Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Adobe premiere 2.0 poraďte prosím

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    70

    Strihám na Adobe premiere 6.5 už asi 2 roky poznám ju naspamäť. Skúšam teraz už asi 3 mesiace AP 2.0 no nedarí sa mi dosiahnúť taký výsledok ako pri 6.5 - ke.
    Urobím final ako pri 6.5 -ke, ten final prevediem do DVD formátu (mpeg 2) a obraz mi pri rýchlejších pohyboch trasie. Skúsil som už všetky možné nastavenia aké existujú posnímky som menil vo všetkých možných kombináciách, prinštaloval som celý PC a dal len to potrebné, a stále mi to robí, a pritom cez 6.5 -ku mám finalný obraz ako fotku. Čím to môže byť? Nejaký buffer vraj? Alebo mi nestíha spracovať väčšie súbory, leo keď urobím avi len cca 5 min a prevediem ho následne do DVD je to v poriadku obraz je vinikajúci ale keď dám viac ako 5 min obraz stále trhá chveje určite to nie je v tých polsnímkoch lebo to som skúsil všetky nastavenia. Pritom ak to celé urobím v 6.5 -ke není žieden problém.
    Mám intel pentium 2,8 Ghz a 1 GB Ram takže v Hardware to tiež nebude.
    poradte kto tomu rozumie ďakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    peade
    Já jsem si od verze PremierePro 1.0 zvykl dělat to tak, že postupně střih renderuji tak, jak to vytvářím na časové ose - tzn. nenechávám nerenderované úseky pro další navazující sekvence ! Výsledný střih převedu na DV AVI (Export/Movie-jen obraz) a teprve ten převádím MainConcept vnitřním enkodérem, nebo Canopus ProCoderem na stream m2v (zvuk převádím a kóduji zvlášť) ! Tím vyloučím jakékoliv chyby vnitřního kodéru při navazování sekvencí po(při) prolínačkách, nesourodost animací z Borisů, ParticleIllusions, či AfterEffects, titulkových streamů z Heroglyph a pod. Mám vyzkoušeno, že čím více pomocných softů na effects a titulky používám (i spřátelených plugins), tím hůř se MPEGové kodéry s tímto streamem perou a proto je nejlepší to vyrenderovat právě jako DV AVI !
    Ještě se mi nestalo, že by obraz trhal, chvěl, nebo cokoliv jiného a to nedělám projekty pod 60min.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    70

    dík za odpoveď aspoň nieko mi odpovedal, ten tvoj postup sa mi zdá trochu krkolomný ale hlavne že ti to funguje ja skúšam normálne avičko ešte nepostrihané žiadné prechody nič len také holé dať do finalu zase a potom do dvd a ono mi to trhá práve skúšam dať len obraz uvidím čo mi to spraví.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    70

    Dal som si len obraz a nič dal som si ešte 1Gb ram dokopy 2GB a stále mi to trhá ja už neviem nechápem jak to Vám ostatním môže šlapať bez problémov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Citace Původně odesláno od peade
    Dal som si len obraz a nič dal som si ešte 1Gb ram dokopy 2GB a stále mi to trhá ja už neviem nechápem jak to Vám ostatním môže šlapať bez problémov.
    Možná tím, že máme plnou verzi ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    70

    Aj ja ju mam
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    71

    Moja skúsenosť:
    2 GB ram - je vhodné pri práci s viac timeline v jednom projekte.Premiera pracuje citeĽne rýchlejšie. Mám utilitku meminfo na sledovanie pamäte bežne mi len premiera zožerie pri rozsiahlejšom projekte 1.6 GB
    Vymenil som grafickú kartu - Ati x1300 pro s podporov OpenGL 2.0.
    Trhanie prestalo ale akonáhle vytvorím prechod alebo vložím video efekt vždy hneď vyrenderujem , možno je to aj tým .
    Toľko moja skúsenosť.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    94

    Podla mna to nema nic spolocne s trhanim ,ci si spravis rendering pre alebo pri exporte alebo vobec.
    Premiera ale napr. aj Edius ti pri exporte do avi vlastne robi rendering,ci mas na TM vypocitane alebo nie potrebne useky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    70

    Skúsil som si dať 2gb RAM a stále mi výsledné video v Mpeg 2 trhá, neverím , že to môže byť tou grafikou teda kartou...?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-07-2011, 18:15
  2. Poraďte prosím
    Od Halbi666 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-11-2008, 16:07
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-09-2008, 21:50
  4. Adobe Dynamic Link - poraďte prosím
    Od ruda v sekci Editace videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-08-2006, 05:18
  5. Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 19-04-2006, 14:14