Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Změna tlačítka v DVDA3

  1. #1

    MH MH je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    164

    Ahoj, prosím o radu, zkouším , ale nedaří se mě to nikde nastavit, vyrobil jsem menu pozadí a vložil videa, u takto vzniklého tlačítka jsem nastavil průhlednost, alfa 0 , ale nejde me udělat aby při najetí ovladačem se třeba objevil okraj nebo něco pro identifikaci aktivního. Díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    pouzij empty button! Ten ti udela presne danou funkci, kterou pozadujes a nebude te nutit zbytecne prerenderovavat jiz ze strihoveho programu predpripravene menu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    MH MH je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    164

    Fantas!
    Díky vyzkouším. Mám ale to že jak jsem kreslil pozadí, tak jsem na něm jakoby ty tlačítka naznačil a ted potřebuji aby na tom místě se cosi provedlo. Aby bylo poznat co je aktivní
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    MH MH je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    164

    Zkouším to už nějakou dobu a jsem trochu vedle z těch masek a tak , vytvořil jsem buton, přiřadil video a ted chci udelat když najedu ovladačem na požadovaný titul aby se puvodni obrazek změnil za jiný, vytvořil jsem v 2 obrázky jeden čb druhý v barvě a chci aby po najetí popř. ten aktivní byl barevný, nevím kde toto zadat, poradte prosím kdosi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    119

    Ahoj,
    tak já mám stejnej problém. Už sem se tady nedávno ptal, ale marně. Jen vím, že jsem to už kdysi dávno udělal. Ale ať zkouším co zkouším, nemůžu se dopídit jak. Snad někdo poradí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    MH MH je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    164

    LosPablos
    Jo zkoušel jsem to v tmpgenc ale tam nejdou dodat titulky, tak jsem ustrnul na mrtvem bodu....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    rollover buttons v DVD video specifikacich nejsou mozne, muze se to obchazet zdvojenim menu, ale tim se zpomali reakce na tlacitkach, bylo to uz podrobne probrane na tomto foru
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    max lze pouzit 3-4 barevne buttony, architect ma ale jen 1barevne!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    66

    Citace Původně odesláno od MH
    vytvořil jsem v 2 obrázky jeden čb druhý v barvě a chci aby po najetí popř. ten aktivní byl barevný, nevím kde toto zadat, poradte prosím kdosi...
    Snad jsi myslel toto.....Není to nic těžkého, pořádně si "pročti" projekt
    http://data1.edisk.cz/stahni/31379/m...ar_1.84MB.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    skaut
    to si myslim, ze nemysli! Tady se bavime o moznosti masky, ktera bude ve forme obrazku a nejen 1barvy, ktera zvyrazni dany button... \/
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    66

    Potom ale jak jsi psal - nejde. Takto se to dá jen "obejít"
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    MH MH je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    164

    Fantas!
    Dekuji za rady, a pokud to teda je tak jak říkáš , nejde udělat třeba jen pouze možnost barevne změny okraje , jakoby ramečku kolem tlačítka? Použil bych v tlačítcích aby jelo video, ale po vybrání aby došlo k jakési změně aby bylo jasné co je aktivní..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    MH
    no jasne!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    MH MH je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    164

    Fantas!
    Moc díky vyzkouším
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Tlačítka v DVD Architectu
    Od LosPablos v sekci Mastering
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-01-2008, 14:24
  2. Zarovnani do bloku v DVDA3
    Od Lubi v sekci Mastering
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 01-10-2005, 18:45
  3. Prekryvajici se HIGHLIGHT v DVDA3
    Od Lubi v sekci Mastering
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-07-2005, 19:50
  4. Zvuk v hlavnom menu DVDA3
    Od Spiro v sekci Mastering
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-07-2005, 22:24
  5. rozdíl mezi dvda2 a dvda3
    Od yaso v sekci Mastering
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-06-2005, 18:12