Dneska jsem ladil a ladil a nasel jsem tohle :
CT24 (MPEG-2)
CT24 (MPEG-4 SD)
Bohuzel pri pokusu zkouknout prave CT24 (MPEG-4 SD) vypise DVBDream neplatnou operaci. Ma nekdo podobny problem ?
Dneska jsem ladil a ladil a nasel jsem tohle :
CT24 (MPEG-2)
CT24 (MPEG-4 SD)
Bohuzel pri pokusu zkouknout prave CT24 (MPEG-4 SD) vypise DVBDream neplatnou operaci. Ma nekdo podobny problem ?
A které filtry pro MPEG4 máš nainstalované a funkční?
Cyberlink,Intervideo,CoreAVC,MainConcept,ATI,Eleca rd, tyto fungují lépe či hůře v DVBDream. PC taky nesmí být úplné ořezávátko.
Mam tu MainConcept, Nvidia a Elecard. PC je P4 2.8, 1 GB Ram. Ale faktem je, ze jsem si nezkousel hrat s nastavenim tech filtru.
To budou ale nejspíš MPEG2 co máš![]()
Já jsem napsal jenom jaksi značky.Názvy jsou něco jako:
Cyberlink - Cyberlink AVC/H.264 dekoder.
Elecard - Elecard AVC/H.264 decoder DMO
atd.
Já si myslím, že na příjem v MPEG-4 je třeba HW podporu, tedy přijímač (Set Top Box -fuj to je název...), který toto výslovně (dle techn. specifikace) podporuje!
![]()
Ale on ho má. Má PC. A na něm DVBDream, ten to umí, mám to osobně odzkoušeno.![]()
Ale pouze přijímat, na dekodování jsou potřeba dekodery, stačí softwarové.
Hmm problem bude asi fakt v tom, ze nemam primo nejakej H.264 dekoder. Jak vidno, tak jen Nvida Pure Video nestaci.
Podla najnovsich informacii od autora DVB Dream vo verzii 1.2e funguje bezchybne z kodekov H.264 (MPEG4) len Cyberlink H.264, z vlastnych skusenosti mozem potvrdit ze s urcitymi problemami funguju aj CoreAVC H.264 a ATI (ten asi len s ATI grafikami).
V novej verzii by mali vsekty uvedene kodeky fungovat bezchybne, samozrejme je potrebny aj slusny HW, ale na SDTV by to nemalo byt tak hrozne.
Nedalo mi to a také jsem to proladil,ještě je tam kanál Test MPEG-4 HD,obraz 1920x1088,datový tok kolem 7 MBit.Dvbviewer a Cybelink H264 v pohodě,ale chtělo by to grafiku s HW podporou,s FX 5600 to chvílema bylo slideshow.Pude do šrotu![]()
kdes to naladil?![]()
![]()
Je to céčkovej MUX (bublinky O2Původně odesláno od Madagio
) 64 kanál (818MHz)
Dej CoreAVCPro, zlepší se to akorát tam nesmí být fotbal.Původně odesláno od fufik
![]()
teď o tom vyšla zpráva na digizone, ale vypadá to, že to jede jen v BrněPůvodně odesláno od JohnStupid
![]()
ale stejně to doma zkusim
edit: jede to i v Praze. ale DVBviewer to shodí![]()
Tak nevim. Nainstaloval jsem si Nvidia Pure Video a PowerDVD 7 (abych ziskat ty H264 kodeky a bez vysledku. Proste pri pokusu to prehrat sice chvilku slysim zvuk, ale obraz uz nezahlidnu a pak celej DVBDream padne (ale faktem taky je, ze signal nemam u tehle kanalu vetsi nez 70%).
Tak to jede uď z Prahy, včera jsem tu zkusil. Mám kodeky Intervideo h264, DVBviewer jsem naladil, dalo to na chvilku zvuk, pak jeden obrázek a šlo to do kytekAž jsem musel resetnou počítač. Mno, ale je to tam...