BeSweetGui
V tomto programu mi při převodu zvuku z NTSC frame na PAL frame to běží strašně pomalu,100min zvuku tak 120minut.A to převádím waw na waw,v čem to může být?
A ještě když mám zvuk ac3,jak docílím - co mám používat na autoring,pokud to chci dostat z avi na SVCD aby to hrálo na stolním přehrávači i suroundy?
A ještě když mám zvuk ac3,jak docílím - co mám používat na autoring,pokud to chci dostat z avi na SVCD aby to hrálo na stolním přehrávači i suroundy?
Na SVCD může bejt uleženej zvuk maximálně ve stereu, SVCD neumí dolby digital. Z toho sterea ti udělá "prostorovej" zvuk až externí dekodér dolby prologic v přehrávači.
Tak musim se opravit, trochu sem to poplet. SVCD sice umí multikanál, ale pouze ve formátu MPEG-2 Audio, nikoliv Dolby Digital (pouze stereo umí VCD). Stolní přehrávač by měl potom mít příslušnej dekodér. Včem převádět AC3 na MPEG-2 Audio 5.1 nevim, nikdy sem to nedělal. AC3 lze dekódovat třeba pomocí ac3dec+GUI do libovolnýho stereo formátu. Návody kolem MPEG-2 Audio bych hledal třeba http://www.doom9.org.