Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Problém s pinnacle studio 8 na notebooku

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    4

    Když jsem si studio nainstaloval na mem kompu tak jel v pohodě a když jsem ho nainstaloval taťkovi na notebook, tak když jsem dal nahráváni z kamery, tak mi to nabídlo že to bude nahrávát jen 14 minut a 53 sekund a nikde to nejde nastavit aby to nahrávalo déle, přitom taťka tam má volné asi 40 GB takže místem to není,takže by to mělo jít. Je na notebooky snad nějaká speciální verze? poraďte, nebo alespoň mi poraďte nějaký jiný program dobrý na tvorbu videa na kterém by šla čeština. Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    616

    Velkost je vypocitana podla formatu v akom chces stahovat. Pre DV je to cca 13GB na hodinu videa. Vycisti si hard. Dokonca ak ma pamat neklame dokaze to aj PS.
    Specialna verzia pre notas nie je. Ja som na dovolenke grabovaval v pohode do notasu cez Pinnacle.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    4

    Já mám volé 40 GB takže když to chci v DV tak by mi to mělo přece nabídnout déle než 14 minut. Disk mám vyčištěný, ten noťas je nový.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    616

    Malo by ti to dat cca 3 hodiny. Mne to zakazdym dobre spocitalo. Teraz ma napadlo. Nemas nahodou FAT32?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele BOBA
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    604

    Citace Původně odesláno od Joe-Joe
    Malo by ti to dat cca 3 hodiny. Mne to zakazdym dobre spocitalo. Teraz ma napadlo. Nemas nahodou FAT32?
    Je to tím FAT32.Mělo by ti to jít uložit i tak celé, ale na 4x. Zformátuj si disk na NFTS ( doufám, že máš XP ). Jinak hodně štěstí s Pinnacle a to ještě k tomu na notebooku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    4

    Aha dikes, pokusím se a jinak nevíte o nějakém lepším programu na kterém by šla i čeština?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    616

    Cestinu je mozno doinstalovat do viacero softov. Treba vsak prihliadnut na konfiguraciu notasa.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele BOBA
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    604

    Citace Původně odesláno od Meciik
    Aha dikes, pokusím se a jinak nevíte o nějakém lepším programu na kterém by šla i čeština?
    Ulead video studio http://www.ulead.com/vs/trial.htm
    čeština http://cestiny.idnes.cz/pu/uleadvideostudiocz.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    4

    Díky moc, předělal jsem to a jede mito v pohodě už.

    Jinak to Ulead video studio 8 mám doma origoš, ale nejde mi do toho prcnout čeština, háže to nějakou chybu, ale tak už je to jedno, když mi to už frčí.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. problém s Pinnacle studio 15
    Od agnus v sekci Editace videa
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 03-11-2011, 08:27
  2. CAM STUDIO a pinnacle problem
    Od nias v sekci Editace videa
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 20-09-2011, 22:30
  3. Problém v Pinnacle Studio Ultimate
    Od Overdose v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 27-05-2011, 17:10
  4. Problem s Pinnacle Studio 10.5
    Od hanni v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-04-2007, 07:55
  5. Problém s Pinnacle Studio
    Od Deon v sekci Editace videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2006, 20:26