Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 59 1231151 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 882

Téma: WinFast PVR2 - aplikace

  1. #1
    Je tu pravidelně Avatar uživatele vladoc
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    457

    Ivo Mašek
    Ivo môžeš otvoriť novú tému k WinFastPVR2 a zároveň tam premiestniť všetky príspevky týkajúce sa PVR2?
    Ja som ju vyškúšal a vypadá to veľmi dobre. Použil som túto verziu ovládačov: 4.0.107.3208.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    já mám zatím s PVR2 problém - adaptivní hledání trvá děsně dlouho a normální hledání nenajde všechny stanice - pouze 4 z 8.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele vladoc
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    457

    DoomHammer
    Adaptívne vyhľadávanie pravdepodobne nefunguje, lebo ani po 10 minútach nebola naladená ani jedna stanica. Pri ladení "NORMAL" boli naladené všetky TV stanice.
    Skúšal som uložiť 10 minút programu v štandartne nastavenom formáte DVD. Netreba sa nechať oklamať zobrazeným tokom 4500 kbps, lebo keď sa pozrieš na to, ako je nastavený kodek, tak uvidíš variabilný tok dat s max. limitom 9000 kbps. Obraz je pekný, plynulý a bez artefaktov.
    Pri pokuse o opakované nahrávanie som neuspel, povedalo to, že nie. Po vypnutí a znovu zapnutí aplikácie PVR2 to už zase išlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    s tím adaptivním hledáním je potřeba mít trpělivost. mě to dojelo snad až po půl hodině. nicméně u mě může být problém v tom, že testuju na Vistě.
    dnes nebo zítra se mě dostahuje poslední veřejný build Visty - 5744, tak pak budu testovat na novo, jelikož pro tuhle versi již budu mít odladěné ovladače pro grafiku...

    do "ostrých" XP si nechci rejpat, tam mám PVR b20.

    jinak, až na to hledání kanálů je mi PVR2 docela sympatické - reaguje svižně, nahrávání zatím taky jakž takž, obraz čistý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele ODSakEda
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    2,310

    vladoc - ja mám obraz ze záznamu pekný, plynulý a bez artefaktov při dat. toku od 2500 -3000kb/s (tedy o 300% menší! ) No pro solidnost přiznávám, že jde o komprimaci do AVI/XviD
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Fucik
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    47

    Zdravím pánové! Tak jsem se po "zralé" úvaze rozhodl vyzkoušet novou aplikaci WinFast PVR2 a nějak mi neběhá. Kartu mám TV2000 Expert, Win XP Pro SP 2 CZ, zkoušel jsem na systému, který je vcelku čistý. Drivery použity nejprve 4.104.3205 a následně 4.107.3208. Instalace aplikace vpohodě, ale při spuštění vyskočí hláška "Fails to build graph.", když toto hlášení odkliknu a zkusím přepnout vstup na analog TV ručně, vyskočí opět totéž. Pak jsem zjistil, že v nastavení aplikace se mi karta jako zařízení ani nezobrazuje (jako by ji to nepoznalo nebo nenašlo). Nepotkali jste se s něčím podobným? Předtím jsem po vyzkoušení několika verzí WinFast PVR zakotvil u 3.0.10.85, která mi běžela celkem bezchybně. TV kartu mám už cca 2 roky a běží O.K.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    pokud nemáš problém s používáním PVR, tak na PVR2 nepřecházej. PVR je relativně odzkoušené, PVR2 je zatím bastl jak prase.... zdá se že u tebe je problém někde v ovladačích a WDM... to fails to build graph asi znamená, že ovladače nejsou správně zaregistrované v DirectShow a PVR2 na ně nemůže najít odkaz...

    přehrávání filmů (DVD, AVI a podobně) funguje normálně? (ptám se proto, abychom vyloučili problém s overlay)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Fucik
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    47

    Na žádný jiný problém s DVD nebo videem jsem nenarazil. Jinak i nadále používám aplikaci PVR, PVR2 jsem chtěl více méně jen testnout, co je to vlastně zač. S tím správným či nesprávným zaregistrováním ovladačů a WDM v DirectShow se mi to nějak nezdá - starší aplikace PVR běžela O.K. a s ovladači jsem nic nedělal (kromě jejich pozdější aktualizace na novější verzi). Tak nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    ty programy PVR a PVR2 jsi měl nainstalované oba v jednom OS? jestli se nepobily mezi sebou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele Fucik
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    47

    Ne. Lépe řečeno bylo tam PVR, to jsem odinstaloval, zůstaly pouze ovladače a pak jsem teprve instaloval PVR2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    aha. tak v tom případě by neměl být problém... leda ještě zkusit tu odinstalační proceduru od leadteku. mě PVR2 na vistě s posledními ovladači pro experta jakž takž, viz výše, funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně Avatar uživatele vladoc
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    457

    Fucik
    Skontroluj si, či boli ovládače vskutočnosti aktualizované. Mne sa podarilo aktualizovať ovládače na X-tý pokus, lebo niesú podpísané.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele Fucik
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    47

    No, ve správci se ukazují verze ovladačů 4.107.3208, tedy ta verze na kterou jsem aktualizoval - jestli je toto dostatečná kontrola.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně Avatar uživatele vladoc
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    457

    Fucik
    Áno, tam vidíš pravdivú informáciu o ovládačoch.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele ODSakEda
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    2,310

    Citace Původně odesláno od Fucik
    Ne. Lépe řečeno bylo tam PVR, to jsem odinstaloval, zůstaly pouze ovladače a pak jsem teprve instaloval PVR2.
    Neexistuje neodebrat ovladače!!! Je třeba mít spránou (...) kombinaci ovladačů a aplikace!
    Rozsáhle se již diskutuje zde: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=8054
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 59 1231151 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak spustit Winfast PVR2 bez karty Winfast v PC?
    Od Fricoolinek2 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-05-2012, 15:46
  2. WinFast PVR - aplikace
    Od vladoc v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 182
    Poslední příspěvek: 18-11-2010, 22:07
  3. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 11-12-2008, 16:37
  4. Winfast tv xp expert aplikace
    Od lukkkas v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-04-2005, 17:23