Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: DVBDream a CT24 (MPEG-4 SD)

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele RadstaR
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    28

    Dneska jsem ladil a ladil a nasel jsem tohle :
    CT24 (MPEG-2)
    CT24 (MPEG-4 SD)

    Bohuzel pri pokusu zkouknout prave CT24 (MPEG-4 SD) vypise DVBDream neplatnou operaci. Ma nekdo podobny problem ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    A které filtry pro MPEG4 máš nainstalované a funkční?

    Cyberlink,Intervideo,CoreAVC,MainConcept,ATI,Eleca rd, tyto fungují lépe či hůře v DVBDream. PC taky nesmí být úplné ořezávátko.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele RadstaR
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    28

    Mam tu MainConcept, Nvidia a Elecard. PC je P4 2.8, 1 GB Ram. Ale faktem je, ze jsem si nezkousel hrat s nastavenim tech filtru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    To budou ale nejspíš MPEG2 co máš

    Já jsem napsal jenom jaksi značky.Názvy jsou něco jako:

    Cyberlink - Cyberlink AVC/H.264 dekoder.
    Elecard - Elecard AVC/H.264 decoder DMO

    atd.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele ODSakEda
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    2,310

    Já si myslím, že na příjem v MPEG-4 je třeba HW podporu, tedy přijímač (Set Top Box -fuj to je název...), který toto výslovně (dle techn. specifikace) podporuje!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732



    Ale on ho má. Má PC. A na něm DVBDream, ten to umí, mám to osobně odzkoušeno.

    Ale pouze přijímat, na dekodování jsou potřeba dekodery, stačí softwarové.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele RadstaR
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    28

    Hmm problem bude asi fakt v tom, ze nemam primo nejakej H.264 dekoder. Jak vidno, tak jen Nvida Pure Video nestaci.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Dreamer
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    484

    Podla najnovsich informacii od autora DVB Dream vo verzii 1.2e funguje bezchybne z kodekov H.264 (MPEG4) len Cyberlink H.264, z vlastnych skusenosti mozem potvrdit ze s urcitymi problemami funguju aj CoreAVC H.264 a ATI (ten asi len s ATI grafikami).

    V novej verzii by mali vsekty uvedene kodeky fungovat bezchybne, samozrejme je potrebny aj slusny HW, ale na SDTV by to nemalo byt tak hrozne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele fufik
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    35

    Nedalo mi to a také jsem to proladil,ještě je tam kanál Test MPEG-4 HD,obraz 1920x1088,datový tok kolem 7 MBit.Dvbviewer a Cybelink H264 v pohodě,ale chtělo by to grafiku s HW podporou,s FX 5600 to chvílema bylo slideshow.Pude do šrotu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele Madagio
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    73

    kdes to naladil?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od Madagio
    kdes to naladil?
    Je to céčkovej MUX (bublinky O2 ) 64 kanál (818MHz)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Citace Původně odesláno od fufik
    Nedalo mi to a také jsem to proladil,ještě je tam kanál Test MPEG-4 HD,obraz 1920x1088,datový tok kolem 7 MBit.Dvbviewer a Cybelink H264 v pohodě,ale chtělo by to grafiku s HW podporou,s FX 5600 to chvílema bylo slideshow.Pude do šrotu
    Dej CoreAVCPro, zlepší se to akorát tam nesmí být fotbal.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele Madagio
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    73

    Citace Původně odesláno od JohnStupid
    Je to céčkovej MUX (bublinky O2 ) 64 kanál (818MHz)
    teď o tom vyšla zpráva na digizone, ale vypadá to, že to jede jen v Brně
    ale stejně to doma zkusim

    edit: jede to i v Praze. ale DVBviewer to shodí
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele RadstaR
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    28

    Tak nevim. Nainstaloval jsem si Nvidia Pure Video a PowerDVD 7 (abych ziskat ty H264 kodeky a bez vysledku. Proste pri pokusu to prehrat sice chvilku slysim zvuk, ale obraz uz nezahlidnu a pak celej DVBDream padne (ale faktem taky je, ze signal nemam u tehle kanalu vetsi nez 70%).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček Avatar uživatele Madagio
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    73

    Tak to jede uď z Prahy, včera jsem tu zkusil. Mám kodeky Intervideo h264, DVBviewer jsem naladil, dalo to na chvilku zvuk, pak jeden obrázek a šlo to do kytek Až jsem musel resetnou počítač. Mno, ale je to tam...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. DVBDream
    Od mirekv v sekci DVB-S
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 29-04-2012, 13:11
  2. Běžící text (ala CT24) v PremiereCS3?
    Od RiMr v sekci Titulkování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-09-2008, 14:53
  3. DVD HDD Panasonic DMR-EX77EP-S nelze naladit CT24
    Od czkomodo v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-03-2008, 15:32
  4. CT24 audio
    Od killerGBU v sekci DVB-T
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-02-2006, 15:51
  5. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 11-05-2005, 06:48