analog video IN by mě to zajímalo, což defacto bude i případ propojení obvodů obrazovky a integrovaného i když digitálního... TV přijímače...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. CRT Philips 29PT9521 a 32PW9551
    Od stani v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1921
    Poslední příspěvek: 29-10-2012, 12:43
  2. Pazvuky z repro u 32PW9551
    Od Supan v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-01-2008, 14:01