Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 41

Téma: " Joint Stereo "...co to je ???

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    79

    Chtěl bych se zeptat,co znamená " Joint Stereo " ???
    děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kocourleo
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    353

    Dal jsem do Googlu Joint stereo a první odkaz vede sem:

    http://www.freemusic.cz/soft_MP3.php
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Atkins
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    463

    Je to stereo po "jointu" - takove osvindlovane
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Atkins
    pri nizsim datovem toku muze byt diky Joint stereu paradoxne lepsi zvuk...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    no... asi moc ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    mirekv
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Fantas!
    No a jak? Pokud je stereoefekt malý, tak snad, ovšem s nějakým náhlým rozšířením se zhorší a to je možná rušivější než u klasického sterea. Ovšem to je spíš otázka pro vás netopýry, tebe, pee.tra a pod. Já teda bych to nepoznal, mně stačí normální stereo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    Raz som nieco nahraval z kazetaku a tam to bolo degradovane (cinely, vyssie tony). Kdesi som cital, ze pokial je dany zvuk v pohode pri mone, tak joint bude tiez.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Joint stere využívá toho, že původně ze dvou kanálů levý+pravý vytvoří kanály střed+rozdíl. V druhém případě je komprese efektivnější a tak při stejném bitrate má joint-stereo vyšší kvalitu než obyčejné stereo.

    jojto
    Pokud je zvuk moono, tak rozdílový kanál je nulový.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    mirekv
    presne tak, jak pise Vlada, proste nepotrebuje takovy vysoky datovy tok, jako klasicke stereo. Pokud delam mp3 lame pod 160kbps, tak zapinam joint stereo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Fantas!
    vladovy názory znám, VBR a pak fuj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    vlada
    Prehratie nahravky (stereo) v mone (kanaly su spocitane) odhali pripadne posunutie (napr. kazetak - zle nastavená snímacia hlava) a vysledok je degradacia. Pri jointe sa vyuziva podobnost laveho a praveho kanalu na ukor ciastocnej straty sterea (v praxi nebadatelne) a redukcie objemu dat. Joint sa pouziva do 192kbit/s.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Fantas!
    No LAME si to řeší automaticky. Samozřejmě mu můžeš defaultní nastavení přepsat, ale jinak mění sám režimy joint-setereo a stereo podle nastavení kvality (respektive komprese).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    vlada
    Mam ho nastaveny pres CDEx na tvrdo na stereo, delam 192kbps.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Fantas!
    Na CDex pozor - ten úplně prasí nastavení LAME. Doporučil bych Ti přejít na EAC.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-03-2012, 23:06
  2. Jake MMC s HDD "server" + druhe jako "stanice"
    Od Cigisek v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 16-09-2011, 11:51
  3. "Zdokonaleni pohybu","Motion plus"=zhorsovace obrazu???
    Od Vlada165 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 11-01-2011, 10:35
  4. Je stereo "jen" stereo, nebo 5.1?
    Od RiMr v sekci Úpravy, ripping a ochrany
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-11-2008, 16:09
  5. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-07-2007, 20:08